innerlijke rust

Engelen aanroepen 6 – Innerlijke rust vinden

innerlijke rust

Innerlijke rust vinden

Innerlijke rust vinden is in de huidige maatschappij best wel lastig. Veel mensen hebben een drukke agenda en worden opgejaagd door het `moeten`. De `ik eerst mentaliteit` viert hoogtij en daardoor reageren mensen vaker en eerder geïrriteerd op elkaar. Door alle stress en het moeten is dus niet altijd gemakkelijk om innerlijke rust te vinden. Deze video kan jou daarbij misschien helpen. Door een stress situatie opnieuw te visualiseren met jou als de rust zelf aan het roer, kan jou wellicht helpen. Je kunt steeds andere stress situaties bij deze meditatie/visualisatie gebruiken.

Innerlijke rust brengt balans

Als je innerlijke rust kan ervaren en in je leven kan toepassen, komt je leven meer in balans. Innerlijke rust is goed voor het zelfvertrouwen, kan negativiteit verminderen, werkt kalmerend en is gewoon gezond voor je hele lijf en ook voor je denken en spirituele groei. Innerlijke rust brengt balans in jouw leven.

De juiste engel

Elke engel heeft zijn eigen specialiteit. Een gebied waar hij over gaat zeg maar. Bij innerlijke rust vinden, maken we gebruik van de hulp van Aartsengel Zadkiël. Deze engel kan helpen om jou de kracht te geven om innerlijke rust te vinden en te ervaren. Aartsengel Zadkiël wil je dolgraag hiermee helpen.

Stem gebruiken en visualiseren

In de video laat ik diverse keren door jou het aanroepen en danken uitvoeren. Door jou eigen stem te gebruiken maak je de aanroeping krachtig. Ook zit er een minuut lang visualiseren bij, waarbij jij beelden voor jezelf gaat creëren. Ook vraag ik je te voelen. Dit alles maakt het innerlijke rust vinden, veel krachtiger. Ik help je tijdens de video, dat gaat allemaal vanzelf.

Waarop letten voor en tijdens afspelen:

  • Probeer ontspannen te zijn
  • Gebruik een hoofdtelefoon
  • Telefoon uit
  • Zorg dat je alleen bent
  • Probeer te voelen

Het visualiseren is in het begin moeilijk. Hoe meer je dit doet, hoe gemakkelijker het zal gaan. Ook het voelen tijdens deze beelden is in het begin lastig. Probeer dit toch, probeer je rustig en kalm te voelen tijdens het visualiseren. Dit is belangrijk.

Geef niet te gauw op. Je mag elke dag de video herhalen. Dat is helemaal aan jou. Hoe snel je de kracht gaat vinden, om innerlijke rust te vinden is moeilijk te zeggen. Soms duren processen heel lang, maar heb vertrouwen op een goede afloop. Twijfel brengt de uitkomst verder weg….

Bedenk even van te voren, een situatie waarin je snel gestrest raakt. Of een situatie die je recent hebt meegemaakt en waarin je gestrest was. Dit is voor het visualiseren. De video wijst je de weg. Je mag een andere keer natuurlijk de video gebruiken voor een andere situatie.

De video:

Waarom vind je de kracht om innerlijke rust te vinden wel of niet

Natuurlijk hebben we allemaal wensen en hebben we allemaal recht op dat we snel deze kracht vinden. Of jou dit lukt heeft met vele factoren te maken.

– Met de situatie in jouw leven.

– Met de mensen met wie je omgaat en beïnvloeding van andere mensen.

– Hoe graag wil je het?

– Kun je jouw ego de baas? De kans is groot dat jouw ego niet wil dat jouw wens uitkomt. Jouw ego vindt deze meditatie maar onzin, zeker als het lang duurt voor je resultaat ziet…

– Wat zijn je levenslessen en ervaringen die je van je ziel dient te leren in dit leven. Als die juist tegenovergesteld zijn aan jouw wens, dan werkt het universum niet aan het uitkomen van jouw wens mee. Het leren van de ziel gaat dan altijd voor. Dit lijkt erg hard en we weten vaak onze levenslessen niet. Toch is de ontwikkeling van jouw ziel het belangrijkste…

– Heb je in vorige levens eden of afspraken gemaakt die tegen je wens gekeerd zijn? Dit weet je meestal niet. Het doorsnijden van deze banden met hulp van Aartsengel Michael is een echte aanrader!

– Hoeveel geduld heb je? Processen van spirituele groei en veranderingen kunnen erg lang duren. Soms wel jaren en soms wel tientallen jaren.

– Heb je vertrouwen in het universum? Vertrouwen hebben in een goede afloop is ontzettend belangrijk. Als je vol van vertrouwen bent dat een wens uitkomt, dan zal die wens ook veel gemakkelijker uitkomen. Als je twijfelt van `het lukt me toch niet`, wordt het een stuk moeilijker!

geleide wens mediatie

Ik wil jou niet ontmoedigen met de hierboven geschreven zaken, want de meeste mensen vinden uiteindelijk de kracht om innerlijke rust te ervaren. Maar ik wil je bewust maken dat het allemaal niet zo gemakkelijk is. Maar wel doen hoor en blijven proberen! Positief zijn is hierin belangrijk en de aanhouder wint altijd!

Succes!

Paul Wezenbeek


Leuke nieuwe gratis app voor spirituele groei en bewustzijnsgroei.

In deze app kun je veel informatie vinden over het aanroepen van hulp uit het universum. Bijvoorbeeld de hulp van engelen of opgestegen meesters aanroepen. Het gebruiken van affirmaties of geleide meditaties. Het interpreteren van boodschappen van dieren. Alles duidelijk uitgelegd en beschreven. Een fijne app als je veranderingen in je leven wilt aanbrengen of wilt groeien in spiritualiteit en bewustzijn. De app staat in de Google Play store en Apple store en is gratis. Zoek in de stores op titel: Spiri-apps of mijn naam: Paul Wezenbeek

Of maak gebruik van deze directe linkjes:

Google: https://tinyurl.com/pwappgoogle
Apple: https://tinyurl.com/pwappapple


Spiritueel groeien in 10 minuten per dag Spiritueel groeien in 10 minuten per dag

Dit is geen roman, maar een aan jezelf werkboek.
Er wordt veel van ons gevraagd tegenwoordig. We moeten zoveel en er blijft jammer genoeg weinig tijd over, om aandacht aan ons zelf te geven. Toch is dit heel belangrijk. Vooral in deze tijd waarin veel mensen ontwaken en de drang voelen om zich spiritueel te ontwikkelen.

We doen een cursus hier, lezen een boek als we tijd hebben, gaan een keer per week naar de yogales. Dit geldt niet voor iedereen, maar vaak is er interesse om spiritueel te groeien. Men doet iets hiermee en laat het dan weer helemaal lopen. We willen wel, maar de maatschappij roept om andere zaken.

Je wilt heel graag meer van jezelf houden, je wilt heel graag bepaalde zaken in je leven loslaten, je wilt beter in je vel zitten. Maar de tijd ontbreekt vaak. Wil je veranderingen in je leven? Aan jezelf werken d.m.v. spirituele groei en bewust worden is dan belangrijk.

Geen tijd en geld voor dure opleidingen en cursussen? Mijn spiritueel boek is dan iets voor jou! Ik neem je 30 dagen aan de hand mee om spirituele groei in je leven te integreren. En dat kost je maar 10 minuten per dag! Wensen, groei, veranderingen, loslaten, bewust worden. Alles zit er in.

Als je bv gitaar wilt leren spelen, zal je elke dag de gitaar moeten pakken en spelen. Anders werkt het niet. Dat is ook de basis van mijn boek. Veranderingen ondergaan is een keuze. Maar je zal wel elke dag er aan moeten werken. Alleen met mijn aanpak is 10 minuten per dag al voldoende om een sterke basis neer te zetten.

Als je op de afbeelding hierboven klikt of de link `Lees meer…`, zie je alle info, de recensies en een proefversie (fragment klikken) van het boek. Zo kun je bekijken hoe ik schrijf en hoe het boek in elkaar steekt en of het wat voor jou is. Lees meer…

Hartelijke groeten,

Paul Wezenbeek


Andere artikelen voor spirituele hulp en groei

Boek voor spirituele groei:

Spiritueel groeien in 10 minuten per dag.

Engelen aanroepen:

Liefde aantrekken

Vreugde ervaren

Artikelen: Spirituele hulp

Wens meditatie. Wens naar de bron brengen.

Engelen en liefde

Aartsengelen. Meditatie en visualisatie met de 7 aartsengelen. Ritueel met uitleg.

Aartsengel Michael en het doorsnijden van karmische banden.

Opgestegen meesters. Wie zijn dat? Wat doen ze?

Aan jezelf werken dmv affirmaties met een hartverbinding

Jeugdtrauma. Samen met je innerlijk kind dit helen.

Zelfhulp. Integreer meer rust en balans in je leven.

Edelstenen reinigen, opladen en programmeren. Laat ze jou helpen.

Negatieve gedachten omzetten in positieve gedachten.

ADHD en ADD. Wel eens gedacht aan hulp van een engel?

Affirmaties zingen. Verander je leven op een vrolijke manier.

Kracht van kleur. Bereken jouw krachtkleur.

Aartsengel Metatron. Chakra`s reinigen met behulp van de kubus van Metatron.

Dankbaarheid. Dankbaar zijn brengt rust, vreugde en voorspoed in je leven.

Aartsengel Michaël en zijn beschermende pilaar van licht. Eenvoudig zelf te doen en beschermt je tegen ongewenste energieën.

Godin Lakshmi en overvloed aantrekken.

Lekker slapen. Positief gaan slapen. Laat je helpen tijdens je slaap. Energetische hulp inroepen om je te begeleiden in je slaap.

Hulp van engelen. Werkloosheid onder engelen en aartsengelen neemt toe. Vraag ze om hulp!

Affirmaties: Negen gouden regels om affirmaties optimaal te benutten.

Artikelen: Spirituele informatie

Krachtdieren en hun boodschappen. Dieren zijn zeer gevoelig voor onze energie.

Rituelen met edelstenen. Leuke en interessante dingen doen met edelstenen.

Stand van de maan. Maak er gebruik van.

Boeddha. Vele mensen hebben een Boeddha beeld. Wanneer en waar leefde hij. Wie was hij?

Het derde oog. Wat is dit. Wat doet het. Waar zit het.

Waarom mediteren?

Aura. Wat is dat en wat kun je zelf hiermee doen?

Reïncarnatie. Waarom zijn we op aarde, wat is het doel? Wat gebeurt er tussen de levens in?

De vijfde Dimensie, wat bedoelen ze daarmee? Wat betekent dat nou eigenlijk….

Ascentie: Hogere energie/trillingen op aarde. Wat merk jij ervan?

Chakra`s wat en waarvoor en waarom chakra healing….

Dimensies. Kenmerken van de eerste negen dimensies.

Artikelen: Persoonlijke groei

Vergeven is loslaten. Waarom vergeven zo belangrijk is.

Vrouwelijke en mannelijke energieën in balans. Yin en Yang.

Jezelf vergeven. Jezelf helen en blokkades weghalen.

Van jezelf houden. Hoe doe je dat?

Artikelen: Bewustwording

Bewustzijnsgroei, wat doet het met jou?

Oude ziel. Rijpe ziel. Wat ben jij?

Ascentie verschijnselen. Lijst van positieve verschijnselen.

Omgaan met emoties. Bewust worden dat ze er zijn, is de eerst stap.

Uit elkaar groeien en bewustwording

Engelen bestaan. Mooi verhaal over de waarneming van astronauten.

Onvoorwaardelijke liefde. De weg die we met zijn allen mogen bewandelen. Onvoorwaardelijk liefde is als de zon.

Groei van bewustzijn. Leer begrijpen dat oordelen geen nut heeft.

Ascensie. Wat betekent dat? Kun jij dat bereiken?

De essentie van het leven.

Spirituele groei en bewust worden is geweldig maar ook moeilijk…

Voor jezelf opkomen als spiritueel mens

Levensdoel ontdekken met hulp van de aartsengelen die bij ons sterrenbeeld horen.

Dankbaarheid, zeg jij weleens dank je wel tegen je fiets?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEN