november 10, 2015

Spirituele Apps van Spiri-apps

De Spirituele Apps van Spiri-apps

Ebook

Spiritueel groeien in 10 minuten per dag

Dit ebook is er nu nog alleen in het Nederlands. Wil je veranderingen in je leven? Aan jezelf werken dmv spirituele groei en bewust worden is dan belangrijk. Geen tijd en geld voor dure opleidingen en cursussen? Mijn ebook is dan iets voor jou! Ik neem je 30 dagen aan de hand mee om spirituele groei in je leven te integreren. En dat kost je maar 10 minuten per dag! Wensen, groei, veranderingen, loslaten, bewust worden. Alles zit er in.

Voor meer info klik op deze link.

paul wezenbeek

Zelfhulp apps

Alle apps van Spiri-apps zijn in het Engels en Nederlands en bevatten geen advertenties. Daarnaast ontvang je bij Spiri-apps nooit push-berichten. Omdat ik geen reclame toelaat op mijn apps en website vraag ik een eenmalig bedrag van 0.99 eurocent voor het downloaden van een app. Deze app is dan voor altijd voor jou ter beschikking. Ook alle artikelen over spirituele groei en ontwaken die ik schrijf, plaats ik op de app zodat je deze altijd kunt lezen wanneer jij dat wilt.

Geleide meditatie en visualisatie app – Guided Meditation and Visualization App

Spirituele apps: Je lichaam en geest reinigen en voorzien van positieve nieuwe energie door gebruik te maken van geleide meditaties in combinatie met visualisatie en gevoel. In deze geleide meditatie app bevinden zich 10 meditaties die je in het dagelijks leven uitstekend kan gebruiken. Om jezelf nieuwe energie te geven, om los te laten, om meer zelfvertrouwen te krijgen enzovoort. Meer informatie vind je hier.

Deze app kun je downloaden vanuit de:

Android Google play store

Apple iTunes store

Engel App – Angel App

Spirituele apps: Angel App is een app waarbij je direct de juiste engel kunt aanroepen voor jouw probleem of proces waar je hulp bij kunt gebruiken. Bij voorbeeld als je bescherming nodig hebt, als je jouw hartenwens wilt vervullen, als je liefde in je leven wilt aantrekken of als je troost wilt ontvangen.Meer dan 300 situaties waarbij je de juiste engel meteen kunt aanroepen. Elke engel heeft namelijk een ander `vakgebied`. Meer informatie vind je hier.

Deze app kun je downloaden vanuit de:

Android Google play store

Apple iTunes store

Boodschappen van Dieren App – Animal Messages App

Spirituele apps: Animal Messages App is een app waarbij je boodschappen van dieren kunt gaan begrijpen. De boodschap wordt beschreven en ook waar de dier algemeen voor staat.Ook bevat de app positieve affirmaties die goed bij de boodschappen passen. Het is leuk om te gaan letten of je boodschappen van dieren krijgt. Meer dan 100 dieren die veel voorkomen worden in de app beschreven. Meer informatie vind je hier.

Deze app kun je downloaden vanuit de:

Android Google play store

Apple itunes store

Opgestegen Meesters App – Ascended Masters App

Spirituele apps: Ascended Masters App is een app waarbij je de hulp kunt aanroepen van opgestegen meesters. Zij kunnen je uitstekend helpen in bepaalde levens processen waarbij je hulp kunt gebruiken. Bij voorbeeld bij angsten loslaten, van het leven kunnen genieten, gevoelens kunnen uiten en nog veel meer. Ook vind je op deze app positieve affirmaties die bij het proces aansluiten. Vooral in deze tijd van ontwaken willen zij jou graag helpen. Meer informatie vind je hier.

Deze app kun je downloaden vanuit de:

Android Google play store

Apple iTunes store

Positieve Affirmaties App – Positive Affirmations App

Spirituele apps: Positive Affirmations App is een app waarbij je de juiste affirmaties kunt gebruiken die bij een bepaalde situatie passen. Affirmaties zijn zinnetjes die je kunt opzeggen om je onderbewustzijn te herprogrameren. Ook krijg je in deze app informatie over hoe je effectief een affirmatie het beste kunt gebruiken. Affirmaties zijn een sterk hulpmiddel om je leven op een positieve manier te veranderen. Meer informatie vind je hier.

Deze app kun je downloaden vanuit de:

Android Google play store

Apple iTunes store

Heb je vragen of wil je meer over Spiri-apps weten? Neem gerust contact met mij op.

Paul Wezenbeek

Spiri-apps, apps voor spirituele zelf-hulp