Aartsengel Metatron

Aartsengel Metatron. Chakra`s reinigen met behulp van de kubus van Metatron.

Aartsengel Metatron

Aartsengel Metatron

De energie van Aartsengel Metatron is zacht, fijnzinnig en is puur liefde. Metatron opent voor mensen de poorten naar bewustzijn en andere dimensies. Ook begeleidt hij hooggevoelige nieuwetijds kinderen op hun weg. Een bijzondere engel dus die juist in deze tijd jou kan helpen als je open staat om spiritueel te groeien.

Hij maakt kennis en inzicht mogelijk en hij leidt onze aandacht naar waar het werkelijk om draait. Hij laat ons begrijpen dat de mens zich uiteindelijk met god of het goddelijke kan verenigen. Het is de weg daar naar toe met alle hobbels en mogelijkheden die hij laat zien. Met zijn energie zien wij in wat ons tegenhoudt om te worden wie we zijn`. Ik het kort gezegd: de weg van ontwaken, spiritueel groeien en uiteindelijk `thuis` komen.

Aartsengel Metatron verbindt ons met de kracht van liefde. Hij opent ons hart. Zijn kracht verhoogt ons bewustzijn en trilling. Dit schenkt ons kracht, rust, tevredenheid en geluk. Hij kan uitstekend helpen om vast zittende blokkades te verwijderen. Van Metatron wordt gezegd dat hij ooit als mens op aarde heeft geleefd.

Aartsengel Metatron en zijn kubus

Het is fijn om af en toe gebruik te maken van zijn diensten. Hij wil je graag helpen! Hieronder volgt het ritueel waarin Metatron met behulp van zijn kubus jouw chakra`s schoonmaakt. Deze kubus maakt je lichaam en chakra`s schoon van psychische giftige stoffen. Je gaat merken dat je meer energie hebt en dat je intuïtieve vermogens gaan groeien.

De kubus staat bekend als het blauwdruk van het universum. Het is een zeer complexe kubus die je op verschillende manieren kunt bekijken. In Metatron’s Kubus zijn vijf vormen en bewegingen aanwezig die in het Universum zeer bijzonder zijn. Het meest bekend is de kubus met zes zijden; de tetraëder met vier zijden; de octaëder met acht zijden; de dodecaëder met twaalf zijden en tenslotte de icosaëder die twintig zijden heeft.

kubus van metatron

Ritueel

– Ga op een stoel zitten en zorg ervoor dat je niet gestoord wordt. Probeer rustig adem te halen door je buik en probeer je te ontspannen.

– Eerst gaan we gronden. Visualiseer dat er twee wortels of buizen vanuit de onderkant van je voeten de aarde in groeien. Zie ze tot het midden van de aarde gaan.

– Roep nu Aarstengel Metatron aan. Doe dit met liefde en respect en vraag hem of hij jouw chakra`s wil schoonmaken door middel van zijn kubus.

– Blijf nu een ongeveer 10 a 15 minuten zitten met gesloten ogen en laat Metatron zijn werk doen. De kubus komt boven je hoofd in je kruinchakra naar binnen. Hij draait naar beneden en maakt al je chakra`s schoon. Misschien voel je wat er gebeurt maar dit hoeft niet. Vertrouw erop dat het gebeurt. Sensaties als tintelingen, energieverschuiving, kleurenspectrum ervaren en dergelijke zijn allemaal normaal en het bewijs dat de aartsengel met je werkt.

– Na ongeveer 10 a 15 minuten zal je aan jezelf waarschijnlijk merken dat het klaar is. Als je het gevoel hebt dat Metatron nog bezig is wacht je natuurlijk tot het klaar is. Als je het gevoel hebt dat het klaar is bedank dan Aartsengel Metatron. Doe dit met liefde en respect.

– Neem even de tijd om weer rustig te ademen en weer bij je positieven te komen. Het ritueel is nu klaar.

Metatron

Ten slotte

Je kunt Aarstengel Metatron ook vragen of hij in je slaap jouw chakra`s wil reinigen en balanceren. Als je dat regelmatig vraagt net voordat je gaat slapen,  zul je de dag goed beginnen.

De aura van Metatron is prachtig violet van kleur met zacht groene strepen. De edelsteen die bij hem past is de watermeloen toermalijn. Als je zo een steen hebt hou hem dan in je hand tijdens het ritueel.

Je mag dit ritueel bijvoorbeeld een keer per week herhalen of vaker of minder vaak als dit zo voelt. Metatron is liefde en wil jou helpen. Het is niet gevaarlijk.

Nogmaals wil ik benadrukken dat als je niets voelt het wel degelijk werkt. Dit heeft alles te maken met jouw gevoeligheid en de ontwikkeling van je helderziendheid (zien, voelen, weten, ruiken). Dit bij iedereen anders. Je kunt snel spiritueel groeien zonder dat je daarbij voelt en ziet. Deze gave komen dan gewoon later tot ontwikkeling. Het enige wat belangrijk is dat je erop vertrouwd dat het je helpt.

Paul Wezenbeek


Leuke nieuwe gratis app voor spirituele groei en bewustzijnsgroei.

In deze app kun je veel informatie vinden over het aanroepen van hulp uit het universum. Bijvoorbeeld de hulp van engelen of opgestegen meesters aanroepen. Het gebruiken van affirmaties of geleide meditaties. Het interpreteren van boodschappen van dieren. Alles duidelijk uitgelegd en beschreven. Een fijne app als je veranderingen in je leven wilt aanbrengen of wilt groeien in spiritualiteit en bewustzijn. De app staat in de Google Play store en Apple store en is gratis. Zoek in de stores op titel: Spiri-apps of mijn naam: Paul Wezenbeek

Of maak gebruik van deze directe linkjes:

Google: https://tinyurl.com/pwappgoogle
Apple: https://tinyurl.com/pwappapple


Spiritueel groeien in 10 minuten per dag Spiritueel groeien in 10 minuten per dag

Dit is geen roman, maar een aan jezelf werkboek.
Er wordt veel van ons gevraagd tegenwoordig. We moeten zoveel en er blijft jammer genoeg weinig tijd over, om aandacht aan ons zelf te geven. Toch is dit heel belangrijk. Vooral in deze tijd waarin veel mensen ontwaken en de drang voelen om zich spiritueel te ontwikkelen.

We doen een cursus hier, lezen een boek als we tijd hebben, gaan een keer per week naar de yogales. Dit geldt niet voor iedereen, maar vaak is er interesse om spiritueel te groeien. Men doet iets hiermee en laat het dan weer helemaal lopen. We willen wel, maar de maatschappij roept om andere zaken.

Je wilt heel graag meer van jezelf houden, je wilt heel graag bepaalde zaken in je leven loslaten, je wilt beter in je vel zitten. Maar de tijd ontbreekt vaak. Wil je veranderingen in je leven? Aan jezelf werken d.m.v. spirituele groei en bewust worden is dan belangrijk.

Geen tijd en geld voor dure opleidingen en cursussen? Mijn spiritueel boek is dan iets voor jou! Ik neem je 30 dagen aan de hand mee om spirituele groei in je leven te integreren. En dat kost je maar 10 minuten per dag! Wensen, groei, veranderingen, loslaten, bewust worden. Alles zit er in.

Als je bv gitaar wilt leren spelen, zal je elke dag de gitaar moeten pakken en spelen. Anders werkt het niet. Dat is ook de basis van mijn boek. Veranderingen ondergaan is een keuze. Maar je zal wel elke dag er aan moeten werken. Alleen met mijn aanpak is 10 minuten per dag al voldoende om een sterke basis neer te zetten.

Als je op de afbeelding hierboven klikt of de link `Lees meer…`, zie je alle info, de recensies en een proefversie (fragment klikken) van het boek. Zo kun je bekijken hoe ik schrijf en hoe het boek in elkaar steekt en of het wat voor jou is. Lees meer…

Hartelijke groeten,

Paul Wezenbeek


Andere artikelen voor spirituele hulp en groei

Boek voor spirituele groei:

Spiritueel groeien in 10 minuten per dag.

Engelen aanroepen:

Liefde aantrekken

Vreugde ervaren

Artikelen: Spirituele hulp

Wens meditatie. Wens naar de bron brengen.

Engelen en liefde

Aartsengelen. Meditatie en visualisatie met de 7 aartsengelen. Ritueel met uitleg.

Aartsengel Michael en het doorsnijden van karmische banden.

Opgestegen meesters. Wie zijn dat? Wat doen ze?

Aan jezelf werken dmv affirmaties met een hartverbinding

Jeugdtrauma. Samen met je innerlijk kind dit helen.

Zelfhulp. Integreer meer rust en balans in je leven.

Edelstenen reinigen, opladen en programmeren. Laat ze jou helpen.

Negatieve gedachten omzetten in positieve gedachten.

ADHD en ADD. Wel eens gedacht aan hulp van een engel?

Affirmaties zingen. Verander je leven op een vrolijke manier.

Kracht van kleur. Bereken jouw krachtkleur.

Aartsengel Metatron. Chakra`s reinigen met behulp van de kubus van Metatron.

Dankbaarheid. Dankbaar zijn brengt rust, vreugde en voorspoed in je leven.

Aartsengel Michaël en zijn beschermende pilaar van licht. Eenvoudig zelf te doen en beschermt je tegen ongewenste energieën.

Godin Lakshmi en overvloed aantrekken.

Lekker slapen. Positief gaan slapen. Laat je helpen tijdens je slaap. Energetische hulp inroepen om je te begeleiden in je slaap.

Hulp van engelen. Werkloosheid onder engelen en aartsengelen neemt toe. Vraag ze om hulp!

Affirmaties: Negen gouden regels om affirmaties optimaal te benutten.

Artikelen: Spirituele informatie

Krachtdieren en hun boodschappen. Dieren zijn zeer gevoelig voor onze energie.

Rituelen met edelstenen. Leuke en interessante dingen doen met edelstenen.

Stand van de maan. Maak er gebruik van.

Boeddha. Vele mensen hebben een Boeddha beeld. Wanneer en waar leefde hij. Wie was hij?

Het derde oog. Wat is dit. Wat doet het. Waar zit het.

Waarom mediteren?

Aura. Wat is dat en wat kun je zelf hiermee doen?

Reïncarnatie. Waarom zijn we op aarde, wat is het doel? Wat gebeurt er tussen de levens in?

De vijfde Dimensie, wat bedoelen ze daarmee? Wat betekent dat nou eigenlijk….

Ascentie: Hogere energie/trillingen op aarde. Wat merk jij ervan?

Chakra`s wat en waarvoor en waarom chakra healing….

Dimensies. Kenmerken van de eerste negen dimensies.

Artikelen: Persoonlijke groei

Vergeven is loslaten. Waarom vergeven zo belangrijk is.

Vrouwelijke en mannelijke energieën in balans. Yin en Yang.

Jezelf vergeven. Jezelf helen en blokkades weghalen.

Van jezelf houden. Hoe doe je dat?

Artikelen: Bewustwording

Bewustzijnsgroei, wat doet het met jou?

Oude ziel. Rijpe ziel. Wat ben jij?

Ascentie verschijnselen. Lijst van positieve verschijnselen.

Omgaan met emoties. Bewust worden dat ze er zijn, is de eerst stap.

Uit elkaar groeien en bewustwording

Engelen bestaan. Mooi verhaal over de waarneming van astronauten.

Onvoorwaardelijke liefde. De weg die we met zijn allen mogen bewandelen. Onvoorwaardelijk liefde is als de zon.

Groei van bewustzijn. Leer begrijpen dat oordelen geen nut heeft.

Ascensie. Wat betekent dat? Kun jij dat bereiken?

De essentie van het leven.

Spirituele groei en bewust worden is geweldig maar ook moeilijk…

Voor jezelf opkomen als spiritueel mens

Levensdoel ontdekken met hulp van de aartsengelen die bij ons sterrenbeeld horen.

Dankbaarheid, zeg jij weleens dank je wel tegen je fiets?

2 reacties op “Aartsengel Metatron – Chakra`s reinigen met behulp van zijn kubus”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNL_NL