november 9, 2015

Hulp van engelen vragen. Gebruik de Engel App – Angel App

Hulp van engelen vragen. Engel App – Angel App

Engelen kunnen  jou helpen bij het bereiken van bepaalde doelen. Maar ze kunnen veel meer. Ze bieden steun in bepaalde situaties, engelen kunnen oplossingen bieden om bepaalde zaken in je leven te veranderen en te verbeteren. De Angel app van Spiri-apps helpt je hier uitstekend bij.

Hulp van engelen vragen. Engelen zijn lichtwezens die ons mensen graag helpen. Hulp van een engel is geen overbodige luxe, maar die mogen ze nooit ongevraagd geven. Wil jij graag hulp van een engel? Dan zul je dat zelf moeten vragen. Die hulp wordt een stuk effectiever wanneer je direct de juiste engel aanspreekt. Iedere engel heeft een eigen vakgebied en gaat dus over specifieke situaties. De Angel app van Spiri-apps vertelt precies welke engel jij nodig hebt.

Ben je geïnteresseerd in deze spirituele app? Dan kun je via onderstaande linkjes de Angel app van Spiri-apps downloaden. De apps zijn tweetalig, Nederlands en Engels.

Angel App – Android Google play store

Angel App – Apple iTunes store

Angel App – Windows Phone store

Angel App – Youtube Video

Angel App

Hulp van engelen vragen. De Angel app van Spiri-apps helpt jou in honderden en veelvoorkomende situaties. In al die situaties kun je de hulp van een engel oproepen. Dit gaat heel eenvoudig via je mobiel of tablet. Dankzij deze spirituele app wordt het leuk om engelen aan te roepen. Dit is een aanvulling op de traditionele manier van het engelen aanroepen en kan zeer uitdagend werken. De Angel app van Spiri-apps is dan ook bedoeld om mensen te helpen die gebruik willen maken van de fantastische hulp van engelen.

Geniet van deze app waarin meer dan 300 situaties opgenomen zijn:

In de Angel app van Spiri-apps kom je meer dan 300 verschillende situaties tegen waarbij je de hulp van een engel kunt aanroepen. Hier volgen een aantal voorbeelden: Bevorderen van eigenwaarde, openen van het hart, hartenwens vervullen, geluk aantrekken in je leven, enthousiast zijn, geheugen ondersteunen, ongelukken voorkomen, problemen oplossen, energie bij vermoeidheid, omgaan met angst, oude patronen loslaten, stoppen met roken, woede beheersen, jaloezie overwinnen, juiste liefde in je leven aantrekken, hartstocht binnen bestaande relatie stimuleren, troost willen ontvangen, seksuele problemen oplossen, negatieve beelden loslaten, moed tonen, innerlijke vrede ervaren, nieuwe baan vinden en ga zo nog maar even door.

Geniet er van!

Youtube Video:

Paul Wezenbeek

Spiri-apps, apps voor spirituele hulp

Deze app van Spiri-apps is in het Engels en Nederlands en bevat geen advertenties. Daarnaast ontvang je bij Spiri-apps nooit push-berichten. Omdat ik geen reclame toelaat op mijn apps en website vraag ik een eenmalig bedrag van 0.99 eurocent voor het downloaden van een app. Deze app is dan voor altijd voor jou ter beschikking. Ook alle artikelen over spirituele groei en ontwaken die ik schrijf, plaats ik op de app zodat je deze altijd kunt lezen wanneer jij dat wilt.

Voor meer informatie en het downloaden van andere interessante apps van Spiri-apps kun je hier terecht:

Andere app van Spiri-apps: Geleide Meditatie en Visualisatie App

Andere app van Spiri-apps: Boodschappen van Dieren App

Andere app van Spiri-apps: Opgestegen Meesters App

Andere app van Spiri-apps: Positieve Affirmaties App

Heb je vragen of wil je meer over Spiri-apps weten? Neem gerust contact met mij op.