november 10, 2015

Boodschappen van Dieren App – Animal Messages App

Boodschappen van Dieren App – Animal Messages App

Dieren kunnen jou een boodschap geven. Boodschappen van dieren zijn interessant om te begrijpen. Daar helpt de Boodschappen van dieren App van Spiri-apps je uitstekend bij. Dieren zijn in staat om je te laten zien wat voor kenmerken jou verder kunnen helpen in bepaalde levenssituaties. In deze app van Spiri-apps staat beschreven waar de dieren voor staan, in het kort welke boodschap ze jou kunnen geven en er zijn per dier 3 affirmaties die bij de situatie passen. In deze app zitten meer dan 100 dieren verwerkt.

Ben je geïnteresseerd in deze spirituele app? Dan kun je via onderstaande linkjes de Boodschappen van dieren App  van Spiri-apps downloaden. De apps zijn tweetalig, Nederlands en Engels.

Animal Messages App – Android Google play store

Animal Messages App – Apple iTunes store

Animal Messages app van Spiri-apps

Dieren zijn échte boodschappers. Vanuit de Indianencultuur en het sjamanisme worden dieren op je pad gezien als grote boodschappers. De natuur en alles wat daarmee samenhangt is het meest krachtige als we over magie en spiritualiteit spreken. Als we naar de boodschap van dieren durven te kijken, zullen we vele antwoorden in ons leven vinden. De Animal Messages app van Spiri-apps helpt hier uitstekend bij.

Boodschap van dieren

Dieren geven vaak een boodschap. Het kan een dier zijn dat vlak voor je oversteekt, een vogel die met je meevliegt, een vlinder die op je schouder gaat zitten of een vogel die op je raam tikt. Jij bent de enige die kan aanvoelen of dat een boodschap is. Het leuke is dat je nu via de Animal Messages app direct kunt kijken wát die boodschap is.

Affirmaties gebruiken

Er zijn affirmaties die bij de boodschap van het dier passen. Via de Animal Messages app krijg je de beschikking over deze affirmaties. Dit zijn positieve zinnetjes die je regelmatig herhaalt. Je gebruikt deze zinnen om een doel te bereiken of een overtuiging te veranderen. Kortom: een heel krachtig instrument om je leven positief te veranderen. Wil je meer informatie over affirmaties, klik dan hier.

Geniet van deze app waarin meer dan 100 dieren opgenomen zijn:

Aalscholver, duif, eend, ekster, fazant, flamingo, fuut, gans, haan, ijsduiker, ijsvogel, kaketoe, kalkoen, kanarie, kardinaalvogel, kip, kolibrie, kraai, kraanvogel, lijster, meerkoet, mees, meeuw, merel, mus, nachtegaal, ooievaar, papegaai, pauw, pelikaan, raaf, reiger, roodborstje, specht, spreeuw, toekan, vink, Vlaamse gaai, vleermuis, zwaan, zwaluw, adelaar, buizerd, gier, havik, uil, valk, gekko, hagedis, kameleon, kikker, pad, salamander, slang, bever, buidelrat, cavia, das, eekhoorn, egel, gordeldier, haas, hermelijn, konijn, marmot, mol, muis, otter, rat, schildpad, slak, stekelvarken, stinkdier, stokstaartje, wasbeer, wezel, antiloop, coyote, ezel, geit, hert, hond, hyena, jakhals, kangoeroe, kariboe, kat, koala, paard, panda, prairiehond, ree, schaap, varken, vos, wolf, zwijn, bij, hommel, kakkerlak, kever, krekel, libellen, lieveheersbeestje, mier, rups, schorpioen, spin, sprinkhaan, vlinder.

Paul Wezenbeek

Spiri-apps, apps voor spirituele hulp

Deze app van Spiri-apps is in het Engels en Nederlands en bevat geen advertenties. Daarnaast ontvang je bij Spiri-apps nooit push-berichten. Omdat ik geen reclame toelaat op mijn apps en website vraag ik een eenmalig bedrag van 0.99 eurocent voor het downloaden van een app. Deze app is dan voor altijd voor jou ter beschikking. Ook alle artikelen over spirituele groei en ontwaken die ik schrijf, plaats ik op de app zodat je deze altijd kunt lezen wanneer jij dat wilt.

Voor meer informatie en het downloaden van andere interessante apps van Spiri-apps kun je hier terecht:

Andere app van Spiri-apps: Geleide Meditatie en Visualisatie App

Andere app van Spiri-apps: Engel App

Andere app van Spiri-apps: Opgestegen Meesters App

Andere app van Spiri-apps: Positieve Affirmaties App

Heb je vragen of wil je meer over Spiri-apps weten? Neem gerust contact met mij op.