november 3, 2017

Samen Reiki Geven

Samen Reiki Geven

Voorlopig even pauze. De belangstelling is zo terug gelopen en ik ben zelf erg druk met andere zaken.

Paul Wezenbeek

 

Samen Reiki Geven uitleg

Iedere zondagavond om 21.00, een kwartier lang.

Samen Reiki Geven is een project dat al vele jaren loopt. We sturen samen iedere zondagavond om 21.00 een kwartier lang positieve energie naar een bepaald vooraf bekend doel. Dit kan een groep mensen zijn, een land, liefde voor de mensen, dieren, enz. Met het doel om leed te verlichten en liefde te geven waar het zo nodig is. Iedereen die helende energie op afstand kan geven mag meedoen. Als je hier niet in getraind ben kun je met visualiseren en gedachten sturen ook gewoon mee doen. Het gaat om de intentie.

Elke stroming van energie geven is welkom !

Voorheen kreeg iedere deelnemer elke maand een programma toegestuurd. Vanaf heden ( 3-11-2017) wordt het programma elke zaterdag op deze website gemeld en ook op facebook. Je zal dus wel elke keer als je mee wilt doen, zelf even moeten kijken op deze website. Tot nu toe hadden zich rond de 700 mensen ingeschreven om mee te doen. Je hoeft je nu niet meer in te schrijven. Je mag meedoen wanneer je wilt. Reacties en ideeën zijn altijd welkom. Je kunt reacties op deze website vermelden.

samen reiki geven

Kijk bij programma onderaan wat er deze week aan de beurt is.

Tip : Je kan altijd van tevoren op een ander tijdstip de reiki geven
met de opdracht er bij om het zondagavond om 21.00 dd… te versturen. Dit werkt echt!

Als je meedoet stem je dan van tevoren af op de groep. Als groep zijnde zijn we vele malen krachtiger dan een enkel persoon. De liefde en positieve energie die we dan sturen wordt als het ware vermenigvuldigt. Hoe meer mensen zich afstemmen op de groep, hoe krachtiger het resultaat zal zijn.

Afstemmen is eenvoudig. Zeg gewoon hardop om 21.00 voor we beginnen: Ik ….. stem me af op de Samen Reiki Geven Groep om nu reiki/energie te sturen naar…. Doe dit met respect en liefde. Dan komt het altijd goed!

 

samen reiki geven