levensdoel ontdekken

Levensdoel ontdekken met hulp van de Aartsengelen, die bij ons sterrenbeeld horen.

levensdoel ontdekken

Levensdoel ontdekken

We kennen allemaal wel de bekende aartsengelen en maken gebruik van hun diensten. Er is nog een groep van aartsengelen, engelen die bij ons sterrenbeeld passen. Een andere benaming is zonne-engelen.

Bij jouw sterrenbeeld passen bepaalde kwaliteiten en door met deze aartsengelen te werken, kun je jouw eigen hoogste potentieel versterken en ook aan de evolutie van de mensheid als geheel bijdragen.

Als je bv belangrijke beslissingen moet nemen in je leven, kun je deze engel om hulp vragen. Je kunt ook op je verjaardag in meditatie gaan en hulp vragen bij jouw plannen voor het komende jaar. Ook  als je begint, je zielspad te bewandelen of je gaat je levensdoel  ontdekken, kunnen deze engelen je hierbij uitstekend helpen.

Toen je op aarde kwam, heb je vooraf met je ziel afgesproken waar je aan wilt werken in dit leven en wat je voor de maatschappij wilt betekenen. Dit noemen ze je levensdoel, zielspad  of levenspad. Dit moet jezelf ontdekken door aan jezelf te werken. Als je dit pad weet te vinden en je gaat je  levensdoel ontdekken , brengt dit vreugde, voorspoed en vrede in je leven.

levensdoel ontdekken

Het is niet zo dat je beter bent dan een ander, als je op je levenspad zit. Ieder individu is anders en iedereen zit op een andere trede van de bewustzijnstrap. Het maakt helemaal niet uit of je jouw levenspad wel of niet zal vinden. Als het niet lukt kun je het in een volgend leven weer oppakken. Het is geen wedstrijd!

Voorbeeld van aanroeping

Het is erg fijn om hulp te krijgen bij het bewandelen van je levenspad, zielspad of levensdoel ontdekken. Ik ben hier zelf erg mee bezig en vraag regelmatig hulp aan mijn zonne-engel. Vraag dus om deze hulp aan de engel die bij jouw sterrenbeeld hoort. Je kunt bv vragen (in ben tweeling en Ambriel is mijn zonne-engel):

Aarstengel Ambriel , ik roep u aan.

Aarstengel Ambriel , ik roep u aan.

Aarstengel Ambriel , ik roep u aan.

Aartsengel Ambriel, wilt u mij helpen en ondersteunen om mijn zielspad te ontdekken en mijn levensdoel tot uiting te brengen.

Aartsengel Ambriel, wilt u mij helpen en ondersteunen om mijn zielspad te ontdekken en mijn levensdoel tot uiting te brengen.

Aartsengel Ambriel, wilt u mij helpen en ondersteunen om mijn zielspad te ontdekken en mijn levensdoel tot uiting te brengen.

Aartsengel Ambriel, ik dank u.

Aartsengel Ambriel, ik dank u.

Aartsengel Ambriel, ik dank u.

Dit is maar een voorbeeld, hoe ik het doe. Je mag natuurlijk zelf je eigen tekst bepalen. Ik herhaal bij engelen altijd mijn zinnen drie keer, dit hoeft niet. Ik ben het zo gewend, maar doe het alsjeblieft op jouw manier, wat goed voor jou voelt.

levensdoel ontdekken

Levensdoel ontdekken

Alle aartsengelen op een rij:

Aartsengel  Sarachiël  (Ram, 21 maart – 20 april)

Staat voor: Hoop, actie, ondernemen, energie.

Kleur: Rood.

De energie van Aartsengel Sarachiël is hevig en vurig. Hij helpt om oude ideeën los te laten en nieuwe te bedenken. Hij helpt jou om andere te inspireren en een leider te zijn met charisma. Hij bewandelt niet het veilige pad en neemt risico`s om doelen te bereiken.

Aartsengel  Ashmodiël  (Stier,  21 april – 20 mei)

Staat voor: Vastberadenheid, geaard zijn, vrede, stabiliteit.

Kleur: Groen.

De energie van Aartsengel Ashmodiël is vredig, kalm en rustig. Hij helpt om vastberaden jouw doelen te bereiken.  Hij helpt jou om de hemel op aarde te scheppen. Hij bezit het talent om overvloed en voorspoed aan te trekken. Hij is verbonden met de natuur door deva`s en natuurgeesten.

Aartsengel  Ambriël  (Tweelingen, 21 mei – 20 juni)

Staat voor: Verscheidenheid, vreugde, veranderingen.

Kleur: Geel.

De energie van Aartsengel Ambriël is licht en beweeglijk. Hij helpt om nieuwe ideeën en gedachten te creëren. Hij helpt jou om integer te zijn en je altijd voor de waarheid in te zetten.  Hij kan jou goddelijke gave bieden, waarmee je velen kunt helpen.

Aartsengel  Caël  (Kreeft, 21 juni – 21 juli)

Staat voor: Geduld, sympathie, flexibel zijn.

Kleur: Zee blauw.

De energie van Aartsengel Caël is vrouwelijk en koesterend. Zij helpt om goed voor anderen te kunnen zorgen. Zij helpt jou om andere te genezen en goedheid te verspreiden. Zij is erg liefdevol en wil dit graag met de mensheid delen.

Aartsengel  Zerachiël  (Leeuw, 22 juli – 21 augustus)

Staat voor: Vastberaden zijn, moed en begrip hebben.

Kleur: Oranje.

De energie van Aartsengel Zerachiël is vastberaden en vitaal. Hij helpt jou om moed te tonen, door te zetten en als leider te fungeren. Hij kan enthousiasme en andere motiveren. Blijf geven en je zult ontvangen…

Aartsengel  Vaël  (Maagd, 22 augustus – 21 september)

Staat voor: Beweeglijkheid, één met de natuur zijn, zuiver/dienstbaar.

Kleur: Wit.

De energie van Aartsengel Vaël is mysterieus en gracieus tegelijk. Zij helpt om jouw weg vrij te maken voor goddelijke schoonheid. Zij helpt jou om een duidelijk pad te kiezen. Zij vraagt jou om arme mensen te helpen en goed voor de natuur en jouw land te zorgen.

zielspad ontdekken

Aartsengel  Zuriël  (Weegschaal, 22 september  – 22 oktober)

Staat voor: Harmonie, schoonheid, balans en evenwicht.

Kleur: Lila.

De energie van Aartsengel Zuriël is rustig en in balans. Hij helpt om alle dingen als evenwaardig te beoordelen. Hij helpt jou om het goddelijke met al zijn schoonheid te begrijpen. Hij kan jou gave bieden, om vrede te brengen waar onenigheid heerst. Hij kan licht brengen waar het donker is en rechtvaardig de waarheid spreken.

Aartsengel  Baruël  (Schorpioen, 23 oktober – 21 november)

Staat voor: Gerechtigheid, besluitvaardigheid, waakzaamheid.

Kleur: Zwart.

De energie van Aartsengel Baruël heeft een drastische verandering in zich. Zij helpt om je bewustzijn te verruimen. Zij helpt jou om jouw intuïtie en heldere vermogens te doen groeien.  Zij kan jou sterke spirituele krachten geven die zelfbeheersing vergen. Ze begrijpt het ziel gebeuren en brengt troost.

Aartsengel  Adnachiël  (Boogschutter, 22 november – 20 december)

Staat voor: Wijsheid, creativiteit, rechtvaardigheid.

Kleur: Purper

De energie van Aartsengel Adnachiël is vurig en inspirerend. Hij helpt om een raadgever te zijn voor anderen. Hij helpt jou om te leren onderwijzen.  Hij geeft je inzichten om alles en iedereen te begrijpen. Hij brengt inspiratie om het goddelijke te leren begrijpen.

Aartsengel  Orfiël  (Steenbok, 21 december – 19 januari)

Staat voor: Eerbied,  behoedzaam en voorzichtig omgaan met wereldse macht, concentratie.

Kleur: indigo.

De energie van Aartsengel Orfiël is sterk en besluitvaardig. Zij helpt om doelen te stellen en deze waar te maken. Zij helpt jou om te leren om alleen de hoogste waarheid te spreken. Zij vraagt jou om behoedzaam  te zijn als je over wereldse macht beschikt en dit alleen voor goede hemelse zaken benut.

Aartsengel  Cambiël  (Waterman, 20 januari – 18 februari)

Staat voor: waarheid, nieuwsgierigheid, onderzoeken

Kleur: Blauw.

De energie van Aartsengel Cambiël is kalm en berustend. Hij helpt om de goddelijke wetten te leren begrijpen. Hij helpt jou om deuren voor anderen te openen.  Hij vraagt jou mensen in nood te helpen en gul te zijn. Je zoekt de waarheid en verwerpt oude regels. Vrijheid, gelijk zijn en rechtvaardigheid zijn belangrijk voor je.

Aartsengel  Barachiël  (Vissen, 19 februari – 20  maart)

Staat voor: Inzicht, helderziendheid, liefde en eenheid

Kleur: Roze

De energie van Aartsengel Barachiël is zacht en liefdevol. Zij helpt om onvoorwaardelijke liefde te begrijpen. Zij helpt jou om goddelijke liefde in jou leven te integreren. Zij kan zonde wegnemen en pijn genezen. Ze kan ware liefde van het goddelijke in joulaten opbloeien.

zielspad ontdekken

Je mag een engel net zo vaak aanroepen als jij wilt. Je kunt het bv elke ochtend doen of voor je gaat slapen. Doe het aanroepen hardop en met liefde en respect. Je kunt ook eens rustig gaan zitten en er een meditatie van maken. Tijdens deze meditatie, kun je wat meer vragen stellen en proberen contact met de engel te maken. Dit is niet gemakkelijk, maar hij of zij zal zeker naar je luisteren.

Geef niet te gauw op, als je contact zoekt met engelen. Ze praten over het algemeen niet terug, je ziet ze over het algemeen niet en het is moeilijk om hun aanwezigheid te voelen. Het gaat erom dat je vertrouwen hebt dat ze bestaan en dat ze jou helpen. Vertrouw hier alsjeblieft op, ook al merk en zie je niets.

Probeer eens naar jezelf te kijken en probeer eens in te zien welke situaties steeds weer terug komen in je leven. De kans is groot dat dit de levenslessen zijn waaraan je dient te werken. Jouw zonne-engel kan wellicht als enige engel jou optimaal ondersteunen om deze levenslessen of ervaringen te ondergaan, geef het een kans.

Succes met je levensdoel ontdekken.

Paul Wezenbeek


Leuke nieuwe gratis app voor spirituele groei en bewustzijnsgroei.

In deze app kun je veel informatie vinden over het aanroepen van hulp uit het universum. Bijvoorbeeld de hulp van engelen of opgestegen meesters aanroepen. Het gebruiken van affirmaties of geleide meditaties. Het interpreteren van boodschappen van dieren. Alles duidelijk uitgelegd en beschreven. Een fijne app als je veranderingen in je leven wilt aanbrengen of wilt groeien in spiritualiteit en bewustzijn. De app staat in de Google Play store en Apple store en is gratis. Zoek in de stores op titel: Spiri-apps of mijn naam: Paul Wezenbeek

Of maak gebruik van deze directe linkjes:

Google: https://tinyurl.com/pwappgoogle
Apple: https://tinyurl.com/pwappapple


Spiritueel groeien in 10 minuten per dag Spiritueel groeien in 10 minuten per dag

Dit is geen roman, maar een aan jezelf werkboek.
Er wordt veel van ons gevraagd tegenwoordig. We moeten zoveel en er blijft jammer genoeg weinig tijd over, om aandacht aan ons zelf te geven. Toch is dit heel belangrijk. Vooral in deze tijd waarin veel mensen ontwaken en de drang voelen om zich spiritueel te ontwikkelen.

We doen een cursus hier, lezen een boek als we tijd hebben, gaan een keer per week naar de yogales. Dit geldt niet voor iedereen, maar vaak is er interesse om spiritueel te groeien. Men doet iets hiermee en laat het dan weer helemaal lopen. We willen wel, maar de maatschappij roept om andere zaken.

Je wilt heel graag meer van jezelf houden, je wilt heel graag bepaalde zaken in je leven loslaten, je wilt beter in je vel zitten. Maar de tijd ontbreekt vaak. Wil je veranderingen in je leven? Aan jezelf werken d.m.v. spirituele groei en bewust worden is dan belangrijk.

Geen tijd en geld voor dure opleidingen en cursussen? Mijn spiritueel boek is dan iets voor jou! Ik neem je 30 dagen aan de hand mee om spirituele groei in je leven te integreren. En dat kost je maar 10 minuten per dag! Wensen, groei, veranderingen, loslaten, bewust worden. Alles zit er in.

Als je bv gitaar wilt leren spelen, zal je elke dag de gitaar moeten pakken en spelen. Anders werkt het niet. Dat is ook de basis van mijn boek. Veranderingen ondergaan is een keuze. Maar je zal wel elke dag er aan moeten werken. Alleen met mijn aanpak is 10 minuten per dag al voldoende om een sterke basis neer te zetten.

Als je op de afbeelding hierboven klikt of de link `Lees meer…`, zie je alle info, de recensies en een proefversie (fragment klikken) van het boek. Zo kun je bekijken hoe ik schrijf en hoe het boek in elkaar steekt en of het wat voor jou is. Lees meer…

Hartelijke groeten,

Paul Wezenbeek


Andere artikelen voor spirituele hulp en groei

Boek voor spirituele groei:

Spiritueel groeien in 10 minuten per dag.

Engelen aanroepen:

Liefde aantrekken

Vreugde ervaren

Artikelen: Spirituele hulp

Wens meditatie. Wens naar de bron brengen.

Engelen en liefde

Aartsengelen. Meditatie en visualisatie met de 7 aartsengelen. Ritueel met uitleg.

Aartsengel Michael en het doorsnijden van karmische banden.

Opgestegen meesters. Wie zijn dat? Wat doen ze?

Aan jezelf werken dmv affirmaties met een hartverbinding

Jeugdtrauma. Samen met je innerlijk kind dit helen.

Zelfhulp. Integreer meer rust en balans in je leven.

Edelstenen reinigen, opladen en programmeren. Laat ze jou helpen.

Negatieve gedachten omzetten in positieve gedachten.

ADHD en ADD. Wel eens gedacht aan hulp van een engel?

Affirmaties zingen. Verander je leven op een vrolijke manier.

Kracht van kleur. Bereken jouw krachtkleur.

Aartsengel Metatron. Chakra`s reinigen met behulp van de kubus van Metatron.

Dankbaarheid. Dankbaar zijn brengt rust, vreugde en voorspoed in je leven.

Aartsengel Michaël en zijn beschermende pilaar van licht. Eenvoudig zelf te doen en beschermt je tegen ongewenste energieën.

Godin Lakshmi en overvloed aantrekken.

Lekker slapen. Positief gaan slapen. Laat je helpen tijdens je slaap. Energetische hulp inroepen om je te begeleiden in je slaap.

Hulp van engelen. Werkloosheid onder engelen en aartsengelen neemt toe. Vraag ze om hulp!

Affirmaties: Negen gouden regels om affirmaties optimaal te benutten.

Artikelen: Spirituele informatie

Krachtdieren en hun boodschappen. Dieren zijn zeer gevoelig voor onze energie.

Rituelen met edelstenen. Leuke en interessante dingen doen met edelstenen.

Stand van de maan. Maak er gebruik van.

Boeddha. Vele mensen hebben een Boeddha beeld. Wanneer en waar leefde hij. Wie was hij?

Het derde oog. Wat is dit. Wat doet het. Waar zit het.

Waarom mediteren?

Aura. Wat is dat en wat kun je zelf hiermee doen?

Reïncarnatie. Waarom zijn we op aarde, wat is het doel? Wat gebeurt er tussen de levens in?

De vijfde Dimensie, wat bedoelen ze daarmee? Wat betekent dat nou eigenlijk….

Ascentie: Hogere energie/trillingen op aarde. Wat merk jij ervan?

Chakra`s wat en waarvoor en waarom chakra healing….

Dimensies. Kenmerken van de eerste negen dimensies.

Artikelen: Persoonlijke groei

Vergeven is loslaten. Waarom vergeven zo belangrijk is.

Vrouwelijke en mannelijke energieën in balans. Yin en Yang.

Jezelf vergeven. Jezelf helen en blokkades weghalen.

Van jezelf houden. Hoe doe je dat?

Artikelen: Bewustwording

Bewustzijnsgroei, wat doet het met jou?

Oude ziel. Rijpe ziel. Wat ben jij?

Ascentie verschijnselen. Lijst van positieve verschijnselen.

Omgaan met emoties. Bewust worden dat ze er zijn, is de eerst stap.

Uit elkaar groeien en bewustwording

Engelen bestaan. Mooi verhaal over de waarneming van astronauten.

Onvoorwaardelijke liefde. De weg die we met zijn allen mogen bewandelen. Onvoorwaardelijk liefde is als de zon.

Groei van bewustzijn. Leer begrijpen dat oordelen geen nut heeft.

Ascensie. Wat betekent dat? Kun jij dat bereiken?

De essentie van het leven.

Spirituele groei en bewust worden is geweldig maar ook moeilijk…

Voor jezelf opkomen als spiritueel mens

Levensdoel ontdekken met hulp van de aartsengelen die bij ons sterrenbeeld horen.

Dankbaarheid, zeg jij weleens dank je wel tegen je fiets?

1 reactie op “Levensdoel ontdekken met hulp van de Aartsengelen die bij ons sterrenbeeld horen”

  1. Ik vond dit heel,fijn om zo te lezen wat er allemaal zo is .Ik ben hier totaal niet in thuis maar ik heb /Een hele weet ik nu uit gebreide NNDE / gehad 34 aardse jaren geleden dus ben wel aan het kijken wat er hier in om onze aarde allemaal te doen mogelijk is want ik weet dat er ook heb mogen weten veel on zuivere nou ja onder noem spiritueel gebeurd maar sta open voor posetieve dingen en inf: lieve groetjes van Roos van het water .nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNL_NL