aartsengelen meditatie

Aartsengelen meditatie. Meditatie en visualisatie met de 7 aartsengelen. Ritueel met uitleg.

aartsengelen meditatie

Aartsengelen meditatie

De zeven aartsengelen die verbonden zijn met het Christendom: Michael, Zadkiel, Uriel, Jofiel, Rafael, Gabriel en Chamuel. Je kunt met deze 7 aartsengelen een ritueel uitvoeren. Deze aartsengelen willen jou graag helpen en op deze manier kom je in nauw contact met hun. Gewoon omdat je op deze manier verder gaat dan alleen maar aanroepen.

Al deze aartsengelen hebben hun eigen unieke eigenschappen en je kunt altijd hier gebruik van maken. Door ze samen aan te roepen in deze aartsengelen meditatie zorg je voor een bepaalde harmonie. Als je door moeilijke tijden gaat of als het heel goed met je gaat dat maakt niet uit. Als jij graag wilt dat deze mooie lichtwezens jou helpen, ga er dan voor…..!

Ritueel met aartsengelen

De voorbereidingen op deze aartsengelen meditatie: Je hebt 7 kaarsen nodig. Dit mogen bv 7 theelichtjes zijn maar je kunt ook 7 gekleurde kaarsen gebruiken. Zadkiel heeft de kleur violet. Michael heeft de kleur blauw. Uriel heeft de kleur goud. Jofiel heeft de kleur geel. Rafael heeft de kleur groen. Gabriel heeft de kleur wit. Chamuel heeft de kleur rose. Het gebruik van kaarsen versterkt het ritueel. Engelen zijn daar dol op!

Je gaat zitten in lotushouding op een kussen of je gaat op een stoel zitten. Je zorgt ervoor dat je niet gestoord wordt het komende half uur. Je kunt een rustig meditatief muziekje opzetten. Je gaat de kaarsen in positie brengen om je heen. Zorg dat je een aansteker of lucifers bij de hand hebt. Zet de kaarsen in de volgende posities om je heen.

Kaarsen in positie zetten voor de aartsengelen meditatie

Linksvoor: Aartsengel Zadkiel, kleur is violet.

Rechtsvoor: Aartsengel Michael, kleur is blauw.

Links van je: Aartsengel Uriel, kleur is goud.

Rechts van je: Aartsengel Jofiel, kleur is geel.

Links achter je: Aartsengel Rafael, kleur is groen.

Achter je: Aartsengel Gabriel, kleur is wit.

Rechts achter je: Aartsengel Chamuel, kleur is rose.

aartsengelen meditatie

Aarden

Nu ga je eerst aarden. Visualiseer dat er twee wortels of buizen vanuit je voetzolen de aarde in groeien. Zie ze doorgroeien tot het middelste van de aarde. Neem hier de tijd voor. Probeer nu rustig adem te halen via je buik. Probeer om je gedachten tot rust te brengen. Kom tot rust en neem hier even de tijd voor. Als je probeert te visualiseren en tijdens de meditatie, probeer dan zoveel als mogelijk met je ogen dicht te visualiseren. Hoe lang het duurt is aan jou, dat maakt niet uit.

Ritueel en aartsengelen meditatie

Nu steek je de eerste kaars aan. Links voor. Roep Aartsengel Zadkiel aan. Doe dit met liefde en respect. Probeer de kleur violet om je heen te visualiseren. Laat ook deze kleur in je lichaam komen. Probeer dit te visualiseren. Lees nu het volgende hardop:

Aarstengel Zadkiel wilt u harmonie en evenwicht in mijn leven brengen. Wilt u mij helpen om mijn angsten en blokkades los te laten. Help mij om contact te maken met de goddelijke energie in mij.

Neem even de tijd en probeer te visualiseren dat je leven in harmonie is. Dit is natuurlijk niet gemakkelijk maar pik er iets uit wat juist niet in harmonie is en visualiseer dat dit anders is en juist wel in harmonie is. Neem rustig de tijd hiervoor en visualiseer de kleur violet in en om je heen.

Nu steek je de tweede kaars aan. Rechts voor. Roep Aartsengel Michael aan. Doe dit met liefde en respect. Probeer de kleur blauw om je heen te visualiseren. Laat ook deze kleur in je lichaam komen. Probeer dit te visualiseren. Lees nu het volgende hardop:

Aarstengel Michael wilt u mij beschermen en moed en kracht geven. Help mij om de juiste stappen te zetten die belangrijk voor mij zijn. Help mij om mijn levensdoel te vinden.

Neem even de tijd en probeer te visualiseren dat je juiste stappen neemt in je leven. Dit is natuurlijk niet gemakkelijk maar pik er iets uit wat juist fout gaat en visualiseer dat dit anders is en juist wel goed gaat. Neem rustig de tijd hiervoor en visualiseer de kleur blauw in en om je heen.

Nu steek je de derde kaars aan. Links van je. Roep Aartsengel Uriel aan. Doe dit met liefde en respect. Probeer de kleur goud om je heen te visualiseren. Laat ook deze kleur in je lichaam komen. Probeer dit te visualiseren. Lees nu het volgende hardop:

Aarstengel Uriel wilt u mij wijsheid geven en goede ideeën om problemen op te lossen. Help mij alstublieft om in contact te komen met mijn innerlijke wijsheid en verlichting.

Neem even de tijd en probeer te visualiseren dat je bepaalde problemen in je leven op lost. Dit is natuurlijk niet gemakkelijk maar pik er iets uit wat juist een probleem is en daarna verandert door middel van een oplossing. Neem rustig de tijd hiervoor en visualiseer de kleur goud in en om je heen.

Nu steek je de vierde kaars aan. Rechts  van je. Roep Aartsengel Jofiel aan. Doe dit met liefde en respect. Probeer de kleur geel om je heen te visualiseren. Laat ook deze kleur in je lichaam komen. Probeer dit te visualiseren. Lees nu het volgende hardop:

Aarstengel Jofiel wilt u mij innerlijke vrede laten ervaren. Geef mij alstublieft inspiratie en openbaringen om mij leven te veranderen in positieve zin. Laat mij verbinding maken met mijn hoger zelf.

Neem even de tijd en probeer te visualiseren dat je leven in positieve zin verandert. Dit is natuurlijk niet gemakkelijk maar pik er iets uit wat juist nu speelt en mag veranderen. Neem rustig de tijd hiervoor en visualiseer de kleur geel in en om je heen.

aartsengelen meditatie

Nu steek je de vijfde kaars aan. Links achter je. Roep Aartsengel Rafael aan. Doe dit met liefde en respect. Probeer de kleur groen om je heen te visualiseren. Laat ook deze kleur in je lichaam komen. Probeer dit te visualiseren. Lees nu het volgende hardop:

Aarstengel Rafael help mij om heling tot stand te brengen. Voor mijn eventuele klachten en situaties waar ik in zit. Help mij om weer in mijn eigen kracht te komen.

Neem even de tijd en probeer te visualiseren dat een lichamelijk klacht verdwijnt en dat je weer heel wordt. Dit is natuurlijk niet gemakkelijk maar pik er iets uit wat juist nu speelt en mag veranderen. Neem rustig de tijd hiervoor en visualiseer de kleur groen in en om je heen.

Nu steek je de zesde kaars aan. Achter je. Roep Aartsengel Gabriel aan.  Doe dit met liefde en respect. Probeer de kleur wit om je heen te visualiseren. Laat ook deze kleur in je lichaam komen. Probeer dit te visualiseren. Lees nu het volgende hardop:

Aarstengel Gabriel help mij mijn levensplan ten uitvoer te brengen. Help mij om mijn dagelijks leven te organiseren wat betreft structuur, organisatie en geld.

Als je zwanger wilt worden vraag dan begeleiding in dit proces.

Neem even de tijd en probeer te visualiseren dat er iets in je dagelijks leven verandert, bv wat betreft structuur of geldzaken. Dit is natuurlijk niet gemakkelijk maar pik er iets uit wat juist nu speelt en mag veranderen. Neem rustig de tijd hiervoor en visualiseer de kleur wit in en om je heen.

Nu steek je de zevende kaars aan. Rechts achter je. Roep Aartsengel Chamuel aan.  Doe dit met liefde en respect. Probeer de kleur roze om je heen te visualiseren. Laat ook deze kleur in je lichaam komen. Probeer dit te visualiseren. Lees nu het volgende hardop:

Aarstengel Chamuel help mij om van mijzelf te houden. Help mij om zelfrespect te ontwikkelen en help mij om mijn relaties te onderhouden.

Neem even de tijd en probeer te visualiseren dat er iets niet goed gaat met een relatie met familie of vrienden. Dit is natuurlijk niet gemakkelijk maar pik er iets uit wat juist nu speelt en mag veranderen. Neem rustig de tijd hiervoor en visualiseer de kleur roze in en om je heen.

Nu blijf je nog even 5 minuten zitten en geniet je van alle aandacht van de engelen om je heen. Misschien zie je kleuren, voel je energie of trillingen. Dit is allemaal prima. Als je dit niet voelt is het ook prima.

Deze aartsengelen meditatie is nu voorbij. Nu pak je een voor een de kaarsen op en blaas je ze uit. Bedank de Aarstengel die bij elke kaars hoort. Doe dit met liefde en respect. Je kunt dezelfde kaarsen de volgende keer weer gebruiken. Zeker als je gekleurde kaarsen gebruikt.

Je kunt deze aartsengelen meditatie net zo vaak herhalen als jij wilt. Dit is wel een krachtig ritueel waarbij je dicht bij de engelen zelf komt. Maak er gebruik van. De engelen willen niets liever dan jou helpen. Het kan voorkomen dat een bepaalde wens niet uitkomt. Iets waar je verandering in wilt. Als dit iets is wat juist een levensles is en je ziel wilt dat je dit ervaart en leert dan gaat dit voor. Dan mogen de engelen hier niet bij helpen. Wees je hiervan bewust en laat je niet te snel van het pad brengen dat engelen je niet helpen….

Paul Wezenbeek


Leuke nieuwe gratis app voor spirituele groei en bewustzijnsgroei.

In deze app kun je veel informatie vinden over het aanroepen van hulp uit het universum. Bijvoorbeeld de hulp van engelen of opgestegen meesters aanroepen. Het gebruiken van affirmaties of geleide meditaties. Het interpreteren van boodschappen van dieren. Alles duidelijk uitgelegd en beschreven. Een fijne app als je veranderingen in je leven wilt aanbrengen of wilt groeien in spiritualiteit en bewustzijn. De app staat in de Google Play store en Apple store en is gratis. Zoek in de stores op titel: Spiri-apps of mijn naam: Paul Wezenbeek

Of maak gebruik van deze directe linkjes:

Google: https://tinyurl.com/pwappgoogle
Apple: https://tinyurl.com/pwappapple


Spiritueel groeien in 10 minuten per dag Spiritueel groeien in 10 minuten per dag

Dit is geen roman, maar een aan jezelf werkboek.
Er wordt veel van ons gevraagd tegenwoordig. We moeten zoveel en er blijft jammer genoeg weinig tijd over, om aandacht aan ons zelf te geven. Toch is dit heel belangrijk. Vooral in deze tijd waarin veel mensen ontwaken en de drang voelen om zich spiritueel te ontwikkelen.

We doen een cursus hier, lezen een boek als we tijd hebben, gaan een keer per week naar de yogales. Dit geldt niet voor iedereen, maar vaak is er interesse om spiritueel te groeien. Men doet iets hiermee en laat het dan weer helemaal lopen. We willen wel, maar de maatschappij roept om andere zaken.

Je wilt heel graag meer van jezelf houden, je wilt heel graag bepaalde zaken in je leven loslaten, je wilt beter in je vel zitten. Maar de tijd ontbreekt vaak. Wil je veranderingen in je leven? Aan jezelf werken d.m.v. spirituele groei en bewust worden is dan belangrijk.

Geen tijd en geld voor dure opleidingen en cursussen? Mijn spiritueel boek is dan iets voor jou! Ik neem je 30 dagen aan de hand mee om spirituele groei in je leven te integreren. En dat kost je maar 10 minuten per dag! Wensen, groei, veranderingen, loslaten, bewust worden. Alles zit er in.

Als je bv gitaar wilt leren spelen, zal je elke dag de gitaar moeten pakken en spelen. Anders werkt het niet. Dat is ook de basis van mijn boek. Veranderingen ondergaan is een keuze. Maar je zal wel elke dag er aan moeten werken. Alleen met mijn aanpak is 10 minuten per dag al voldoende om een sterke basis neer te zetten.

Als je op de afbeelding hierboven klikt of de link `Lees meer…`, zie je alle info, de recensies en een proefversie (fragment klikken) van het boek. Zo kun je bekijken hoe ik schrijf en hoe het boek in elkaar steekt en of het wat voor jou is. Lees meer…

Hartelijke groeten,

Paul Wezenbeek


Andere artikelen voor spirituele hulp en groei

Boek voor spirituele groei:

Spiritueel groeien in 10 minuten per dag.

Engelen aanroepen:

Liefde aantrekken

Vreugde ervaren

Artikelen: Spirituele hulp

Wens meditatie. Wens naar de bron brengen.

Engelen en liefde

Aartsengelen. Meditatie en visualisatie met de 7 aartsengelen. Ritueel met uitleg.

Aartsengel Michael en het doorsnijden van karmische banden.

Opgestegen meesters. Wie zijn dat? Wat doen ze?

Aan jezelf werken dmv affirmaties met een hartverbinding

Jeugdtrauma. Samen met je innerlijk kind dit helen.

Zelfhulp. Integreer meer rust en balans in je leven.

Edelstenen reinigen, opladen en programmeren. Laat ze jou helpen.

Negatieve gedachten omzetten in positieve gedachten.

ADHD en ADD. Wel eens gedacht aan hulp van een engel?

Affirmaties zingen. Verander je leven op een vrolijke manier.

Kracht van kleur. Bereken jouw krachtkleur.

Aartsengel Metatron. Chakra`s reinigen met behulp van de kubus van Metatron.

Dankbaarheid. Dankbaar zijn brengt rust, vreugde en voorspoed in je leven.

Aartsengel Michaël en zijn beschermende pilaar van licht. Eenvoudig zelf te doen en beschermt je tegen ongewenste energieën.

Godin Lakshmi en overvloed aantrekken.

Lekker slapen. Positief gaan slapen. Laat je helpen tijdens je slaap. Energetische hulp inroepen om je te begeleiden in je slaap.

Hulp van engelen. Werkloosheid onder engelen en aartsengelen neemt toe. Vraag ze om hulp!

Affirmaties: Negen gouden regels om affirmaties optimaal te benutten.

Artikelen: Spirituele informatie

Krachtdieren en hun boodschappen. Dieren zijn zeer gevoelig voor onze energie.

Rituelen met edelstenen. Leuke en interessante dingen doen met edelstenen.

Stand van de maan. Maak er gebruik van.

Boeddha. Vele mensen hebben een Boeddha beeld. Wanneer en waar leefde hij. Wie was hij?

Het derde oog. Wat is dit. Wat doet het. Waar zit het.

Waarom mediteren?

Aura. Wat is dat en wat kun je zelf hiermee doen?

Reïncarnatie. Waarom zijn we op aarde, wat is het doel? Wat gebeurt er tussen de levens in?

De vijfde Dimensie, wat bedoelen ze daarmee? Wat betekent dat nou eigenlijk….

Ascentie: Hogere energie/trillingen op aarde. Wat merk jij ervan?

Chakra`s wat en waarvoor en waarom chakra healing….

Dimensies. Kenmerken van de eerste negen dimensies.

Artikelen: Persoonlijke groei

Vergeven is loslaten. Waarom vergeven zo belangrijk is.

Vrouwelijke en mannelijke energieën in balans. Yin en Yang.

Jezelf vergeven. Jezelf helen en blokkades weghalen.

Van jezelf houden. Hoe doe je dat?

Artikelen: Bewustwording

Bewustzijnsgroei, wat doet het met jou?

Oude ziel. Rijpe ziel. Wat ben jij?

Ascentie verschijnselen. Lijst van positieve verschijnselen.

Omgaan met emoties. Bewust worden dat ze er zijn, is de eerst stap.

Uit elkaar groeien en bewustwording

Engelen bestaan. Mooi verhaal over de waarneming van astronauten.

Onvoorwaardelijke liefde. De weg die we met zijn allen mogen bewandelen. Onvoorwaardelijk liefde is als de zon.

Groei van bewustzijn. Leer begrijpen dat oordelen geen nut heeft.

Ascensie. Wat betekent dat? Kun jij dat bereiken?

De essentie van het leven.

Spirituele groei en bewust worden is geweldig maar ook moeilijk…

Voor jezelf opkomen als spiritueel mens

Levensdoel ontdekken met hulp van de aartsengelen die bij ons sterrenbeeld horen.

Dankbaarheid, zeg jij weleens dank je wel tegen je fiets?

3 reacties op “Aartsengelen – Meditatie en visualisatie met de 7 aartsengelen – Ritueel met uitleg”

  1. Wanneer krijg ik mijn appartement een sociale woning en mijn vriend Luc heeft echt hulp nodig ik ben er voor hem maar weet niet goed hoe ?
    Moet ik dan altijd met 7 kaarsën werken om iets te vragen aan de engelen ik doe dat met mijn innerlijke kracht en mijn liefde en werkte ook?

    1. Je hoeft niet altijd de kaarsen te gebruiken. Zie het als een extra ritueel wat je kunt doen. Vooral je eigen ding doen met goede intentie en liefde is helemaal prima.

  2. Wat een mooie side van hulp steun en ondersteuning de engelen zijn voor mij heel belangrijk dus nu weet ik wat extra’s voor ze om ze te bedanken dank je ik ga het zeker proberen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNL_NL