boodschappen van dieren

Krachtdieren en hun boodschappen. Dieren en spiritualiteit. Dieren zijn zeer gevoelig voor onze energie.

Krachtdieren en hun boodschappen

Krachtdieren en hun boodschappen.

Geschiedenis

Ooit waren onze wegen nauw verweven met het ritme van de natuurlijke wereld. Men zocht de antwoorden op grote levensvragen niet in boeken maar in ingetogen contact met de stem van Moeder Aarde. Van de reusachtige walvis tot de kleine bij: elk dier werd beschouwd als onderdeel van een heilige familie en gerespecteerd voor wat ze voor ons betekenen in het grotere geheel.

Vooral bij de Indianen en in het sjamanisme waren dieren en zijn ze nog steeds erg belangrijk. In het sjamanisme bezit elk dier zowel individuele talenten en gaven evenals een machtige, krachtige geest. Voor hun zijn krachtdieren en hun boodschappen heel normaal.

Dieren zijn zeer gevoelig voor onze energie

Dieren zijn zeer gevoelig voor onze energie en lichaamstaal en laten zich minder misleiden door onze woorden of nep onecht gedrag. Ze merken wanneer onze uiting en ons gevoel niet op 1 lijn zitten. Dit kan het gedrag van je eigen huisdier zijn. Als er iets naars bij jou gebeurt, let dan maar eens op hoe je huisdier zich gedraagt… Maar ook wilde dieren kunnen ons veel leren. Niet zozeer over onze manier van communiceren en hoe we ons echtheid van gevoelens, zoals huisdieren doen, maar over de natuur, onze basis en onze pure instincten.

Krachtdieren en hun boodschappen

Boodschappen van dieren

Krachtdieren en hun boodschappen. Ook dieren die ‘toevallig’ op ons pad komen kunnen ons veel leren. Het zijn boodschappers. Denk hierbij aan dieren die je langst de weg tegen komt, in het veld of zelfs in je dromen. Kom je steeds hetzelfde dier tegen? Tikt er een vogel op het raam? Cirkelt er een roofvogel boven je huis? Het zij allemaal boodschappen. Het is leuk en zeer interessant om deze boodschappen te begrijpen en om dit in je dagelijks leven te integreren. Zij hebben altijd iets te zeggen, als je het maar wil horen…

Dieren kunnen hun kracht op verschillende manieren aan ons doorgeven.

  1. Totemdier:

Een totemdier is een dier dat voor ons een heel belangrijke betekenis heeft en waarmee we ons heel ons leven verbonden voelen. Dit zijn dieren die ons hele leven of een groot deel van ons leven bij ons zijn.

  1. (Spirituele) Boodschappers uit de dierenwereld:

Dit zijn vaak dieren die in ons leven verschijnen om ons tot gids te dienen. Ze geven ons richting in situaties, keuzes, beslissingen en activiteiten waarin we betrokken zijn. Ze zijn vaak maar tijdelijk aanwezig en geven vaak een antwoord op de vraag van dat moment. Wanneer we hun kenmerken en gedrag bestuderen, levert dat ons aanwijzingen op. Dan weten we hoe we moeten handelen in bepaalde situaties. Je kunt ze ontdekken door in je dagelijks leven het op te merken wanneer je een dier tegen komt.

  1. Persoonlijke krachtdieren:

Dit zijn boodschappers, beschermers, leraren en genezers. Ze blijven lang of korte tijd bij ons. Het aantal krachtdieren kan variëren. Elk dier werkt en helpt ons op verschillende gebieden in ons leven. Deze krachtdieren beschermen ons en geven ons kracht en inzichten.

  1. Dieren amulet of symboliek:

Veel dieren hebben een unieke weerstand tegen bepaalde ziekten. Het putten uit de energie van dat dier helpt ons om er ook meer weerstand te krijgen. Sommige dieren zijn archetypische symbolen. De slang is zo’n dier voor transformatie en genezing. Je kunt in tijden van ziekte op de slang mediteren en er je aandacht op richten als symbool van transformatie. Dat zal het genezingsproces versnellen.

Ik heb een hele leuke app ontwikkeld waarbij je de boodschappen van een dier kunt opzoeken, tevens vind je hierbij een affirmatie die je kunt toepassen op wat dan speelt in je leven. Hier vind je alle informatie.

Krachtdieren en hun boodschappen

Krachtdieren en hun boodschappen. Hoe ontdek je deze dieren?

Je kunt op tal van manieren bepalen wat jouw boodschappers, krachtdieren of totems zijn. Sommige methoden worden door professionals uitgevoerd. Je kunt bijvoorbeeld de hulp inroepen van een sjamaan. Andere kan je zelf ontdekken. Tot welke dieren voelde je je als kind het meest aangetrokken? Welke dieren vind je juist op dit moment aantrekkelijk of fascinerend? Welk dier komt nu steeds op je pad? Droom je over bepaalde dieren? Welk dier verschijnt er wanneer je iets nieuws begint of een probleem hebt? Voor welk dier ben je bang?

Natuurlijk is het niet gemakkelijk om zomaar even je totemdier te bepalen. Toch als je je hierin verdiept, als je gaat mediteren of als je spiritueel steeds bewuster wordt kunnen dieren veel voor je betekenen. Het herkennen van bv je totemdier heeft ook alles te maken met je gevoeligheid. Zie je beelden als je bv op deze vraag gaat mediteren? Dit is voor iedereen anders. Als je het zeker wilt weten kun je het beste contact zoeken met een sjamaan of een sjamanistische praktijk. Boodschappen van dieren zijn zelf veel gemakkelijker te herkennen en te begrijpen. Een mooi begin dus!

Krachtdieren en hun boodschappen. Het dier kiest ons uit!

Het dier kiest ons uit, niet andersom. Velen denken dat ze zomaar een dier kunnen uitkiezen en er zomaar mee kunnen beginnen te communiceren. Gewoonlijk wordt die keuze dan ingegeven door de verbeelding, aangespoord door het ego. De betrokkene kiest een dier uit dat hem machtig en magisch lijkt en waarop hij trots kan zijn en niet zozeer een dier dat harmonieus bij hem past. Meestal leidt dat tot niets. Geen enkel dier is beter of slechter dan een ander. Elk dier heeft iets unieks te bieden en men moet streven naar de ontwikkeling van een diepere relatie.

Ontmoetingen met dieren zijn niet zomaar! Geniet en leer ervan.

Paul Wezenbeek


Leuke nieuwe gratis app voor spirituele groei en bewustzijnsgroei.

In deze app kun je veel informatie vinden over het aanroepen van hulp uit het universum. Bijvoorbeeld de hulp van engelen of opgestegen meesters aanroepen. Het gebruiken van affirmaties of geleide meditaties. Het interpreteren van boodschappen van dieren. Alles duidelijk uitgelegd en beschreven. Een fijne app als je veranderingen in je leven wilt aanbrengen of wilt groeien in spiritualiteit en bewustzijn. De app staat in de Google Play store en Apple store en is gratis. Zoek in de stores op titel: Spiri-apps of mijn naam: Paul Wezenbeek

Of maak gebruik van deze directe linkjes:

Google: https://tinyurl.com/pwappgoogle
Apple: https://tinyurl.com/pwappapple


Spiritueel groeien in 10 minuten per dag Spiritueel groeien in 10 minuten per dag

Dit is geen roman, maar een aan jezelf werkboek.
Er wordt veel van ons gevraagd tegenwoordig. We moeten zoveel en er blijft jammer genoeg weinig tijd over, om aandacht aan ons zelf te geven. Toch is dit heel belangrijk. Vooral in deze tijd waarin veel mensen ontwaken en de drang voelen om zich spiritueel te ontwikkelen.

We doen een cursus hier, lezen een boek als we tijd hebben, gaan een keer per week naar de yogales. Dit geldt niet voor iedereen, maar vaak is er interesse om spiritueel te groeien. Men doet iets hiermee en laat het dan weer helemaal lopen. We willen wel, maar de maatschappij roept om andere zaken.

Je wilt heel graag meer van jezelf houden, je wilt heel graag bepaalde zaken in je leven loslaten, je wilt beter in je vel zitten. Maar de tijd ontbreekt vaak. Wil je veranderingen in je leven? Aan jezelf werken d.m.v. spirituele groei en bewust worden is dan belangrijk.

Geen tijd en geld voor dure opleidingen en cursussen? Mijn spiritueel boek is dan iets voor jou! Ik neem je 30 dagen aan de hand mee om spirituele groei in je leven te integreren. En dat kost je maar 10 minuten per dag! Wensen, groei, veranderingen, loslaten, bewust worden. Alles zit er in.

Als je bv gitaar wilt leren spelen, zal je elke dag de gitaar moeten pakken en spelen. Anders werkt het niet. Dat is ook de basis van mijn boek. Veranderingen ondergaan is een keuze. Maar je zal wel elke dag er aan moeten werken. Alleen met mijn aanpak is 10 minuten per dag al voldoende om een sterke basis neer te zetten.

Als je op de afbeelding hierboven klikt of de link `Lees meer…`, zie je alle info, de recensies en een proefversie (fragment klikken) van het boek. Zo kun je bekijken hoe ik schrijf en hoe het boek in elkaar steekt en of het wat voor jou is. Lees meer…

Hartelijke groeten,

Paul Wezenbeek


Andere artikelen voor spirituele hulp en groei

Boek voor spirituele groei:

Spiritueel groeien in 10 minuten per dag.

Engelen aanroepen:

Liefde aantrekken

Vreugde ervaren

Artikelen: Spirituele hulp

Wens meditatie. Wens naar de bron brengen.

Engelen en liefde

Aartsengelen. Meditatie en visualisatie met de 7 aartsengelen. Ritueel met uitleg.

Aartsengel Michael en het doorsnijden van karmische banden.

Opgestegen meesters. Wie zijn dat? Wat doen ze?

Aan jezelf werken dmv affirmaties met een hartverbinding

Jeugdtrauma. Samen met je innerlijk kind dit helen.

Zelfhulp. Integreer meer rust en balans in je leven.

Edelstenen reinigen, opladen en programmeren. Laat ze jou helpen.

Negatieve gedachten omzetten in positieve gedachten.

ADHD en ADD. Wel eens gedacht aan hulp van een engel?

Affirmaties zingen. Verander je leven op een vrolijke manier.

Kracht van kleur. Bereken jouw krachtkleur.

Aartsengel Metatron. Chakra`s reinigen met behulp van de kubus van Metatron.

Dankbaarheid. Dankbaar zijn brengt rust, vreugde en voorspoed in je leven.

Aartsengel Michaël en zijn beschermende pilaar van licht. Eenvoudig zelf te doen en beschermt je tegen ongewenste energieën.

Godin Lakshmi en overvloed aantrekken.

Lekker slapen. Positief gaan slapen. Laat je helpen tijdens je slaap. Energetische hulp inroepen om je te begeleiden in je slaap.

Hulp van engelen. Werkloosheid onder engelen en aartsengelen neemt toe. Vraag ze om hulp!

Affirmaties: Negen gouden regels om affirmaties optimaal te benutten.

Artikelen: Spirituele informatie

Krachtdieren en hun boodschappen. Dieren zijn zeer gevoelig voor onze energie.

Rituelen met edelstenen. Leuke en interessante dingen doen met edelstenen.

Stand van de maan. Maak er gebruik van.

Boeddha. Vele mensen hebben een Boeddha beeld. Wanneer en waar leefde hij. Wie was hij?

Het derde oog. Wat is dit. Wat doet het. Waar zit het.

Waarom mediteren?

Aura. Wat is dat en wat kun je zelf hiermee doen?

Reïncarnatie. Waarom zijn we op aarde, wat is het doel? Wat gebeurt er tussen de levens in?

De vijfde Dimensie, wat bedoelen ze daarmee? Wat betekent dat nou eigenlijk….

Ascentie: Hogere energie/trillingen op aarde. Wat merk jij ervan?

Chakra`s wat en waarvoor en waarom chakra healing….

Dimensies. Kenmerken van de eerste negen dimensies.

Artikelen: Persoonlijke groei

Vergeven is loslaten. Waarom vergeven zo belangrijk is.

Vrouwelijke en mannelijke energieën in balans. Yin en Yang.

Jezelf vergeven. Jezelf helen en blokkades weghalen.

Van jezelf houden. Hoe doe je dat?

Artikelen: Bewustwording

Bewustzijnsgroei, wat doet het met jou?

Oude ziel. Rijpe ziel. Wat ben jij?

Ascentie verschijnselen. Lijst van positieve verschijnselen.

Omgaan met emoties. Bewust worden dat ze er zijn, is de eerst stap.

Uit elkaar groeien en bewustwording

Engelen bestaan. Mooi verhaal over de waarneming van astronauten.

Onvoorwaardelijke liefde. De weg die we met zijn allen mogen bewandelen. Onvoorwaardelijk liefde is als de zon.

Groei van bewustzijn. Leer begrijpen dat oordelen geen nut heeft.

Ascensie. Wat betekent dat? Kun jij dat bereiken?

De essentie van het leven.

Spirituele groei en bewust worden is geweldig maar ook moeilijk…

Voor jezelf opkomen als spiritueel mens

Levensdoel ontdekken met hulp van de aartsengelen die bij ons sterrenbeeld horen.

Dankbaarheid, zeg jij weleens dank je wel tegen je fiets?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNL_NL