engelen van de liefde

Engelen en liefde

engelen van de liefde

Op het gebied van de liefde kun je verschillende engelen om hulp vragen. Waarom het wel of niet lukt in de liefde is van vele verschillenden factoren afhankelijk. Ik ga daar in dit artikel niet op in. Dit artikel gaat puur over welke engelen je kunt aanroepen als je hulp nodig hebt op het gebied van de liefde. De engelen en liefde.

Engelen zijn liefde en waarom zou je geen gebruik maken van hun hulp. Ze willen niets liever dan jou helpen. Het is hun taak en ze staan voor je klaar. Alleen, je moet het wel vragen. Ze helpen niet zomaar uit zichzelf. Wij in onze drukke maatschappij hebben vaak geen tijd voor dit soort zaken. Onze dag zit volgestopt met dingen die moeten, even tijd voor ons zelf en een engel aanroepen is lastig. Dit geldt niet voor iedereen hoor! Maar het is wel een trend….. Engelen en liefde gaan goed samen.

Als je dus met engelen en liefde wilt werken, zul je hiervoor dus tijd en aandacht voor moeten vrijmaken. Ik hoor bepaalde mensen al schrikken, echter 5 minuten per dag is al een prima optie. Je mag gewoon s`ochtends even in een paar minuten engelen om hulp vragen en dan verder met je gewoontes en wat je maar wilt verder gaan. Je mag ook s`avonds voor je gaat slapen even de engelen aanroepen. Eigenlijk is het dus een kwestie van ergens een gewoonte van maken. Net als we er een gewoonte van hebben gemaakt om te stressen en te haasten de hele dag…

Oke, nu gaan we het hebben over de engelen en liefde. Er zijn veel engelen die je kunnen helpen op het gebied van liefde. Je mag er ook een aantal combineren bij je vragen.

engelen en liefde

De engelen en liefde

Aartengel Raguël – Engel van relaties

Aartsengel Raguël kan je helpen met helen en harmonie brengen in je relaties. Met jezelf of met andere mensen. Hij kan vrede brengen in relaties. Als er misverstanden zijn in relaties kan hij helpen deze op te lossen.

Aartsengel Uriël – Aardse liefde

Uriëls aanraking is zachtaardig en roept onze zielen terug naar haar liefde. Aphrodite, Astarte, Isis en Frigga, Eros en Cupido zijn allemaal met hem verbonden geweest. Zoek je hier op aarde naar de juiste geliefde, roep hem aan.

Aartsengel Anaël – Kosmische Liefde

Ben je een doorontwikkelde ziel die graag een liefdespartner op zielsniveau wil aantrekken? Vraag hem dan om hulp.

Aartsengel Hagiël – Huwelijk

Deze aartsengel is nauw verbonden met Anaël. Als je graag een liefdesrelatie in een huwelijk wilt bezegelen, kun je hun beide aanroepen.

Engel Itqal – Harmonie

Engel Itqal werkt samen met aartsengel Anaël en Hagiël. Engel Itqal kan helpen bij het oplossen van een ruzie tussen geliefden. Dat wil niet zeggen dat we de waarheid niet mogen zeggen maar dat vriendelijkheid en begrip beter werkt dan woede en verwijten maken.

Engel Jeliël of Jelial – Hartstocht

Soms hebben dezelfde engelen ander namen die erg op elkaar lijken. Volgens zeggen is dit een serafijn (hoog in de hiërarchie dus). Als je de hartstocht in een relatie wilt vergroten kun je hem aanroepen om het vuur van de liefde weer aan te wakkeren.

Engel Yezalel of Tezalel – Trouw in relatie

Als je hier twijfels over hebt of echte liefde zonder zorgen wilt nastreven. Vraag hem om hulp.

Engel Theliël – Een geliefde veroveren

Als je gewoon de liefde in je leven wilt laten komen en je geen kandidaat op het oog hebt, kun je hem vragen om de juiste liefde op jouw pad te laten komen.

Aartsengel Chamuël – Zielsverwant/soulmate vinden

Als het voor jou belangrijk is dat je geliefde een zielsverwant of soulmate is, roep dan de hulp van Chamuël in om deze te vinden.

engelen en liefde

Genoeg keuze dus. Je mag meerdere engelen om hulp vragen. Je mag elke dag om hulp vragen. Doe het serieus en met respect en liefde. Zeg het als het lukt hardop, anders zachtjes in jezelf. Hieronder een voorbeeld hoe ik het doe. Maar doe het alsjeblieft op jouw manier, doe wat goed voor jou voelt. Engelen en liefde zijn een goed match…

Aarstengel Uriël, ik roep u aan.

Aarstengel Uriël, ik roep u aan.

Aarstengel Uriël, ik roep u aan.

Aartsengel Uriël, wilt u de juiste liefde, die bij mij past, op mijn pad brengen.

Aartsengel Uriël, wilt u de juiste liefde, die bij mij past, op mijn pad brengen.

Aartsengel Uriël, wilt u de juiste liefde, die bij mij past, op mijn pad brengen.

Aartsengel Uriël, ik dank u.

Aartsengel Uriël, ik dank u.

Aartsengel Uriël, ik dank u.

Engelen en liefde en nog even dit:

– Wat zijn je levenslessen en ervaringen die je van je ziel dient te leren in dit leven. Als die juist tegenovergesteld zijn aan jouw wens, dan werkt het universum en de engelen niet aan het uitkomen van jouw wens mee. Het leren van de ziel gaat dan altijd voor. Dit lijkt erg hard en we weten vaak onze levenslessen niet. Toch is de ontwikkeling van jouw ziel het belangrijkste…

– Heb je in vorige levens eden of afspraken gemaakt die tegen je wens gekeerd zijn? Dit weet je meestal niet. Het doorsnijden van deze banden met hulp van Aartsengel Michael is een echte aanrader!

– Hoeveel geduld heb je? Processen van liefde aantrekken en veranderingen kunnen erg lang duren. Soms wel jaren en soms wel tientallen jaren. Bij de een is het morgen al bingo en bij de ander duurt het nog jaren. Processen als van jezelf houden, blokkades op je hart en allerlei oorzaken kunnen ervoor zorgen dat iets kort of lang duurt voordat het de waarheid is. Iedereen is anders en ieder zijn proces is anders…

– Heb je vertrouwen in het universum en de engelen? Vertrouwen hebben in een goede afloop is ontzettend belangrijk. Als je vol van vertrouwen bent dat een wens uitkomt, dan zal die wens ook veel gemakkelijker uitkomen. Als je twijfelt van `het lukt me toch niet`, wordt het een stuk moeilijker!

Leuke video!

De onderstaande video heb ik een tijdje terug gemaakt. Wel even alleen zijn, hoofdtelefoon opzetten en de tijd ervoor nemen…

Succes en liefde wens ik je toe!

Paul Wezenbeek


Leuke nieuwe gratis app voor spirituele groei en bewustzijnsgroei.

In deze app kun je veel informatie vinden over het aanroepen van hulp uit het universum. Bijvoorbeeld de hulp van engelen of opgestegen meesters aanroepen. Het gebruiken van affirmaties of geleide meditaties. Het interpreteren van boodschappen van dieren. Alles duidelijk uitgelegd en beschreven. Een fijne app als je veranderingen in je leven wilt aanbrengen of wilt groeien in spiritualiteit en bewustzijn. De app staat in de Google Play store en Apple store en is gratis. Zoek in de stores op titel: Spiri-apps of mijn naam: Paul Wezenbeek

Of maak gebruik van deze directe linkjes:

Google: https://tinyurl.com/pwappgoogle
Apple: https://tinyurl.com/pwappapple


Spiritueel groeien in 10 minuten per dag Spiritueel groeien in 10 minuten per dag

Dit is geen roman, maar een aan jezelf werkboek.
Er wordt veel van ons gevraagd tegenwoordig. We moeten zoveel en er blijft jammer genoeg weinig tijd over, om aandacht aan ons zelf te geven. Toch is dit heel belangrijk. Vooral in deze tijd waarin veel mensen ontwaken en de drang voelen om zich spiritueel te ontwikkelen.

We doen een cursus hier, lezen een boek als we tijd hebben, gaan een keer per week naar de yogales. Dit geldt niet voor iedereen, maar vaak is er interesse om spiritueel te groeien. Men doet iets hiermee en laat het dan weer helemaal lopen. We willen wel, maar de maatschappij roept om andere zaken.

Je wilt heel graag meer van jezelf houden, je wilt heel graag bepaalde zaken in je leven loslaten, je wilt beter in je vel zitten. Maar de tijd ontbreekt vaak. Wil je veranderingen in je leven? Aan jezelf werken d.m.v. spirituele groei en bewust worden is dan belangrijk.

Geen tijd en geld voor dure opleidingen en cursussen? Mijn spiritueel boek is dan iets voor jou! Ik neem je 30 dagen aan de hand mee om spirituele groei in je leven te integreren. En dat kost je maar 10 minuten per dag! Wensen, groei, veranderingen, loslaten, bewust worden. Alles zit er in.

Als je bv gitaar wilt leren spelen, zal je elke dag de gitaar moeten pakken en spelen. Anders werkt het niet. Dat is ook de basis van mijn boek. Veranderingen ondergaan is een keuze. Maar je zal wel elke dag er aan moeten werken. Alleen met mijn aanpak is 10 minuten per dag al voldoende om een sterke basis neer te zetten.

Als je op de afbeelding hierboven klikt of de link `Lees meer…`, zie je alle info, de recensies en een proefversie (fragment klikken) van het boek. Zo kun je bekijken hoe ik schrijf en hoe het boek in elkaar steekt en of het wat voor jou is. Lees meer…

Hartelijke groeten,

Paul Wezenbeek


Andere artikelen voor spirituele hulp en groei

Boek voor spirituele groei:

Spiritueel groeien in 10 minuten per dag.

Engelen aanroepen:

Liefde aantrekken

Vreugde ervaren

Artikelen: Spirituele hulp

Wens meditatie. Wens naar de bron brengen.

Engelen en liefde

Aartsengelen. Meditatie en visualisatie met de 7 aartsengelen. Ritueel met uitleg.

Aartsengel Michael en het doorsnijden van karmische banden.

Opgestegen meesters. Wie zijn dat? Wat doen ze?

Aan jezelf werken dmv affirmaties met een hartverbinding

Jeugdtrauma. Samen met je innerlijk kind dit helen.

Zelfhulp. Integreer meer rust en balans in je leven.

Edelstenen reinigen, opladen en programmeren. Laat ze jou helpen.

Negatieve gedachten omzetten in positieve gedachten.

ADHD en ADD. Wel eens gedacht aan hulp van een engel?

Affirmaties zingen. Verander je leven op een vrolijke manier.

Kracht van kleur. Bereken jouw krachtkleur.

Aartsengel Metatron. Chakra`s reinigen met behulp van de kubus van Metatron.

Dankbaarheid. Dankbaar zijn brengt rust, vreugde en voorspoed in je leven.

Aartsengel Michaël en zijn beschermende pilaar van licht. Eenvoudig zelf te doen en beschermt je tegen ongewenste energieën.

Godin Lakshmi en overvloed aantrekken.

Lekker slapen. Positief gaan slapen. Laat je helpen tijdens je slaap. Energetische hulp inroepen om je te begeleiden in je slaap.

Hulp van engelen. Werkloosheid onder engelen en aartsengelen neemt toe. Vraag ze om hulp!

Affirmaties: Negen gouden regels om affirmaties optimaal te benutten.

Artikelen: Spirituele informatie

Krachtdieren en hun boodschappen. Dieren zijn zeer gevoelig voor onze energie.

Rituelen met edelstenen. Leuke en interessante dingen doen met edelstenen.

Stand van de maan. Maak er gebruik van.

Boeddha. Vele mensen hebben een Boeddha beeld. Wanneer en waar leefde hij. Wie was hij?

Het derde oog. Wat is dit. Wat doet het. Waar zit het.

Waarom mediteren?

Aura. Wat is dat en wat kun je zelf hiermee doen?

Reïncarnatie. Waarom zijn we op aarde, wat is het doel? Wat gebeurt er tussen de levens in?

De vijfde Dimensie, wat bedoelen ze daarmee? Wat betekent dat nou eigenlijk….

Ascentie: Hogere energie/trillingen op aarde. Wat merk jij ervan?

Chakra`s wat en waarvoor en waarom chakra healing….

Dimensies. Kenmerken van de eerste negen dimensies.

Artikelen: Persoonlijke groei

Vergeven is loslaten. Waarom vergeven zo belangrijk is.

Vrouwelijke en mannelijke energieën in balans. Yin en Yang.

Jezelf vergeven. Jezelf helen en blokkades weghalen.

Van jezelf houden. Hoe doe je dat?

Artikelen: Bewustwording

Bewustzijnsgroei, wat doet het met jou?

Oude ziel. Rijpe ziel. Wat ben jij?

Ascentie verschijnselen. Lijst van positieve verschijnselen.

Omgaan met emoties. Bewust worden dat ze er zijn, is de eerst stap.

Uit elkaar groeien en bewustwording

Engelen bestaan. Mooi verhaal over de waarneming van astronauten.

Onvoorwaardelijke liefde. De weg die we met zijn allen mogen bewandelen. Onvoorwaardelijk liefde is als de zon.

Groei van bewustzijn. Leer begrijpen dat oordelen geen nut heeft.

Ascensie. Wat betekent dat? Kun jij dat bereiken?

De essentie van het leven.

Spirituele groei en bewust worden is geweldig maar ook moeilijk…

Voor jezelf opkomen als spiritueel mens

Levensdoel ontdekken met hulp van de aartsengelen die bij ons sterrenbeeld horen.

Dankbaarheid, zeg jij weleens dank je wel tegen je fiets?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNL_NL