Aartsengel Raguël

Uit elkaar groeien en bewustwording

uit elkaar groeien

Uit elkaar groeien

Dit is een onderwerp dat velen van ons niet leuk vinden. Ik heb het over relaties die uit elkaar groeien. Helaas gebeurt dit steeds meer en meer. Bij elke leeftijd speelt het een  rol. Dit artikel probeert je bewust te maken hoe het komt en wat je er eventueel mee kunt doen.

Natuurlijk zijn er diverse redenen waarom mensen besluiten hun relatie te verbreken. Dat is altijd zo geweest en zal altijd zo blijven. Daar gaat dit artikel niet over. Meer en meer is de reden dat mensen uit elkaar groeien, een spirituele reden.

Uit elkaar groeien en bewustwording

We worden met zijn allen meer en meer bewust. Er komt steeds meer spirituele energie naar de aarde wat mensen beïnvloedt. We ontwaken en worden meer bewust in rap tempo. En dit is de reden dat de schoen gaat knellen. Jij groeit spiritueel en wordt meer bewust maar je partner doet dit niet. En wat doe je dan?

Het ontwaken en spiritueel groeien is een keuze van de ziel. Bij de een is dit al lang aan de gang, bij de ander begint het net en weer een ander komt er in dit leven helemaal niet aan toe. We zijn allemaal anders. We moeten ons wel realiseren dat we een eigen ziel hebben en dat je partner ook een eigen ziel heeft. Deze houden geen rekening met elkaar wat betreft het tempo van spiritueel groeien. Elke ziel doet wat het beste is voor die ziel op dat moment.

Ziel

Er komt een nieuwe tijd aan (is al aan de gang), dat veel mensen gaan ontwaken en spiritueel gaan groeien. Als je op dat pad komt, ga je als vanzelf zielen naar je toe trekken met dezelfde groei. Je gaat wellicht andere zielen uit je zielengroep ontmoeten. Je kent al die verhalen wel van tweelingziel, zielenvlam, zielenmaatje enz…

Een ziel heeft voordat deze naar de aarde kwam, afgesproken om bepaalde lessen te ervaren/leren. Dit weten en herinneren we niet zelf. Ook heeft de ziel van tevoren afgesproken in welke mate hij of zij in dit leven spiritueel wil groeien. Het is wel zo dat je altijd een keuze hebt. Lukt het je niet in dit leven, dan krijg je de mogelijkheid om in een volgend leven het opnieuw te proberen.

De kans is aanwezig dat jij en je partner elkaar niet hebben uitgekozen vanwege jullie spirituele band. Natuurlijk komt dit wel voor! Als de een dan gaat ontwaken en meer zijn of haar hart wil volgen en de ander in zijn of haar hoofd blijft, kan de relatie gaan wringen. Of hij of zij is heel materialistisch en jij gaat hier steeds minder om geven.

uit elkaar groeien

Ziel gaat zijn eigen weg

Een relatie bestaat dus uit twee zielen die beide hun eigen weg willen volgen. Dat kan prima samengaan. Maar het kan ook botsen en verkeerd gaan. Als jij en je partner spiritueel uit elkaar groeien moet je 1 ding onthouden. Je kan niet terug groeien, dat wil een ziel niet. Als je stappen zet in spirituele groei, zal je alleen nog maar verder groeien. Dat wil je ook graag omdat je ziel dit ook wil…

Ik schrijf dit artikel niet om jou en je partner uit elkaar te drijven. Ik schrijf dit artikel om jou bewust te maken wat er mogelijk aan de hand is. Iedereen heeft een keuze. Als je uit elkaar groeit, maar je besluit toch bij je partner te blijven is dit prima. Het is natuurlijk vaak afhankelijk van een situatie als kinderen, huis en werk. Je kunt de keuze maken om dan maar niet heel erg gelukkig te zijn. Veel mensen zijn juist met materiële zaken en vakanties heel erg gelukkig. Ik denk dat er een soort van omslagpunt is. Blijf je daar onder dan ga je zo verder, kom je er boven dan ga je uit elkaar. Maar dit omslagpunt ligt bij iedereen anders en is van zoveel factoren afhankelijk.

Gelukkig zijn

Ik vind het ook niet helemaal eerlijk om hierover te oordelen. Hoe vaak zie je niet van die onderzoeken over gelukkig zijn. Dan heeft iets van 80% gezegd dat men zich gelukkig voelt. Ik geloof hier niets van. We doen zo vaak de waarheid ontkennen. Vaak omdat andere mensen invloed op ons hebben. Als je weet hoeveel mensen lichamelijk of psychisch iets mankeren en het feit dat de ziel ons ervaringen en lessen wil laten leren. Het leven is niet gemakkelijk.

Ik heb zelf een lange relatie gehad. Ik ben mij toen spiritueel gaan ontwikkelen en zag dat wij zo erg uit elkaar groeiden. Ik heb toen een einde aan deze relatie gemaakt. Maar nogmaals, je hebt een keuze. Deze keuze is bij iedereen anders en afhankelijk van factoren. Maar misschien is het wel fijn om te begrijpen waarom jij en je partner uit elkaar groeien.

Ik wens iedereen veel geluk toe. Relaties zijn  geweldig maar vaak ook niet gemakkelijk!

uit elkaar groeien

Hulp vragen aan aarstengelen

Tot slot wil ik jullie nog wijzen  op het volgende. Er zijn twee aartsengelen die het gebied van relaties als specialiteit hebben. Natuurlijk kun je hun om hulp vragen. Deze hulp kan betekenen dat het goed is om bij elkaar te blijven of kan juist de hulp bieden dat het goed is dat je uit elkaar gaat. Dat is helemaal aan jou. Je kan specifiek vragen om hulp bij het oplossen van relatie problemen of je kunt vragen om hulp bij de juiste keuze. En die juiste keuze kan dan zijn dat het beter is om uit elkaar te gaan…

Aarstengel Chamuël helpt om van jezelf te houden. Helpt om zelfrespect te ontwikkelen en helpt  om relaties te onderhouden.

Aartsengel Raguël – Engel van relaties. Aartsengel Raguël kan je helpen met helen en harmonie brengen in je relaties. Met jezelf of met andere mensen. Hij kan vrede brengen in relaties. Als er misverstanden zijn in relaties kan hij helpen deze op te lossen.

Welke vraag je stelt als je hulp vraagt laat ik helemaal aan jou over.

Succes

Paul Wezenbeek


Leuke nieuwe gratis app voor spirituele groei en bewustzijnsgroei.

In deze app kun je veel informatie vinden over het aanroepen van hulp uit het universum. Bijvoorbeeld de hulp van engelen of opgestegen meesters aanroepen. Het gebruiken van affirmaties of geleide meditaties. Het interpreteren van boodschappen van dieren. Alles duidelijk uitgelegd en beschreven. Een fijne app als je veranderingen in je leven wilt aanbrengen of wilt groeien in spiritualiteit en bewustzijn. De app staat in de Google Play store en Apple store en is gratis. Zoek in de stores op titel: Spiri-apps of mijn naam: Paul Wezenbeek

Of maak gebruik van deze directe linkjes:

Google: https://tinyurl.com/pwappgoogle
Apple: https://tinyurl.com/pwappapple


Spiritueel groeien in 10 minuten per dag Spiritueel groeien in 10 minuten per dag

Dit is geen roman, maar een aan jezelf werkboek.
Er wordt veel van ons gevraagd tegenwoordig. We moeten zoveel en er blijft jammer genoeg weinig tijd over, om aandacht aan ons zelf te geven. Toch is dit heel belangrijk. Vooral in deze tijd waarin veel mensen ontwaken en de drang voelen om zich spiritueel te ontwikkelen.

We doen een cursus hier, lezen een boek als we tijd hebben, gaan een keer per week naar de yogales. Dit geldt niet voor iedereen, maar vaak is er interesse om spiritueel te groeien. Men doet iets hiermee en laat het dan weer helemaal lopen. We willen wel, maar de maatschappij roept om andere zaken.

Je wilt heel graag meer van jezelf houden, je wilt heel graag bepaalde zaken in je leven loslaten, je wilt beter in je vel zitten. Maar de tijd ontbreekt vaak. Wil je veranderingen in je leven? Aan jezelf werken d.m.v. spirituele groei en bewust worden is dan belangrijk.

Geen tijd en geld voor dure opleidingen en cursussen? Mijn spiritueel boek is dan iets voor jou! Ik neem je 30 dagen aan de hand mee om spirituele groei in je leven te integreren. En dat kost je maar 10 minuten per dag! Wensen, groei, veranderingen, loslaten, bewust worden. Alles zit er in.

Als je bv gitaar wilt leren spelen, zal je elke dag de gitaar moeten pakken en spelen. Anders werkt het niet. Dat is ook de basis van mijn boek. Veranderingen ondergaan is een keuze. Maar je zal wel elke dag er aan moeten werken. Alleen met mijn aanpak is 10 minuten per dag al voldoende om een sterke basis neer te zetten.

Als je op de afbeelding hierboven klikt of de link `Lees meer…`, zie je alle info, de recensies en een proefversie (fragment klikken) van het boek. Zo kun je bekijken hoe ik schrijf en hoe het boek in elkaar steekt en of het wat voor jou is. Lees meer…

Hartelijke groeten,

Paul Wezenbeek


Andere artikelen voor spirituele hulp en groei

Boek voor spirituele groei:

Spiritueel groeien in 10 minuten per dag.

Engelen aanroepen:

Liefde aantrekken

Vreugde ervaren

Artikelen: Spirituele hulp

Wens meditatie. Wens naar de bron brengen.

Engelen en liefde

Aartsengelen. Meditatie en visualisatie met de 7 aartsengelen. Ritueel met uitleg.

Aartsengel Michael en het doorsnijden van karmische banden.

Opgestegen meesters. Wie zijn dat? Wat doen ze?

Aan jezelf werken dmv affirmaties met een hartverbinding

Jeugdtrauma. Samen met je innerlijk kind dit helen.

Zelfhulp. Integreer meer rust en balans in je leven.

Edelstenen reinigen, opladen en programmeren. Laat ze jou helpen.

Negatieve gedachten omzetten in positieve gedachten.

ADHD en ADD. Wel eens gedacht aan hulp van een engel?

Affirmaties zingen. Verander je leven op een vrolijke manier.

Kracht van kleur. Bereken jouw krachtkleur.

Aartsengel Metatron. Chakra`s reinigen met behulp van de kubus van Metatron.

Dankbaarheid. Dankbaar zijn brengt rust, vreugde en voorspoed in je leven.

Aartsengel Michaël en zijn beschermende pilaar van licht. Eenvoudig zelf te doen en beschermt je tegen ongewenste energieën.

Godin Lakshmi en overvloed aantrekken.

Lekker slapen. Positief gaan slapen. Laat je helpen tijdens je slaap. Energetische hulp inroepen om je te begeleiden in je slaap.

Hulp van engelen. Werkloosheid onder engelen en aartsengelen neemt toe. Vraag ze om hulp!

Affirmaties: Negen gouden regels om affirmaties optimaal te benutten.

Artikelen: Spirituele informatie

Krachtdieren en hun boodschappen. Dieren zijn zeer gevoelig voor onze energie.

Rituelen met edelstenen. Leuke en interessante dingen doen met edelstenen.

Stand van de maan. Maak er gebruik van.

Boeddha. Vele mensen hebben een Boeddha beeld. Wanneer en waar leefde hij. Wie was hij?

Het derde oog. Wat is dit. Wat doet het. Waar zit het.

Waarom mediteren?

Aura. Wat is dat en wat kun je zelf hiermee doen?

Reïncarnatie. Waarom zijn we op aarde, wat is het doel? Wat gebeurt er tussen de levens in?

De vijfde Dimensie, wat bedoelen ze daarmee? Wat betekent dat nou eigenlijk….

Ascentie: Hogere energie/trillingen op aarde. Wat merk jij ervan?

Chakra`s wat en waarvoor en waarom chakra healing….

Dimensies. Kenmerken van de eerste negen dimensies.

Artikelen: Persoonlijke groei

Vergeven is loslaten. Waarom vergeven zo belangrijk is.

Vrouwelijke en mannelijke energieën in balans. Yin en Yang.

Jezelf vergeven. Jezelf helen en blokkades weghalen.

Van jezelf houden. Hoe doe je dat?

Artikelen: Bewustwording

Bewustzijnsgroei, wat doet het met jou?

Oude ziel. Rijpe ziel. Wat ben jij?

Ascentie verschijnselen. Lijst van positieve verschijnselen.

Omgaan met emoties. Bewust worden dat ze er zijn, is de eerst stap.

Uit elkaar groeien en bewustwording

Engelen bestaan. Mooi verhaal over de waarneming van astronauten.

Onvoorwaardelijke liefde. De weg die we met zijn allen mogen bewandelen. Onvoorwaardelijk liefde is als de zon.

Groei van bewustzijn. Leer begrijpen dat oordelen geen nut heeft.

Ascensie. Wat betekent dat? Kun jij dat bereiken?

De essentie van het leven.

Spirituele groei en bewust worden is geweldig maar ook moeilijk…

Voor jezelf opkomen als spiritueel mens

Levensdoel ontdekken met hulp van de aartsengelen die bij ons sterrenbeeld horen.

Dankbaarheid, zeg jij weleens dank je wel tegen je fiets?

1 thought on “Uit elkaar groeien en bewustwording”

  1. Lieve Paul , Gisteren vergeten te vertellen : Of een relatie kan slagen of niet heeft niet zozeer te maken met het willen aanvaarden dat je partner nog niet bewust is maar ook met het feit dat deze partner voelt ( of ruikt in spirituele taal) dat er een verschil ( of kloof ) is die zij/hij ( nog ) niet kan overbruggen ( = frustraties, ergernis , storing in het samenkomen van energieën ) . EN … een ideale relatie ( prins op witte paard ) bestaat niet . De partner die bij je past , is ook hier om lessen leren … of heeft ook problemen om deze te overwinnen ( survival) !
    Dus rekening mee houden . Liefs , Chris

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEN