november 10, 2015

Opgestegen Meesters App – Ascended Masters App

Opgestegen Meesters App – Ascended Masters App

Opgestegen meesters app

Een opgestegen meester is een spirituele leraar die één incarnatie of zelfs meerdere incarnaties op aarde heeft doorgemaakt. Het zijn sterke gidsen en lichtwezens die jou helpen om de zin van het leven te begrijpen. En dat is precies waar de Ascended Masters app van Spiri-apps jou ook bij helpt!

De Ascended Masters app helpt namelijk wanneer je aangrijpende veranderingen in je leven wilt aanbrengen. Het is belangrijk dat jij een geascendeerde meester (er zijn er ontzettend veel en allemaal hebben ze een eigen religieuze en culturele achtergrond) zelf om hulp vraagt. In de Ascended Masters app van Spiri-apps vind je verschillende overzichten van maar liefst 21 opgestegen meesters. Ben je op zoek naar groei in je leven, wil je angsten loslaten of voorspoed aantrekken? Dan is de Ascended Masters app van Spiri-apps iets voor jou!

Ben je geïnteresseerd in deze spirituele app? Dan kun je via onderstaande linkjes de Opgestegen Meesters app van Spiri-apps downloaden. De apps zijn tweetalig, Nederlands en Engels.

Ascended Masters App – Android Google play store

Ascended Masters App – Apple iTunes store

Ascended masters App – Windows Phone store

Ascended Masters app van Spiri-apps

De Opgestegen Meesters app van Spiri-apps is een spirituele app die jou graag iets aanreikt en verder helpt in het leven. Misschien wil jij je angsten loslaten, wil je beter je eigen grenzen aangeven of oude gewoontes loslaten. In deze app zitten maar liefst 51 processen en bijbehorende affirmaties. Hier een aantal voorbeelden: angsten loslaten en moed tonen, aura versterken, doelgericht kunnen handelen, geborgen en veilig voelen, genieten van het leven, gevoelens kunnen uiten, graag op aarde leven, grenzen aangeven, hoger bewustzijn willen bereiken, in onvoorwaardelijke liefde willen leven, inzicht in jezelf krijgen, inzicht krijgen in je zielsmissie, karma opheffen, leren `nee` te zeggen, loslaten van oude negatieve gewoontes, talenten ontdekken en benutten, tevreden zijn, transformatie van ervaringen, van jezelf leren houden, veranderingen in je leven toelaten en ga zo nog maar even door.

Affirmaties gebruiken

In de Ascended Masters app van Spiri-apps kom je affirmaties tegen. Dit zijn positieve zinnetjes die je regelmatig herhaalt. Je gebruikt deze zinnen om een doel te bereiken of een overtuiging te veranderen. Kortom: een heel krachtig instrument om je leven positief te veranderen.Wil je meer informatie over affirmaties, klik dan hier.

Veel plezier met het gebruik van deze app!

Paul Wezenbeek

Spiri-apps, apps voor spirituele hulp

Deze app van Spiri-apps is in het Engels en Nederlands en bevat geen advertenties. Daarnaast ontvang je bij Spiri-apps nooit push-berichten. Omdat ik geen reclame toelaat op mijn apps en website vraag ik een eenmalig bedrag van 0.99 eurocent voor het downloaden van een app. Deze app is dan voor altijd voor jou ter beschikking. Ook alle artikelen over spirituele groei en ontwaken die ik schrijf, plaats ik op de app zodat je deze altijd kunt lezen wanneer jij dat wilt.

Voor meer informatie en het downloaden van andere interessante apps van Spiri-apps kun je hier terecht:

Andere app van Spiri-apps: Geleide Meditatie en Visualisatie App

Andere app van Spiri-apps: Boodschappen van Dieren App

Andere app van Spiri-apps: Engel App

Andere app van Spiri-apps: Positieve Affirmaties App

Heb je vragen of wil je meer over Spiri-apps weten? Neem gerust contact met mij op.