spiritueel boek

Spiritueel boek – Spiritueel groeien in 10 minuten per dag

Het nieuwe spiritueel boek of e-book

Spiritueel groeien in 10 minuten per dag

Dit is de pagina over mijn spiritueel boek, hieronder kun je alle informatie lezen. Via het menu kun je bij mijn blog en andere pagina`s komen.

Dit werkboek staat vol met rituelen om veranderingen in je leven toe te laten. Je kunt dit zelfstandig uitvoeren wanneer het jou uitkomt. Het boek probeert om spirituele groei te integreren in jouw leven. Om elke dag korte tijd aan jezelf te werken. En elke keer als je dit doet, werkt dat positief door op de langere termijn. Loslaten, wensen, affirmaties, rituelen, bewust worden en spirituele groei. Alles zit erin! Je hebt geen ervaring nodig, wel de wil om veranderingen toe te laten…

Mariette: Wauw Super! 5 dagen bezig met dit fantastische geschreven boek..nu al en voelbaar. Dank je wel Paul! Echt een eye opener…Jip en Janneke taal.

Anja: Wat een prettige manier om bezig te zijn met spiritualiteit. Kort, krachtig, helder en in aardse taal beschreven. Mooie aanvulling op mijn spirituele pad.

Yvonne Schijva: Wat een geweldig (werk) boek. Zo boeiend geschreven, het blijft ook allemaal hangen. Super aankoop.. Dankjewel!!!

Benny: Heel mooi en begrijpbaar boek, heel mooi uitgelegd. Ideaal als je spiritueel wilt groeien en/of als je spiritualiteit interessant vind.

Ans van Leur: Geweldig mooi boek , een aanrader !

Eva Lee: Prachtig en helder en mooi om te doen.

Wilma: Wat een mooi werkboek.

Nelly: Een geweldig boek. Er is al veel veranderd voor me. Dank je wel daarvoor.

Het ebook is verkrijgbaar bij boekenbestellen.nl en kost 7,50 euro.

Het papieren boek is verkrijgbaar bij boekenbestellen.nl en kost 15 euro.

Het papieren boek met luxe hardcover omslag is verkrijgbaar bij boekenbestellen.nl en kost 20 euro.

spiritueel groeien in 10 minuten per dag

Wil je veranderingen in je leven? Aan jezelf werken dmv spirituele groei en bewust worden is dan belangrijk. Geen tijd en geld voor dure opleidingen en cursussen? Mijn spiritueel boek is dan iets voor jou! Ik neem je 30 dagen aan de hand mee om spirituele groei in je leven te integreren. En dat kost je maar 10 minuten per dag! Wensen, groei, veranderingen, loslaten, bewust worden. Alles zit er in. Hieronder vind je linkje van een paar gedeeltes, zo kun je een goede indruk krijgen hoe het boek in elkaar steekt. Of ga direct naar de download: ebook bestellen of boek bestellen

Inkijkexemplaar:

Als je op deze link klikt, kun je het voorwoord en drie willekeurige dagen bekijken van het ebook. Zo kun je een goede indruk krijgen van het ebook.

Als je op deze link klikt, kun je het voorwoord en drie willekeurige dagen bekijken van het boek. Zo kun je een goede indruk krijgen van het boek.

Als je bv gitaar wilt leren spelen, zal je elke dag de gitaar moeten pakken en spelen. Anders werkt het niet. Dat is ook de basis van mijn boek. Veranderingen ondergaan is een keuze. Maar je zal wel elke dag er aan moeten werken. Met mijn aanpak is 10 minuten per dag al voldoende om een sterke basis neer te zetten.

ebook paul wezenbeek

Het ebook is verkrijgbaar bij boekenbestellen.nl en kost 7,50 euro.

Het papieren boek is verkrijgbaar bij boekenbestellen.nl en kost 15 euro.

Het papieren boek met luxe hardcover omslag is verkrijgbaar bij boekenbestellen.nl en kost 20 euro.

Hartelijke groeten,

Paul Wezenbeek

Ebook bestellen:  

Boek bestellen: 

Anne-Marie Bomers: Ik heb je E book gekocht en ben er in begonnen. Wat ziet het er mooi uit en het leest heel gemakkelijk en vertrouwd. Dank je wel.

Hanny van den Elsen: Een fijn leesbaar boek. Heerlijk om elke dag een inspirerende oefening te doen. Veel positiviteit straalt het boek uit.

Rietje Knook: Meer kleur in mijn leven dat is wat ik wil! Ben begonnen in je boekje en heel blij mee. Dat geheugen steuntje/ duwtje had ik nodig. Duidelijk en begrijpbaar geschreven! DANK je wel!

Arleen Faasse: Ik heb hem uit, en heb er veel aan gehad, en ga ik ook nog hebben, vooral dingen nog extra doornemen. Ochtend en avond doe ik de rituelen, en het werkt echt! Ook de koorden doorsnijden is prettig, doe ik een paar keer per week!

Ria Hoek: Een echte aanrader. Duidelijk geschreven en leuk om iedere dag er mee bezig te zijn. In korte tijd leer je iedere dag wat erbij.. En als je netjes je ” huiswerk ” maakt, krijg je meer inzichten. Door de oefeningen een paar keer op de dag te doen wordt het een soort tweede natuur die je blij en gelukkiger maakt.

nl_NLNL_NL