augustus 25, 2018

Healing

Healing op afstand

Ik ben al heel lang reiki master. Door mijn spirituele groei zijn mijn healingen, veel omvattender en krachtiger geworden. Als ik een healing geef, maak ik contact met engelen en werk dan met hun samen. Je kunt op allerlei gebieden een healing krijgen. Niet alleen medische zaken, juist ook groei en veranderingen zijn voor mij ook uitdagende zaken om jou te helpen. We doen alles in overleg. Ik geef alleen healingen op afstand. Ze duren ongeveer een half uur. Ik wil wel graag je volledige naam en adres weten, waar je op dat moment bent en als het mag een foto. Je kunt erop vertrouwen dat ik verder niets met deze gegevens doe. Ik vraag 20 euro voor een healing.

Een healing op afstand werkt op zich eenvoudig. Ik geef de energie door aan jou. Ik geef op dat moment door wat goed is voor jou, de energie gaat zijn eigen weg en doet waar jij baat bij hebt. Engelen helpen jou dan op dat moment optimaal, omdat ik hun hulp combineer met de energie vanuit het universum. Geloof je hierin, dan kan het jou goed helpen. Geloof je hier niet in dan werkt het ook niet voor jou. Zo simpel is het.

Ook huisdieren zijn welkom voor een healing.

Lijkt het je wat? Je mag mij mailen paulluap999@hotmail.com

Healing Paul Wezenbeek

Informatie over healing op afstand

Bij deze wil ik je een klein beetje uitleg geven over waartoe een healingssessie kan leiden. Veel mensen denken dat wanneer een healer hun healt zij zelf niks hoeven te doen. Niets is minder waar!
Alles in het leven is met elkaar verbonden. Tijd en afstand bestaat niet! Alles is één. Dus wanneer een healer jou op afstand behandelt, zal het effect ervan precies hetzelfde zijn als dat je bij iemand aan huis gaat.

Wanneer een healer zich verbindt met het licht en via een lichtbol of via de chakra’s jou gaat behandelen, kan het zijn dat je daarvan in de dagen erna allerlei ongemakken zowel lichamelijk als emotioneel/geestelijk ondervindt. Dan praat ik over: misselijkheid, moeheid, verdrietige buien, woede aanvallen, pijn in het lichaam op verschillende plekken maar ook oude symptomen die weer de kop op steken zoals huiduitslag of allergieën, diarree of overmatig zweten. Ook kan het zo zijn dat je een tijdje heftig droomt over nare zaken uit het verleden. Dit heet verwerking en de grote schoonmaak van het lichaam. Je moet daar niet van schrikken!

Healen betekent dat de healer in samenwerking met het universum licht in het lichaam brengt. Licht staat gelijk aan liefde…………
Het menselijk lichaam houdt veel oud verdriet en onverwerkte dingen vast, deze worden dan losgemaakt klaar om af te voeren. Waardoor je tijdelijk allerlei ongemakken kunt ondervinden. Dit zijn zaken waar je al langere tijd emotioneel onverwerkt mee rondloopt. In eerste instantie kan healing leiden tot verergering van bepaalde symptomen! Houdt daar rekening mee.

Als je dus een healingssessie aangaat, betekent dat hard werken aan jezelf, ondergaan van vervelende emoties of andere dingen. Het is hard werken zowel voor de healer, als voor diegene die de healing ontvangt. Vaak wordt er tijdens de healing restjes/stukjes afval losgemaakt die afgevoerd kunnen worden. Alleen komen er dan vaak weer andere zaken naar voren, het bekende afpellen van de schil om bij de kern te komen… Echter, healing is altijd positief. De verbinding en energie uit het universum gekoppeld aan de energie van de engelen is pure liefde.

Videos Spiri-apps

Samenvattend:

Healing altijd in overleg.

Healing duurt 30 minuten.

Kosten zijn 20 euro.

Van tevoren bespreken we het thema, achteraf krijg je een verslagje en wat tips mee.

Tijdens de healing ga je liggen, of zitten op een stoel.

Ik ontvang graag je naam en het adres waar je bent tijdens de healing en bij voorkeur een foto (als je dat niet wilt, graag je geboortedatum). Deze gegevens gebruik ik om optimaal op je af te stemmen. Ik doe daar verder niets mee, daar kun je op vertrouwen.

Vragen of interesse? Mail naar paulluap999@hotmail.com