affirmaties

Positieve affirmaties: Negen gouden regels om affirmaties optimaal te benutten.

positieve affirmaties

Positieve affirmaties

Positieve affirmaties zijn positieve zinnetjes die je regelmatig herhaalt en die jou helpen in dagelijkse situaties. Je gebruikt deze positieve affirmaties dan ook om een doel te bereiken of een overtuiging te veranderen. Door regelmatig een positieve affirmatie te herhalen, ben je bezig om jouw onderbewustzijn te programmeren. Je zal merken dat je gemakkelijker angsten kunt loslaten, dat je voorspoed kunt aantrekken en dat je positiever over jezelf gaat denken. Het is belangrijk de positieve affirmaties regelmatig te herhalen. Geef speciale aandacht aan de volgende zaken:

Tips om een positieve affirmatie succesvol te maken

Ik zeg tips maar eigenlijk zijn het de tools om positieve affirmaties te laten slagen en om te leren manifesteren:

Spreek de affirmatie hardop en met liefde uit. Geluid is een belangrijke energie waar we mee kunnen werken. Voeg dus geluid aan een gedachte toe door de affirmatie hardop te zeggen. Doordat je een wens in het universum weg legt is het belangrijk dat je dit met respect doet. Spreek je woorden met liefde uit en er zal met liefde naar je geluisterd worden.

Probeer te voelen wat je wilt manifesteren. Door te voelen wat je wilt bereiken versterk je de affirmatie enorm. Dit is niet gemakkelijk maar zeker de moeite waard om te proberen. Als je iets voelt wat er nog niet is dan is het veel dichterbij dan als je het niet voelt. Gewoon proberen.

3 Visualiseer dat je wat je wenst al bereikt hebt. Visualiseren is een enorm sterke kracht bij het manifesteren. Dus als je een affirmatie uit spreekt, zie dan voor je dat het gebeurt, dat het er al is. Ook los van de affirmaties is het heel behulpzaan om te `dagdromen in beelden` dat jou wens al waarheid is.

4 Richt je op één wens/doel. Er zijn tegenwoordig zoveel keuzes dat het lastig is om je te concentreren op één wens of doel. Toch is dat heel belangrijk. Alle aandacht gaat dan daar naar toe en jij kunt jezelf beter focussen en raakt de energie niet versnippert.

Louise Hay.

In 1984 publiceerde Louise Hay `You can heal your life`, een gids om gedachten en overtuigingen te veranderen. Zij is heel beroemd geworden door haar vooruitstrevende werk met affirmaties.

positieve affirmaties

Schrijf de affirmatie/doel op. Je mag je visie of doel uitschrijven, doe dit dan wel in de tegenwoordige tijd. Alsof het al werkelijkheid is. Als je een nieuwe woning nodig hebt schrijf dan een kaartje naar jezelf, gefeliciteerd met de nieuwe woning…..wees creatief. Plak de affirmaties op je koelkast zodat je er voortdurend aan herinnerd wordt.

6 Wat je `nodig` hebt is belangrijker dan `willen`. Als je meer rijkdom wilt terwijl je het al heel goed hebt kun je jezelf afvragen of dit wel op deze manier gaat lukken. Als je om meer geld vraagt alleen om mooie dingen te kopen werkt het waarschijnlijk niet, als je geld vraagt omdat je dit nodig hebt om arme mensen te helpen dan is de kans van slagen vele malen groter.

7 Geloof in wat je wilt veranderen. Als je een affirmatie zegt, maar diep van binnen iets anders gelooft zal het langer duren voordat je iets bereikt. Als je bv voorspoed wenst terwijl je een leven van teleurstellingen achter de rug hebt is het nog wel eens moeilijk om er ook daadwerkelijk in te geloven. Probeer deze negatieve gevoelens dus los te laten.

8 Zet door, geef niet op. Ook al lukt het niet in het begin en lijkt het niet te werken, zet door en geef niet op. Blijf je affirmaties uitspreken. Als je kleine positieve zaken ziet veranderen, eis dan onmiddellijk je macht op en aanvaard dat je hebt deelgenomen aan de co –creatie van deze gebeurtenis.

Je kunt natuurlijk ook gewoon niet klaar zijn voor een bepaalde verandering, dan kan het ook lang duren. Elke kleine positieve verandering op weg naar echte veranderingen mag je dan welkom omarmen.

9 Dank. Zeg altijd dank voor de geschenken. Bedank degene waarmee jij je identificeert, dit kan God zijn, de Engelen, Opgestegen Meesters, Moeder Maria, Vishnu, etc. Het is heel belangrijk dat je dit doet, hiermee houdt je het wiel van dankbaarheid en energie in beweging.

Als het je lukt om deze regels in de praktijk te gebruiken is de kans veel groter dat je positieve affirmaties optimaal kunt benutten. Zo kun je jouw leven veranderen.

voor jezelf opkomen

Paul Wezenbeek


Leuke nieuwe gratis app voor spirituele groei en bewustzijnsgroei.

In deze app kun je veel informatie vinden over het aanroepen van hulp uit het universum. Bijvoorbeeld de hulp van engelen of opgestegen meesters aanroepen. Het gebruiken van affirmaties of geleide meditaties. Het interpreteren van boodschappen van dieren. Alles duidelijk uitgelegd en beschreven. Een fijne app als je veranderingen in je leven wilt aanbrengen of wilt groeien in spiritualiteit en bewustzijn. De app staat in de Google Play store en Apple store en is gratis. Zoek in de stores op titel: Spiri-apps of mijn naam: Paul Wezenbeek

Of maak gebruik van deze directe linkjes:

Google: https://tinyurl.com/pwappgoogle
Apple: https://tinyurl.com/pwappapple


Spiritueel groeien in 10 minuten per dag Spiritueel groeien in 10 minuten per dag

Dit is geen roman, maar een aan jezelf werkboek.
Er wordt veel van ons gevraagd tegenwoordig. We moeten zoveel en er blijft jammer genoeg weinig tijd over, om aandacht aan ons zelf te geven. Toch is dit heel belangrijk. Vooral in deze tijd waarin veel mensen ontwaken en de drang voelen om zich spiritueel te ontwikkelen.

We doen een cursus hier, lezen een boek als we tijd hebben, gaan een keer per week naar de yogales. Dit geldt niet voor iedereen, maar vaak is er interesse om spiritueel te groeien. Men doet iets hiermee en laat het dan weer helemaal lopen. We willen wel, maar de maatschappij roept om andere zaken.

Je wilt heel graag meer van jezelf houden, je wilt heel graag bepaalde zaken in je leven loslaten, je wilt beter in je vel zitten. Maar de tijd ontbreekt vaak. Wil je veranderingen in je leven? Aan jezelf werken d.m.v. spirituele groei en bewust worden is dan belangrijk.

Geen tijd en geld voor dure opleidingen en cursussen? Mijn spiritueel boek is dan iets voor jou! Ik neem je 30 dagen aan de hand mee om spirituele groei in je leven te integreren. En dat kost je maar 10 minuten per dag! Wensen, groei, veranderingen, loslaten, bewust worden. Alles zit er in.

Als je bv gitaar wilt leren spelen, zal je elke dag de gitaar moeten pakken en spelen. Anders werkt het niet. Dat is ook de basis van mijn boek. Veranderingen ondergaan is een keuze. Maar je zal wel elke dag er aan moeten werken. Alleen met mijn aanpak is 10 minuten per dag al voldoende om een sterke basis neer te zetten.

Als je op de afbeelding hierboven klikt of de link `Lees meer…`, zie je alle info, de recensies en een proefversie (fragment klikken) van het boek. Zo kun je bekijken hoe ik schrijf en hoe het boek in elkaar steekt en of het wat voor jou is. Lees meer…

Hartelijke groeten,

Paul Wezenbeek


Andere artikelen voor spirituele hulp en groei

Boek voor spirituele groei:

Spiritueel groeien in 10 minuten per dag.

Engelen aanroepen:

Liefde aantrekken

Vreugde ervaren

Artikelen: Spirituele hulp

Wens meditatie. Wens naar de bron brengen.

Engelen en liefde

Aartsengelen. Meditatie en visualisatie met de 7 aartsengelen. Ritueel met uitleg.

Aartsengel Michael en het doorsnijden van karmische banden.

Opgestegen meesters. Wie zijn dat? Wat doen ze?

Aan jezelf werken dmv affirmaties met een hartverbinding

Jeugdtrauma. Samen met je innerlijk kind dit helen.

Zelfhulp. Integreer meer rust en balans in je leven.

Edelstenen reinigen, opladen en programmeren. Laat ze jou helpen.

Negatieve gedachten omzetten in positieve gedachten.

ADHD en ADD. Wel eens gedacht aan hulp van een engel?

Affirmaties zingen. Verander je leven op een vrolijke manier.

Kracht van kleur. Bereken jouw krachtkleur.

Aartsengel Metatron. Chakra`s reinigen met behulp van de kubus van Metatron.

Dankbaarheid. Dankbaar zijn brengt rust, vreugde en voorspoed in je leven.

Aartsengel Michaël en zijn beschermende pilaar van licht. Eenvoudig zelf te doen en beschermt je tegen ongewenste energieën.

Godin Lakshmi en overvloed aantrekken.

Lekker slapen. Positief gaan slapen. Laat je helpen tijdens je slaap. Energetische hulp inroepen om je te begeleiden in je slaap.

Hulp van engelen. Werkloosheid onder engelen en aartsengelen neemt toe. Vraag ze om hulp!

Affirmaties: Negen gouden regels om affirmaties optimaal te benutten.

Artikelen: Spirituele informatie

Krachtdieren en hun boodschappen. Dieren zijn zeer gevoelig voor onze energie.

Rituelen met edelstenen. Leuke en interessante dingen doen met edelstenen.

Stand van de maan. Maak er gebruik van.

Boeddha. Vele mensen hebben een Boeddha beeld. Wanneer en waar leefde hij. Wie was hij?

Het derde oog. Wat is dit. Wat doet het. Waar zit het.

Waarom mediteren?

Aura. Wat is dat en wat kun je zelf hiermee doen?

Reïncarnatie. Waarom zijn we op aarde, wat is het doel? Wat gebeurt er tussen de levens in?

De vijfde Dimensie, wat bedoelen ze daarmee? Wat betekent dat nou eigenlijk….

Ascentie: Hogere energie/trillingen op aarde. Wat merk jij ervan?

Chakra`s wat en waarvoor en waarom chakra healing….

Dimensies. Kenmerken van de eerste negen dimensies.

Artikelen: Persoonlijke groei

Vergeven is loslaten. Waarom vergeven zo belangrijk is.

Vrouwelijke en mannelijke energieën in balans. Yin en Yang.

Jezelf vergeven. Jezelf helen en blokkades weghalen.

Van jezelf houden. Hoe doe je dat?

Artikelen: Bewustwording

Bewustzijnsgroei, wat doet het met jou?

Oude ziel. Rijpe ziel. Wat ben jij?

Ascentie verschijnselen. Lijst van positieve verschijnselen.

Omgaan met emoties. Bewust worden dat ze er zijn, is de eerst stap.

Uit elkaar groeien en bewustwording

Engelen bestaan. Mooi verhaal over de waarneming van astronauten.

Onvoorwaardelijke liefde. De weg die we met zijn allen mogen bewandelen. Onvoorwaardelijk liefde is als de zon.

Groei van bewustzijn. Leer begrijpen dat oordelen geen nut heeft.

Ascensie. Wat betekent dat? Kun jij dat bereiken?

De essentie van het leven.

Spirituele groei en bewust worden is geweldig maar ook moeilijk…

Voor jezelf opkomen als spiritueel mens

Levensdoel ontdekken met hulp van de aartsengelen die bij ons sterrenbeeld horen.

Dankbaarheid, zeg jij weleens dank je wel tegen je fiets?

 
 

4 reacties op “Affirmaties – Negen gouden regels om affirmaties optimaal te benutten”

 1. Monique De Moor

  Goeie morgen Paul,

  Ik heb een vraag.
  Hoeveel moet je in feite betalen ? Ik zie iets staan van 0,89 euro.
  Moet je dat betalen iedere keer dat je de APP opent ?.
  Ik zou niet graag voor verassingen te komen staan.
  Groetjes ,
  Monique De Moor

  1. Beste Monique,
   Je betaalt eenmalig 0,89 euro.
   Dan heb je de app voor de rest van je leven en kun je hem elke dag gebruiken en zo vaak als je wilt.
   Ik ben ook nog van plan om alle artikelen die ik schrijf en die mensen kunnen helpen bij het ontwaken
   en hun spirituele groei in de apps te gaan verwerken. dat komt er dus ook nog bij.

   Hartelijke groeten en als je de app gaat gebryuiken, veel succes toegewenst.

   Paul Wezenbeek

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNL_NL