aartsengel michael

Aartsengel Michaël bescherming en zijn beschermende pilaar of bol van licht. Eenvoudig zelf te doen en beschermt je tegen ongewenste energieën.

aartsengel michael

Aartsengel Michaël bescherming

Jullie moeten begrijpen dat engelen en aartsengelen geschapen werden door moeder/vader God om bepaalde taken te verrichten. Er is bepaald weinig vrije wil wat het uitvoeren van deze taken betreft. Zo ook voor mij, Michaël.
De  Aartsengel Michaël is een bekend figuur voor vele mensen omdat er veelvuldig over geschreven is in de Bijbel. Er zijn ook vele afbeeldingen op kerk en kathedraal ramen. Het is voor velen desondanks niet echt duidelijk wat mijn rol is en hoeveel andere aartsengelen en engelen ik aanstuur. Je zou kunnen zeggen dat ik vele Legioenen van het Licht, vele legioenen engelen onder mijn bevel heb. Voor de gehele schepping is de focus van de Kosmische Plan het integreren van Liefde, Alles Omvattende Liefde in het zelf van een ieder. De taak van mijzelf en alle legioenen onder mijn bevel is het toezien op het plan van Liefde, en het beschermen van menselijke wezens.

Aartsengel Michaël bescherming

Waarom bescherming?

Je kunt de vraag stellen, “Waarom heb ik bescherming van Michaël nodig? Waarom heb ik überhaupt bescherming nodig?” Nou, sommige mensen hebben zoveel liefde geïntegreerd in hun harten dat ze nu onbeïnvloedbaar zijn voor de krachten van de broeders en zusters van het Donkerte. Die mensen hebben geen bescherming nodig. Maar het is nou eenmaal zo dat veel mensen het nog nodig hebben om omhuld te worden in de energieën van Licht en Liefde, om onharmonische energieën tegen te houden, en die energieën die zich afzijdig houden van de Bron.

Pilaar van licht

Een ander ding is dat ik Pilaren van Licht en Pilaren van Liefde onder mijn hoede heb. Mocht je voelen dat het je niet lukt om de energie van liefde vast te houden in je hart, als angst je overmeestert, of als je voelt dat je onder zware druk staat van de broeders en zusters van het Donkerte, of door welk andere energie waardoor je de focus in licht en liefde dreigt kwijt te raken, vraag mij om een pilaar van licht. Ik mag dit niet geven zonder dat erom gevraagd word, omdat je mag kiezen uit vrije wil om te lijden of om niet te lijden. Als je lijdt, voel ik liefde en mededogen voor je, maar ik mag niets ondernemen. Roep mij aan om een pilaar van licht of liefde.

Aartsengel Michaël pilaar van licht

Hoe werkt dit?

Aartsengel Michaël bescherming

Ik leg uit hoe dit werkt; “Aartsengel Michaël, omhul mij in een pilaar van Licht!” Wanneer je dat vraagt, weet ik dat je het echt wilt. Misschien denk je, “Ik zal niet te vaak vragen aan Michael om een pilaar van Licht, ik wil hem niet storen, en hij zal het erg druk hebben.” Deze gedachten stammen uit gedachten en energieën van onwaardig zijn. Een ieder is waardig. Moeder/vader God heeft mij opgedragen om evenveel pilaren van Licht te verzorgen als erom gevraagd word. Als ik niets te doen heb, hoe vermaak ik mij? Ik zou mij misschien gaan vervelen als ik geen pilaren van Licht mag doorgeven. Misschien vraag je jezelf af hoe ik in één, twee of vijf miljoen plaatsen tegelijk kan zijn. Maar ik heb de Legioenen van het Licht onder mijn bevel, en die verzorgen Liefde, pilaren van Licht en bescherming.

Laten we samen vragen om een pilaar van Licht. Zeg mij na; “Aartsengel Michaël geef mij een pilaar van Licht, nu.” Zie de elektrische blauw energie neerdalen. Zilveren en gouden energieën. Het is echt heel eenvoudig. Ik vraag jullie, broeders en zusters, om mijn woorden te integreren. Zo werkt Aartsengel Michaël bescherming.

Tot slot

Deze tekst bevat gechannelde informatie door Aartsengel Michaël voor iedereen. Ik heb er gewoon niets aan toe te voegen. De tekst lijkt me duidelijk genoeg. Op de afbeeldingen kun je zien hoe Aartsengel Michaël bescherming eruit ziet. Hoe de pilaar eruit ziet, ovaal, rond of recht maakt niet uit. Als je erom vraagt probeer dan ook deze zuil van blauw licht om je heen te visualiseren. En als je er af en toe aan denkt herhaal dit dan gewoon. Het is heel eenvoudig, krachtig en voor iedereen bestemd. Je kunt ook je huis of als je plots in een noodsituatie beland dit direct oproepen!

Aartsengel Michaël

Veel succes.

Paul Wezenbeek


Leuke nieuwe gratis app voor spirituele groei en bewustzijnsgroei.

In deze app kun je veel informatie vinden over het aanroepen van hulp uit het universum. Bijvoorbeeld de hulp van engelen of opgestegen meesters aanroepen. Het gebruiken van affirmaties of geleide meditaties. Het interpreteren van boodschappen van dieren. Alles duidelijk uitgelegd en beschreven. Een fijne app als je veranderingen in je leven wilt aanbrengen of wilt groeien in spiritualiteit en bewustzijn. De app staat in de Google Play store en Apple store en is gratis.

Zoek in de stores op titel: Spiri-apps of mijn naam: Paul Wezenbeek

Of maak gebruik van deze directe linkjes:

Google: https://tinyurl.com/pwappgoogle
Apple: https://tinyurl.com/pwappapple


Spiritueel groeien in 10 minuten per dag Spiritueel groeien in 10 minuten per dag

Dit is geen roman, maar een aan jezelf werkboek.
Er wordt veel van ons gevraagd tegenwoordig. We moeten zoveel en er blijft jammer genoeg weinig tijd over, om aandacht aan ons zelf te geven. Toch is dit heel belangrijk. Vooral in deze tijd waarin veel mensen ontwaken en de drang voelen om zich spiritueel te ontwikkelen.

We doen een cursus hier, lezen een boek als we tijd hebben, gaan een keer per week naar de yogales. Dit geldt niet voor iedereen, maar vaak is er interesse om spiritueel te groeien. Men doet iets hiermee en laat het dan weer helemaal lopen. We willen wel, maar de maatschappij roept om andere zaken.

Je wilt heel graag meer van jezelf houden, je wilt heel graag bepaalde zaken in je leven loslaten, je wilt beter in je vel zitten. Maar de tijd ontbreekt vaak. Wil je veranderingen in je leven? Aan jezelf werken d.m.v. spirituele groei en bewust worden is dan belangrijk.

Geen tijd en geld voor dure opleidingen en cursussen? Mijn spiritueel boek is dan iets voor jou! Ik neem je 30 dagen aan de hand mee om spirituele groei in je leven te integreren. En dat kost je maar 10 minuten per dag! Wensen, groei, veranderingen, loslaten, bewust worden. Alles zit er in.

Als je bv gitaar wilt leren spelen, zal je elke dag de gitaar moeten pakken en spelen. Anders werkt het niet. Dat is ook de basis van mijn boek. Veranderingen ondergaan is een keuze. Maar je zal wel elke dag er aan moeten werken. Alleen met mijn aanpak is 10 minuten per dag al voldoende om een sterke basis neer te zetten.

Als je op de afbeelding hierboven klikt of de link `Lees meer…`, zie je alle info, de recensies en een proefversie (fragment klikken) van het boek. Zo kun je bekijken hoe ik schrijf en hoe het boek in elkaar steekt en of het wat voor jou is. Lees meer…

Hartelijke groeten,

Paul Wezenbeek


Andere artikelen voor spirituele hulp en groei

Boek voor spirituele groei:

Spiritueel groeien in 10 minuten per dag.

Engelen aanroepen:

Liefde aantrekken

Vreugde ervaren

Artikelen: Spirituele hulp

Wens meditatie. Wens naar de bron brengen.

Engelen en liefde

Aartsengelen. Meditatie en visualisatie met de 7 aartsengelen. Ritueel met uitleg.

Aartsengel Michael en het doorsnijden van karmische banden.

Opgestegen meesters. Wie zijn dat? Wat doen ze?

Aan jezelf werken dmv affirmaties met een hartverbinding

Jeugdtrauma. Samen met je innerlijk kind dit helen.

Zelfhulp. Integreer meer rust en balans in je leven.

Edelstenen reinigen, opladen en programmeren. Laat ze jou helpen.

Negatieve gedachten omzetten in positieve gedachten.

ADHD en ADD. Wel eens gedacht aan hulp van een engel?

Affirmaties zingen. Verander je leven op een vrolijke manier.

Kracht van kleur. Bereken jouw krachtkleur.

Aartsengel Metatron. Chakra`s reinigen met behulp van de kubus van Metatron.

Dankbaarheid. Dankbaar zijn brengt rust, vreugde en voorspoed in je leven.

Aartsengel Michaël en zijn beschermende pilaar van licht. Eenvoudig zelf te doen en beschermt je tegen ongewenste energieën.

Godin Lakshmi en overvloed aantrekken.

Lekker slapen. Positief gaan slapen. Laat je helpen tijdens je slaap. Energetische hulp inroepen om je te begeleiden in je slaap.

Hulp van engelen. Werkloosheid onder engelen en aartsengelen neemt toe. Vraag ze om hulp!

Affirmaties: Negen gouden regels om affirmaties optimaal te benutten.

Artikelen: Spirituele informatie

Krachtdieren en hun boodschappen. Dieren zijn zeer gevoelig voor onze energie.

Rituelen met edelstenen. Leuke en interessante dingen doen met edelstenen.

Stand van de maan. Maak er gebruik van.

Boeddha. Vele mensen hebben een Boeddha beeld. Wanneer en waar leefde hij. Wie was hij?

Het derde oog. Wat is dit. Wat doet het. Waar zit het.

Waarom mediteren?

Aura. Wat is dat en wat kun je zelf hiermee doen?

Reïncarnatie. Waarom zijn we op aarde, wat is het doel? Wat gebeurt er tussen de levens in?

De vijfde Dimensie, wat bedoelen ze daarmee? Wat betekent dat nou eigenlijk….

Ascentie: Hogere energie/trillingen op aarde. Wat merk jij ervan?

Chakra`s wat en waarvoor en waarom chakra healing….

Dimensies. Kenmerken van de eerste negen dimensies.

Artikelen: Persoonlijke groei

Vergeven is loslaten. Waarom vergeven zo belangrijk is.

Vrouwelijke en mannelijke energieën in balans. Yin en Yang.

Jezelf vergeven. Jezelf helen en blokkades weghalen.

Van jezelf houden. Hoe doe je dat?

Artikelen: Bewustwording

Bewustzijnsgroei, wat doet het met jou?

Oude ziel. Rijpe ziel. Wat ben jij?

Ascentie verschijnselen. Lijst van positieve verschijnselen.

Omgaan met emoties. Bewust worden dat ze er zijn, is de eerst stap.

Uit elkaar groeien en bewustwording

Engelen bestaan. Mooi verhaal over de waarneming van astronauten.

Onvoorwaardelijke liefde. De weg die we met zijn allen mogen bewandelen. Onvoorwaardelijk liefde is als de zon.

Groei van bewustzijn. Leer begrijpen dat oordelen geen nut heeft.

Ascensie. Wat betekent dat? Kun jij dat bereiken?

De essentie van het leven.

Spirituele groei en bewust worden is geweldig maar ook moeilijk…

Voor jezelf opkomen als spiritueel mens

Levensdoel ontdekken met hulp van de aartsengelen die bij ons sterrenbeeld horen.

Dankbaarheid, zeg jij weleens dank je wel tegen je fiets?

 
 

7 reacties op “Aartsengel Michaël bescherming en zijn beschermende pilaar of bol van licht”

  1. I am not sure THE translation is Allright .

    I Said this is so beautiful. So much love. Thanks for sharing. I tried, diet not see a blue light but I am shore my words are heard. And some day my wish about love will come true.

    Jolanda

  2. Dank je wel Paul voor het delen…de tekst die ik al eerder van fb haalde ligt naast mijn bed en regematig voor h er t slapen gaan vraag ik hulp aan Michaël of een van de andere Engelen…Zo mooi om op deze manier de nacht in te gaan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNL_NL