ascentie verschijnselen

Ascentie verschijnselen. Lijst van positieve verschijnselen.

ascentie verschijnselen

Ascentie verschijnselen

Er staan veel van dit soort lijstjes op allerlei websites. Vaak wordt er ook gesproken van ascentie symptomen, wat meteen een negatieve lading aan het woord ascentie geeft. Ik heb het zelf liever over ascentie verschijselen. Maar dit zijn dan ook vaak lijstjes met alles en nog wat, waar je last van kan hebben in negatieve zin. De negatieve ascentie verschijselen of symptomen bestaan zeker. Maar soms lijkt het wel of je dit dan allemaal over je heen krijgt. Dit is zeker niet zo.

Dit artikel gaat over de positieve ascentie verschijnselen. Wat kan het je allemaal brengen. Op welke vlakken ga je vooruit. Begrijp me niet verkeerd. In ascentie zijn is een moeilijke en zware weg die je bewandelt. Vaak in eenzaamheid. De (lichamelijke) klachten die je in dit proces ervaart verschilt bij iedereen. Ook de mate van een klacht verschilt weer per persoon.

Het woord ascentie en ascensie wordt in de Nederlandse taal door elkaar heen gebruikt. Er is nog niet echt een winnaar! Ik gebruik ze ook beide merk ik…

Wat is ascentie:

Je trilling verhogen tot het niveau van licht. We zijn als aarde en de mensen die op aarde leven bezig met een proces. We gaan van de derde dimensie, via de vierde dimensie naar de vijfde dimensie. We gaan uit ons hoofd in ons hart. Vanuit ieder op zich naar eenheid en onvoorwaardelijke liefde.

Ascentie bereiken is emoties opschonen en met liefdevolle acties voor ons hoger zelf kiezen. Leven in onvoorwaardelijke liefde vanuit je hart. Dan leven we in vrijheid en vreugde. Best nog wel een lang proces als je naar de huidige maatschappij kijkt. Toch zijn er veel signalen dat het anders moet en staan er steeds meer mensen op om een andere koers te varen.

Ascentie, spirituele groei en groei van bewustzijn gaan hand in hand. Het is echter geen wedstrijd. Het heeft niets te maken met meer is beter. Als je ziel, voordat hij besloot jouw lichaam op aarde te gebruiken, als doel heeft gesteld om in dit leven spiritueel te groeien, dan gebeurt dit gewoon en de kansen komen. De kans is groot, dat je het oppakt. Veel mensen hebben daar juist nu mee te maken. Maar het maakt je niet beter of slechter als een mens die niets met spiritualiteit te maken wil hebben. Als het gebeurt, is er haast geen weg meer terug lijkt wel.

ascentie verschijnselen

Ascentie verschijnselen:

– Je trilling verhoogt: Alles is energie en we zijn allemaal trilling. Deze trillingsverhoging beïnvloedt ook al onze emoties en gevoelens. We kunnen loslaten en onvoorwaardelijke liefde gaan toelaten in ons leven.

– Je bewustzijn verhoogt: Je wordt je bewust van het universum en zaken als reïncarnatie en spirituele wetten. Je wordt je steeds meer bewust dat we allemaal ons eigen leven creëren. Bewustzijnsgroei is een enorme verrijking van je leven!

– Je gaat vanuit je hart leven: Je gaat steeds meer beslissingen nemen vanuit je hart en minder vanuit je hoofd. Hoofd en hart met elkaar verbinden. De waarheid spreken en zijn. Een zeer positieve wending van je leven! Niet altijd gemakkelijk!

– Je intuïtie verbetert: Je gaat steeds meer voelen. Je gaat voelen of iemand betrouwbaar is. Je intuïtie kan jou uitstekend helpen bij beslissingen nemen. Vanuit het gevoel en het hart.

– Je gaat universele wetten begrijpen: De wet van aantrekking is een mooi voorbeeld. Je gaat begrijpen, dat als je in het negatieve blijft hangen, je niet vooruit komt. Dat positieve gedachten hebben, leidt tot positieve zaken aantrekken.

– Je gaat op je voeding letten: De kans is groot dat je minder vlees gaat eten. Je gaat je interesseren voor biologische voeding. Dit gaat vaak vanzelf. Vanuit de gedachte dat het beter is voor je lichaam en de samenleving.

– Je gaat begrijpen dat je lichaam je tempel is: Je gaat vaak beter voor jezelf zorgen. Een uiting van eigen liefde voor je lichaam. Zelfrespect.

ascentie verschijnselen

– Je wordt je bewust dat je vele levens hebt gehad: Je gaat begrijpen dat we hier zijn, om levenslessen of ervaringen te leren. Dat je uiteindelijk een meester wordt en alle lessen en ervaringen leert. Angst voor de dood neemt hierdoor af, gewoon omdat je het hele plaatje begrijpt…

– Je gaat leren loslaten: Je gaat oude emoties loslaten. Zaken loslaten uit het verleden. Zaken loslaten die niet meer bij je passen. Dit loslaten geeft ruimte voor positieve zaken. Loslaten is enorm belangrijk in jouw groei.

– Je trekt mensen aan die echt bij je horen: De kans is goot dat je mensen gaat tegen komen uit je zielengroep of zielenfamilie. Je zal je zeer aangetrokken voelen tot hen, omdat je op dezelfde golflengte zit…

– Je gaat begrijpen dat vergeven belangrijk is: Vergeven is zo een beetje, een van de belangrijkste zaken die je kunt doen om spiritueel te groeien. Vergeving komt uit het hart en de grote tegenstander van vergeven is je ego. Het ego zal er alles aan doen om jou het gevoel te geven, dat vergeven niet hoeft en dat de ander toch de schuld heeft van….Het ego begrijpt als geen ander dat als jij kan vergeven, je een zeer grote stap zet naar verlichting. Dat je dan in verbinding komt met je hart en je hart kan gaan volgen. Als dat gebeurt zal het volgen van je hart de ego overwinnen en ben je klaar om liefde uit te gaan stralen. Waarom iemand vergeven is dus belangrijk…

– Je gaat steeds meer onthechten: Het gaat je steeds gemakkelijker af om materiële zaken los te laten. Ook het onthechten aan bepaalde mensen kan positief voor je zijn.

– Je gaat emoties onder controle krijgen: Dit is een lang proces, maar dit lukt je echt. Je maakt je niet mee zo druk en blijft vooral niet in emoties hangen. In emoties blijven hangen is destructief.

– Je gaat steeds mee helder zien, horen en/of voelen: Dit proces gaat bij ieder in een verschillend tempo. Afhankelijk van zijn/haar gevoeligheid hiervoor. Dit is een heel interessante ontwikkeling die je door mag maken.

ascentie verschijnselen

Nog meer ascentie verschijnselen

– Je gaat je levenspad ontdekken: Echt wel, daar ga je voor! Hoe meer je dit pad benadert, hoe gemakkelijker alles gaat en hoe gelukkiger jij je voelt. Je gaat werk doen waar je hart ligt, is een mooi voorbeeld. Een proces en tevens een uitdaging.

– Je gaat er jonger uitzien: Met het loslaten van oude emoties en beperkende geloofsovertuigingen uit het verleden, voel je jezelf letterlijk lichter in je vel. Zorgen wegen niet meer zo zwaar en je begint er jonger en vitaler uit te zien.

– Je gaat boodschappen van dromen gemakkelijker begrijpen: Ook ga je er meer ontvangen. Het begrijpen van deze boodschappen is een proces en geen gemakkelijk proces.

– Je gaat begrijpen dat er meer dimensies zijn: Je gaat begrijpen wat dit betekent en je steeds meer realiseren, dat je zelf ook van de derde, via de vierde naar de vijfde dimensie toe groeit.

– Je gaat begrijpen wat onvoorwaardelijke liefde inhoudt: Je gaat steeds meer zelf onvoorwaardelijke liefde in de praktijk brengen. Dit straal je dan weer uit naar de medemens.

– Je gaat steeds meer van jezelf houden: Je gaat begrijpen hoe belangrijk dit is en hoe goed dit voor je is.

– Je gaat steeds creatiever worden: Dit kan op vele gebieden zijn.

– Je vertrouwen neem toe: Je gaat op het universum vertrouwen. Hoe meer vertrouwen je hebt in bv positieve veranderingen, hoe gemakkelijker je deze naar je toe trekt.

– Je gaat hulp uit universum begrijpen: Je weet dat engelen en opgestegen meesters bestaan en dat ze met liefde willen helpen. Je gaat hier steeds meer gebruik van maken en dit voelt oke.

– Je krijgt veel nieuwe ideeën:  Om bv voor jezelf te beginnen.

– Je gaat levenslessen/ervaringen begrijpen: Mensen verschijnen op het perfecte ogenblik. Mensen, boeken, films en voorvallen komen op het juiste moment, om je weer een duwtje in de rug te geven. Sommigen lijken negatief maar zijn op dieper niveau vaak de beste leermeesters.

ascentie verschijnselen

– Je kunt snellere manifestatie van je intenties bereiken: Door de hogere trilling vermindert de tijd tussen het plaatsen van intenties en het manifesteren ervan. Je wordt je meer bewust dat jij een schepper bent van je eigen werkelijkheid.

Er zijn nog veel meer ascentie verschijnselen. Ik wil nogmaals herhalen dat spiritueel groeien en ascentie een zwaar en heftig proces is. Het is ook vaak niet leuk in bepaalde tijden en doet soms erg pijn. Maar, ik zou het voor geen goud willen missen. Ik zou niet meer zonder kunnen en ook al lijkt het dat mensen die nog moeten ontwaken het vaak gemakkelijker hebben, ascentie en bewustzijnsgroei is een geweldig proces.

Als je er eenmaal voor kiest, kun je ook niet meer terug. Je kunt niet achteruit groeien. Je drang om te groeien blijft. Soms wil je misschien juist wat minder ermee bezig zijn en soms weer wat meer. Allemaal prima.

Paul Wezenbeek


Leuke nieuwe gratis app voor spirituele groei en bewustzijnsgroei.

In deze app kun je veel informatie vinden over het aanroepen van hulp uit het universum. Bijvoorbeeld de hulp van engelen of opgestegen meesters aanroepen. Het gebruiken van affirmaties of geleide meditaties. Het interpreteren van boodschappen van dieren. Alles duidelijk uitgelegd en beschreven. Een fijne app als je veranderingen in je leven wilt aanbrengen of wilt groeien in spiritualiteit en bewustzijn. De app staat in de Google Play store en Apple store en is gratis. Zoek in de stores op titel: Spiri-apps of mijn naam: Paul Wezenbeek

Of maak gebruik van deze directe linkjes:

Google: https://tinyurl.com/pwappgoogle
Apple: https://tinyurl.com/pwappapple


Spiritueel groeien in 10 minuten per dag Spiritueel groeien in 10 minuten per dag

Dit is geen roman, maar een aan jezelf werkboek.
Er wordt veel van ons gevraagd tegenwoordig. We moeten zoveel en er blijft jammer genoeg weinig tijd over, om aandacht aan ons zelf te geven. Toch is dit heel belangrijk. Vooral in deze tijd waarin veel mensen ontwaken en de drang voelen om zich spiritueel te ontwikkelen.

We doen een cursus hier, lezen een boek als we tijd hebben, gaan een keer per week naar de yogales. Dit geldt niet voor iedereen, maar vaak is er interesse om spiritueel te groeien. Men doet iets hiermee en laat het dan weer helemaal lopen. We willen wel, maar de maatschappij roept om andere zaken.

Je wilt heel graag meer van jezelf houden, je wilt heel graag bepaalde zaken in je leven loslaten, je wilt beter in je vel zitten. Maar de tijd ontbreekt vaak. Wil je veranderingen in je leven? Aan jezelf werken d.m.v. spirituele groei en bewust worden is dan belangrijk.

Geen tijd en geld voor dure opleidingen en cursussen? Mijn spiritueel boek is dan iets voor jou! Ik neem je 30 dagen aan de hand mee om spirituele groei in je leven te integreren. En dat kost je maar 10 minuten per dag! Wensen, groei, veranderingen, loslaten, bewust worden. Alles zit er in.

Als je bv gitaar wilt leren spelen, zal je elke dag de gitaar moeten pakken en spelen. Anders werkt het niet. Dat is ook de basis van mijn boek. Veranderingen ondergaan is een keuze. Maar je zal wel elke dag er aan moeten werken. Alleen met mijn aanpak is 10 minuten per dag al voldoende om een sterke basis neer te zetten.

Als je op de afbeelding hierboven klikt of de link `Lees meer…`, zie je alle info, de recensies en een proefversie (fragment klikken) van het boek. Zo kun je bekijken hoe ik schrijf en hoe het boek in elkaar steekt en of het wat voor jou is. Lees meer…

Hartelijke groeten,

Paul Wezenbeek


Andere artikelen voor spirituele hulp en groei

Boek voor spirituele groei:

Spiritueel groeien in 10 minuten per dag.

Engelen aanroepen:

Liefde aantrekken

Vreugde ervaren

Artikelen: Spirituele hulp

Wens meditatie. Wens naar de bron brengen.

Engelen en liefde

Aartsengelen. Meditatie en visualisatie met de 7 aartsengelen. Ritueel met uitleg.

Aartsengel Michael en het doorsnijden van karmische banden.

Opgestegen meesters. Wie zijn dat? Wat doen ze?

Aan jezelf werken dmv affirmaties met een hartverbinding

Jeugdtrauma. Samen met je innerlijk kind dit helen.

Zelfhulp. Integreer meer rust en balans in je leven.

Edelstenen reinigen, opladen en programmeren. Laat ze jou helpen.

Negatieve gedachten omzetten in positieve gedachten.

ADHD en ADD. Wel eens gedacht aan hulp van een engel?

Affirmaties zingen. Verander je leven op een vrolijke manier.

Kracht van kleur. Bereken jouw krachtkleur.

Aartsengel Metatron. Chakra`s reinigen met behulp van de kubus van Metatron.

Dankbaarheid. Dankbaar zijn brengt rust, vreugde en voorspoed in je leven.

Aartsengel Michaël en zijn beschermende pilaar van licht. Eenvoudig zelf te doen en beschermt je tegen ongewenste energieën.

Godin Lakshmi en overvloed aantrekken.

Lekker slapen. Positief gaan slapen. Laat je helpen tijdens je slaap. Energetische hulp inroepen om je te begeleiden in je slaap.

Hulp van engelen. Werkloosheid onder engelen en aartsengelen neemt toe. Vraag ze om hulp!

Affirmaties: Negen gouden regels om affirmaties optimaal te benutten.

Artikelen: Spirituele informatie

Krachtdieren en hun boodschappen. Dieren zijn zeer gevoelig voor onze energie.

Rituelen met edelstenen. Leuke en interessante dingen doen met edelstenen.

Stand van de maan. Maak er gebruik van.

Boeddha. Vele mensen hebben een Boeddha beeld. Wanneer en waar leefde hij. Wie was hij?

Het derde oog. Wat is dit. Wat doet het. Waar zit het.

Waarom mediteren?

Aura. Wat is dat en wat kun je zelf hiermee doen?

Reïncarnatie. Waarom zijn we op aarde, wat is het doel? Wat gebeurt er tussen de levens in?

De vijfde Dimensie, wat bedoelen ze daarmee? Wat betekent dat nou eigenlijk….

Ascentie: Hogere energie/trillingen op aarde. Wat merk jij ervan?

Chakra`s wat en waarvoor en waarom chakra healing….

Dimensies. Kenmerken van de eerste negen dimensies.

Artikelen: Persoonlijke groei

Vergeven is loslaten. Waarom vergeven zo belangrijk is.

Vrouwelijke en mannelijke energieën in balans. Yin en Yang.

Jezelf vergeven. Jezelf helen en blokkades weghalen.

Van jezelf houden. Hoe doe je dat?

Artikelen: Bewustwording

Bewustzijnsgroei, wat doet het met jou?

Oude ziel. Rijpe ziel. Wat ben jij?

Ascentie verschijnselen. Lijst van positieve verschijnselen.

Omgaan met emoties. Bewust worden dat ze er zijn, is de eerst stap.

Uit elkaar groeien en bewustwording

Engelen bestaan. Mooi verhaal over de waarneming van astronauten.

Onvoorwaardelijke liefde. De weg die we met zijn allen mogen bewandelen. Onvoorwaardelijk liefde is als de zon.

Groei van bewustzijn. Leer begrijpen dat oordelen geen nut heeft.

Ascensie. Wat betekent dat? Kun jij dat bereiken?

De essentie van het leven.

Spirituele groei en bewust worden is geweldig maar ook moeilijk…

Voor jezelf opkomen als spiritueel mens

Levensdoel ontdekken met hulp van de aartsengelen die bij ons sterrenbeeld horen.

Dankbaarheid, zeg jij weleens dank je wel tegen je fiets?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEN