ascentie

Ascensie. Wat betekent dat? Kun jij dat bereiken? Hebben we daar allemaal mee te maken?

ascentie

Ascentie betekent

Je trilling verhogen tot het niveau van licht. We zijn als aarde en de mensen die op aarde leven bezig met een proces. We gaan van de derde dimensie, via de vierde dimensie naar de vijfde dimensie. We gaan uit ons hoofd in ons hart. Vanuit ieder op zich naar eenheid en onvoorwaardelijke liefde. De derde dimensie is de dimensie van de dualiteit en nog steeds erg aanwezig in onze samenleving. Je kunt als individu al in de vierde of vijfde dimensie zijn. Vaak ben je daar tijdelijk, het gaat er om wat je voelt en hoe je bewustzijn groeit. In een dimensie zijn is dus niet letterlijk in een andere wereld zijn, het is een staat van zijn…

Ascensie bereiken

Ascensie bereiken is emoties opschonen en liefdevolle acties voor ons hoger zelf kiezen. Leven in onvoorwaardelijke liefde vanuit je hart. Dan leven we in vrijheid en vreugde. Best nog wel een lang proces als je naar de huidige maatschappij kijkt. Toch zijn er veel signalen dat het anders moet en staan er steeds meer mensen op om een andere koers te varen. Het gaat ons allemaal aan, alleen zijn velen nog niet bewust dat ze überhaupt een ziel hebben en dat het leven meer is dan alleen maar `er op los te leven`. Ik nodig je uit mijn artikel te lezen over `de essentie van het leven`.

bewust worden

Als we ons meer gaan interesseren en openen voor spirituele zaken en vooral voor onvoorwaardelijke liefde zijn we op weg naar de vierde dimensie. Meer respect hebben voor een ander, je intuïtie verbeteren, je hebt meer vertrouwen. Je gaat je steeds meer afvragen hoe het universum in elkaar steekt. Dit zijn signalen van het ontwaken. Als we ons bewust worden dat we een onderdeel zijn van goddelijke eenheid en dat we mede scheppers zijn van alles en het goddelijke dan zijn we in de vijfde dimensie belandt.

Het ascentie proces

Ascentie is dus het proces om vanuit de derde naar de vijfde dimensie te gaan. Ieder zijn proces is anders en ieder zijn tempo in spiritueel groeien is anders. De meningen zijn verdeelt of we met zijn allen of als deel naar de vijfde dimensie toe groeien. Ook als we over tijd praten verschillen de meningen nogal. Er was de 2012 hype waarbij sommige dachten dat 2012 al de overgang was. Persoonlijk denk ik dat het een lang proces is van misschien wel 30 jaar of langer. Ik weet het niet. Of we dan met zijn allen of als deel in de vijfde dimensie gaan leven is mij ook niet duidelijk. Ik doe daar geen uitspraken over. Simpel omdat ik dat niet weet….

Dat dit proces nu volop speelt is wel duidelijk. Ik ervaar dat zelf en vind het mijn taak om te proberen dit proces zo duidelijk als mogelijk uit te leggen voor iedereen.

Groei van bewustzijn

Als je dus ascentie bereikt of daar naar toe weet te groeien dan groeit je bewustzijn enorm. Je gaat steeds meer begrijpen hoe het universum en het zielsgebeuren in elkaar steekt. Je gaat je ook steeds meer hiervoor interesseren. Je zult je trilling kunnen verhogen en vreugde voelen. Je zult emoties onder controle kunnen houden. Trauma`s uit het verleden kun je een plekje geven zodat het een ervaring wordt. Je zult zielsverwanten tegen komen die  waardevol voor je leven zullen worden. Je zult leren van jezelf te houden en onvoorwaardelijke liefde omarmen. Je leven zal vreugdevol worden….

Je kunt gewoon op aarde blijven leven. Maar als je deze veranderingen kunt doorvoeren dan zal je leven voortaan in dienst staan van het goddelijke. Je begrijpt dat het niet meer ieder voor zich is, maar dat we elkaar juist moeten helpen. Je bent vol op je zielspad!

levenspad

Zodra er meer mensen dit proces gaan volgen, zal dit een positieve invloed hebben op onze samenleving. Alle gedachten, meningen en acties die je het universum instuurt worden opgenomen en terug gekaatst. Als je een negatieve gedachte hebt of vaak negatief denkt, gaat je leven niet vooruit. Als je juist vaak positief denkt, komen er positieve zaken op je pad. Dit is een wet die altijd en overal werkt.

Vijfde dimensie

Als meer mensen naar de vierde en vijfde dimensie toe groeien, dan zullen er meer positieve gedachten en acties zijn. Gewoon omdat als je in de vierde of vijfde dimensie vertoeft, je hart volgt en veel positiever in het leven staat. Al deze mensen strooien dus positievere gedachten en acties als collectief over de wereld heen. Die worden door andere mensen weer opgepikt en geeft hun weer hoop en geloof in het positieve. Een sneeuwbal effect….

Ascentie bereiken

Als je ascentie bereikt, heb je de karma uit al je vorige levens in evenwicht gebracht. Als je zover komt krijg je alle negatieve acties en gedachten meteen in een spiegel terug gekaatst. Dit heet instant-karma. Voorheen mocht je vele levens leven om karma op te lossen. Voor velen werkt het nog steeds zo. Dat is natuurlijk prima. Ieder zit in zijn stuk van bewust worden en ieder heeft zijn eigen tempo van wel of niet groeien. Dat heeft niets te maken met goed, beter of best overigens. Ieder zit in zijn stuk wat voor hem of haar goed is…. Mogelijk krijg je testen om verder te groeien. Wat je tegen kan houden in deze groei zijn afspraken in vorige levens die je ooit gemaakt hebt. Je kunt hele moeilijke situaties tegenkomen die moeilijk op te lossen zijn. Dit geld absoluut niet voor iedereen. Ieder zijn proces is anders.

zen

Het is gewoon zaak om te proberen je levenspad te volgen. Voordat je in dit leven incarneerde heb je dat afgesproken met je ziel en gidsen. Juist in dit nieuwe Waterman tijdperk hebben velen de mogelijkheden om te groeien naar de vierde en vijfde dimensie en ascentie te bereiken. Vaak maken de omstandigheden in de huidige maatschappij het moeilijk om je leven te veranderen om je levenspad te kunnen volgen. Werk, relaties, woonplaats, alle verplichtingen die je hebt….het is niet gemakkelijk om je leven zomaar om te gooien om je levenspad te gaan volgen. Toch kan de drang zo groot worden dat je het wel doet. Wees dan niet bang, het is moeilijk maar het universum zal je steunen omdat zij graag dit zien gebeuren.

Spirituele hulp

In deze tijd zijn er op aarde ongekende mogelijkheden om te groeien en bewuster te worden, omdat er golven van ascentie plaats hebben. Er zijn hogere wezens , aartsengelen en engelen, en grote stromen van spirituele energie beschikbaar om ons te helpen.

Paul Wezenbeek


Leuke nieuwe gratis app voor spirituele groei en bewustzijnsgroei.

In deze app kun je veel informatie vinden over het aanroepen van hulp uit het universum. Bijvoorbeeld de hulp van engelen of opgestegen meesters aanroepen. Het gebruiken van affirmaties of geleide meditaties. Het interpreteren van boodschappen van dieren. Alles duidelijk uitgelegd en beschreven. Een fijne app als je veranderingen in je leven wilt aanbrengen of wilt groeien in spiritualiteit en bewustzijn. De app staat in de Google Play store en Apple store en is gratis. Zoek in de stores op titel: Spiri-apps of mijn naam: Paul Wezenbeek

Of maak gebruik van deze directe linkjes:

Google: https://tinyurl.com/pwappgoogle
Apple: https://tinyurl.com/pwappapple


Spiritueel groeien in 10 minuten per dag Spiritueel groeien in 10 minuten per dag

Dit is geen roman, maar een aan jezelf werkboek.
Er wordt veel van ons gevraagd tegenwoordig. We moeten zoveel en er blijft jammer genoeg weinig tijd over, om aandacht aan ons zelf te geven. Toch is dit heel belangrijk. Vooral in deze tijd waarin veel mensen ontwaken en de drang voelen om zich spiritueel te ontwikkelen.

We doen een cursus hier, lezen een boek als we tijd hebben, gaan een keer per week naar de yogales. Dit geldt niet voor iedereen, maar vaak is er interesse om spiritueel te groeien. Men doet iets hiermee en laat het dan weer helemaal lopen. We willen wel, maar de maatschappij roept om andere zaken.

Je wilt heel graag meer van jezelf houden, je wilt heel graag bepaalde zaken in je leven loslaten, je wilt beter in je vel zitten. Maar de tijd ontbreekt vaak. Wil je veranderingen in je leven? Aan jezelf werken d.m.v. spirituele groei en bewust worden is dan belangrijk.

Geen tijd en geld voor dure opleidingen en cursussen? Mijn spiritueel boek is dan iets voor jou! Ik neem je 30 dagen aan de hand mee om spirituele groei in je leven te integreren. En dat kost je maar 10 minuten per dag! Wensen, groei, veranderingen, loslaten, bewust worden. Alles zit er in.

Als je bv gitaar wilt leren spelen, zal je elke dag de gitaar moeten pakken en spelen. Anders werkt het niet. Dat is ook de basis van mijn boek. Veranderingen ondergaan is een keuze. Maar je zal wel elke dag er aan moeten werken. Alleen met mijn aanpak is 10 minuten per dag al voldoende om een sterke basis neer te zetten.

Als je op de afbeelding hierboven klikt of de link `Lees meer…`, zie je alle info, de recensies en een proefversie (fragment klikken) van het boek. Zo kun je bekijken hoe ik schrijf en hoe het boek in elkaar steekt en of het wat voor jou is. Lees meer…

Hartelijke groeten,

Paul Wezenbeek


Andere artikelen voor spirituele hulp en groei

Boek voor spirituele groei:

Spiritueel groeien in 10 minuten per dag.

Engelen aanroepen:

Liefde aantrekken

Vreugde ervaren

Artikelen: Spirituele hulp

Wens meditatie. Wens naar de bron brengen.

Engelen en liefde

Aartsengelen. Meditatie en visualisatie met de 7 aartsengelen. Ritueel met uitleg.

Aartsengel Michael en het doorsnijden van karmische banden.

Opgestegen meesters. Wie zijn dat? Wat doen ze?

Aan jezelf werken dmv affirmaties met een hartverbinding

Jeugdtrauma. Samen met je innerlijk kind dit helen.

Zelfhulp. Integreer meer rust en balans in je leven.

Edelstenen reinigen, opladen en programmeren. Laat ze jou helpen.

Negatieve gedachten omzetten in positieve gedachten.

ADHD en ADD. Wel eens gedacht aan hulp van een engel?

Affirmaties zingen. Verander je leven op een vrolijke manier.

Kracht van kleur. Bereken jouw krachtkleur.

Aartsengel Metatron. Chakra`s reinigen met behulp van de kubus van Metatron.

Dankbaarheid. Dankbaar zijn brengt rust, vreugde en voorspoed in je leven.

Aartsengel Michaël en zijn beschermende pilaar van licht. Eenvoudig zelf te doen en beschermt je tegen ongewenste energieën.

Godin Lakshmi en overvloed aantrekken.

Lekker slapen. Positief gaan slapen. Laat je helpen tijdens je slaap. Energetische hulp inroepen om je te begeleiden in je slaap.

Hulp van engelen. Werkloosheid onder engelen en aartsengelen neemt toe. Vraag ze om hulp!

Affirmaties: Negen gouden regels om affirmaties optimaal te benutten.

Artikelen: Spirituele informatie

Krachtdieren en hun boodschappen. Dieren zijn zeer gevoelig voor onze energie.

Rituelen met edelstenen. Leuke en interessante dingen doen met edelstenen.

Stand van de maan. Maak er gebruik van.

Boeddha. Vele mensen hebben een Boeddha beeld. Wanneer en waar leefde hij. Wie was hij?

Het derde oog. Wat is dit. Wat doet het. Waar zit het.

Waarom mediteren?

Aura. Wat is dat en wat kun je zelf hiermee doen?

Reïncarnatie. Waarom zijn we op aarde, wat is het doel? Wat gebeurt er tussen de levens in?

De vijfde Dimensie, wat bedoelen ze daarmee? Wat betekent dat nou eigenlijk….

Ascentie: Hogere energie/trillingen op aarde. Wat merk jij ervan?

Chakra`s wat en waarvoor en waarom chakra healing….

Dimensies. Kenmerken van de eerste negen dimensies.

Artikelen: Persoonlijke groei

Vergeven is loslaten. Waarom vergeven zo belangrijk is.

Vrouwelijke en mannelijke energieën in balans. Yin en Yang.

Jezelf vergeven. Jezelf helen en blokkades weghalen.

Van jezelf houden. Hoe doe je dat?

Artikelen: Bewustwording

Bewustzijnsgroei, wat doet het met jou?

Oude ziel. Rijpe ziel. Wat ben jij?

Ascentie verschijnselen. Lijst van positieve verschijnselen.

Omgaan met emoties. Bewust worden dat ze er zijn, is de eerst stap.

Uit elkaar groeien en bewustwording

Engelen bestaan. Mooi verhaal over de waarneming van astronauten.

Onvoorwaardelijke liefde. De weg die we met zijn allen mogen bewandelen. Onvoorwaardelijk liefde is als de zon.

Groei van bewustzijn. Leer begrijpen dat oordelen geen nut heeft.

Ascensie. Wat betekent dat? Kun jij dat bereiken?

De essentie van het leven.

Spirituele groei en bewust worden is geweldig maar ook moeilijk…

Voor jezelf opkomen als spiritueel mens

Levensdoel ontdekken met hulp van de aartsengelen die bij ons sterrenbeeld horen.

Dankbaarheid, zeg jij weleens dank je wel tegen je fiets?

6 thoughts on “Ascensie – Wat betekent dat? – Kun jij dat bereiken?”

  1. Marianne Raeijmaeckers

    Erg mooi en duidelijk omschreven. Ja, ik herken het erg en voel het ook zelf. Als kind was ik al heel erg bezig met alle grote levensvragen. Heb ook heel veel dromen van vorige levens en boodschappen in dromen. Heb altijd erg geworsteld met mij HSP maar heb mezelf nu gevonden en geaccepteerd. Is nog vaak moeilijk. Ik zeg altijd “Ik geloof niet maar ik weet”. Ik lees heel veel hierover. Zijn er nog meer boeken over ascentie o.a?

    1. Halllo Marianne, ik vind de boeken van Ute Kretzschmar en Diana Cooper erg informatief en goed. Zij schrijven echt over ascensie en vele van hun boeken zijn in het Nederlands vertaald. A;s iemand anders nog meer goede tips heeft hoor ik het graag! Groeten, Paul.

  2. tinydekker21@gmail.com

    Prachtig, helder en duidelijk omschreven. Dit is mij eigen, denk ik maar hoe nu verder? Ik laat me leiden en verwonderen, dan komt het op mijn pad en mag ik het ontmoeten! Dankjewel!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEN