wens meditatie

Wens meditatie. Wens naar de bron brengen.

wens meditatie

Wens meditatie

We worden in deze meditatie één met de bron, op dat moment ben jij gelijk met de schepper. Dan ben je op dat moment de schepper zelf. Dit laat het uitkomen van jouw wens dichter bij komen.

We hebben allemaal wensen. Dat is mooi, want het doet ons verlangen naar verandering. We hebben ook allemaal recht op voorspoed. Met een wens meditatie stem je jouw verlangen af op het universum. Met een meditatie sluit je jezelf even af van de buitenwereld. Dan kun je jezelf effectief focussen op jouw wens. Daarom deze wens meditatie.

Visualiseren en voelen

Tijdens deze wens meditatie vraag ik je om te visualiseren. Beelden combineren met gedachten is gewoon dubbel zo sterk. In het begin is dat niet gemakkelijk, maar blijf dit proberen want het is belangrijk voor het resultaat.

Ook vraag ik je om tijdens deze wens meditatie om te voelen. Iets voelen wat er nog niet bestaat, is erg moeilijk. Toch vraag ik je ook, om dit te proberen tijdens deze wens meditatie. De combinatie van gedachten, visualiseren en voelen is optimaal. Ook in deze tijd waarin zoveel energie naar de aarde komt, is het manifesteren van een wens sneller mogelijk. Het is dus nu de tijd om hiermee te beginnen.

Je mag de wens meditatie net zo vaak doen als jij wilt. Je mag wensen combineren maar tijdens een wens meditatie, wel op één wens tegelijk richten. Houdt het onderwerp van je wens voor jezelf, als je dit met anderen deelt haal je de kracht eraf.

Hieronder beschrijf ik de wens meditatie. Die kun je eerst doorlezen en dan zelf proberen. Ik heb ook een geleide meditatie gemaakt. De stem begeleid je dan tijdens de meditatie. Dit is wel zo gemakkelijk om te doen, vooral als je nog niet zo vertrouwd ben met meditatie. Dan kun je hem later zelf doen zonder de geleide meditatie.

wens meditatie

De wens meditatie:

– Denk eerst na over een wens.

– Schrijf jouw wens op een papiertje, schrijf deze op in de tegenwoordige tijd. Dus alsof  het al zo is en niet van `ik wil`…

– Zorg dat je niet gestoord wordt en ga zitten. Op een kussen of op een stoel. Rechte rug. Telefoon uit. Lekker rustig meditatiemuziekje op zetten is een optie.

– Sluit je ogen.

– Adem rustig in en uit. Probeer adem te halen via je buik. Volg je ademhaling een tijdje.

– Gedachten komen, probeer ze op een wolk te zetten en zie ze afdrijven. Ontspan je.

– Houdt het papiertje met je wens tussen je handen, met je handpalmen omhoog en voor je hart.

– Denk na over je wens. Spreek de wens in tegenwoordige tijd hardop uit. Doe dit een paar keer. Probeer te voelen dat je graag wilt dat deze wens uitkomt.

– Visualiseer nu dat het papiertje met je wens tussen je handen goud gekleurd is.

– Visualiseer nu dat je handen goud kleuren, zie een bol van goud licht rond je handen. Zie het gouden licht je hart verlichten en dat je hele lichaam gevuld wordt met goud licht. Neem hier de tijd voor.

– Visualiseer nu dat deze bol van goud licht steeds groter wordt, zie dat de bol van goud licht nu om je heen zit. Zie de bol steeds groter worden.

– Visualiseer nu dat de ruimte waarin je zit, zich ook vult met het gouden licht.

– Visualiseer nu dat het hele huis zich vult met goud licht.

– Visualiseer dat jouw buurt zich vult met goud licht.

– Visualiseer nu dat jouw woonplaats helemaal goud is. Zet er een gouden bol omheen.

– Laat het groeien, je provincie en dan je land. Zie het voor je. Dan het continent en dan de aarde met alles erom heen. De aarde met de maan en alle sterren. Bouw dit langzaam op. Vul het met goud licht. Zet er een gouden bol omheen.

– Vul dan het hele universum met het gouden licht. Realiseer je nu, dat jij een deel bent van dat universum. Probeer te voelen dat je er één mee bent.

– Je bent nu één met alles, dus ook met de schepper of schepping. Je mag het god noemen als jij dat wilt of een andere naam. Je bent nu dus de schepping zelf.

– Nu ga je heel erg aan je wens denken. Je gaat de uitkomst van je wens nu visualiseren. Je ziet een film voor je, waarin jouw wens uitkomt. Een film waarin jij de hoofdrol speelt. Ziet het voor je. Voel je blij, want je wens komt uit. Zie het voor je. Neem de tijd. Voel het in je hart, lach en wees blij, je wens komt uit en je bent nu op dit moment één met de schepping. Het universum luistert nu naar jou, neem je tijd. Doe dit zo lang je wilt. Dit mag 5 minuten zijn of een kwartier, dit maakt niet uit.

– Als je tevreden bent, gaan we weer terug naar de realiteit.

– Ga langzaam terug, dezelfde weg. Zie dat je steeds een stapje terug gaat. Van universum, aarde, land ,stad enz. Zie dat het gouden licht, steeds weer kleiner wordt. Je weet dat je wens nog steeds op het briefje staat. Deze wens brengen we nu dus terug naar de aarde, naar het nu. Doe dit langzaam.

– Ga verder terug naar je lichaam, hart en dan je handen. Voel de geweldige lading die jouw energieveld nu heeft. Voel dat de wens in je handen krachtig aan voelt. Als laatste zie je het goud in je handen. Open nu je handen en laat de energie van jouw wens ontsnappen. Doe dit met respect, je mag het bv met liefde weg blazen. Niet het briefje wegblazen! Kijk maar, dit is aan jou.

– Blijf nog even zitten en ga langzaam weer een beetje bewegen. De wens meditatie is klaar.

wens meditatie

Je hebt nu jouw wens in contact gebracht met de schepping zelf. Een krachtig instrument. Hoe vaker je het doet, hoe gemakkelijker het visualiseren je afgaat. Dit geldt ook voor het voelen, dat is het moeilijkste, maar ook erg belangrijk. Je mag dit net zo vaak herhalen als jij zelf wilt. Je kunt het briefje bv bewaren in je broekzak of in je tas. Misschien in een doosje en bij een Boeddha beeld zetten… Doe wat goed voelt, het briefje kun je de volgende keer weer gebruiken. Als je het briefje niet meer gebruikt, doe het dan verbranden en strooi de as uit in bv je tuin.

De geleide meditatie

Hieronder vind je de link van de geleide meditatie. Je hoeft alleen maar mijn stem te volgen. Het beste is om een hoofdtelefoon te gebruiken. Deze meditatie duurt ongeveer 17 minuten. Mijn stem is misschien niet de mooiste die er is, maar ik geef hiermee mijn energie aan jouw wens mee. En ik wens voor iedereen, dat hij of zij heel gelukkig wordt… Visualiseren is niet gemakkelijk maar hoe meer je dit doet, hoe beter het zal gaan!

Waarom komt wens wel of niet uit

Natuurlijk hebben we allemaal wensen en hebben we allemaal recht op dat deze wensen uitkomen. Of jouw wens snel, langzaam of helemaal nooit uitkomt heeft met vele factoren te maken.

– Met de situatie in jouw leven.

– Met de mensen met wie je omgaat en beïnvloeding van andere mensen.

– Hoe graag wil je het?

– Heb je het echt nodig? Als je een auto hebt die het goed doet en je wenst een Porsche… Of als je al je rekeningen gemakkelijk kunt betalen en je wenst meer geld… Dan werkt het universum gewoon minder hard voor je. Maar een wens kan op zoveel gebieden zijn, ook op emotioneel gebied en op het gebied van gevoelens. Wees je hier bewust van.

– Kun je jouw ego de baas? De kans is groot dat jouw ego niet wil dat jouw wens uitkomt. Jouw ego vindt deze meditatie maar onzin, zeker als het lang duurt voor je resultaat ziet…

– Wat zijn je levenslessen en ervaringen die je van je ziel dient te leren in dit leven. Als die juist tegenovergesteld zijn aan jouw wens, dan werkt het universum niet aan het uitkomen van jouw wens mee. Het leren van de ziel gaat dan altijd voor. Dit lijkt erg hard en we weten vaak onze levenslessen niet. Toch is de ontwikkeling van jouw ziel het belangrijkste…

– Heb je in vorige levens eden of afspraken gemaakt die tegen je wens gekeerd zijn? Dit weet je meestal niet. Het doorsnijden van deze banden met hulp van Aartsengel Michael is een echte aanrader!

– Hoeveel geduld heb je? Processen van spirituele groei en veranderingen kunnen erg lang duren. Soms wel jaren en soms wel tientallen jaren.

– Heb je vertrouwen in het universum? Vertrouwen hebben in een goede afloop is ontzettend belangrijk. Als je vol van vertrouwen bent dat een wens uitkomt, dan zal die wens ook veel gemakkelijker uitkomen. Als je twijfelt van `het lukt me toch niet`, wordt het een stuk moeilijker!

geleide wens mediatie

Ik wil jou niet ontmoedigen met de hierboven geschreven zaken, want veel wensen kunnen gewoon uitkomen! Maar ik wil je bewust maken dat het allemaal niet zo gemakkelijk is. Maar wel doen hoor en blijven proberen! Positief zijn is hierin belangrijk en de aanhouder wint altijd!

Succes!

Paul Wezenbeek


Leuke nieuwe gratis app voor spirituele groei en bewustzijnsgroei.

In deze app kun je veel informatie vinden over het aanroepen van hulp uit het universum. Bijvoorbeeld de hulp van engelen of opgestegen meesters aanroepen. Het gebruiken van affirmaties of geleide meditaties. Het interpreteren van boodschappen van dieren. Alles duidelijk uitgelegd en beschreven. Een fijne app als je veranderingen in je leven wilt aanbrengen of wilt groeien in spiritualiteit en bewustzijn. De app staat in de Google Play store en Apple store en is gratis. Zoek in de stores op titel: Spiri-apps of mijn naam: Paul Wezenbeek

Of maak gebruik van deze directe linkjes:

Google: https://tinyurl.com/pwappgoogle
Apple: https://tinyurl.com/pwappapple


Spiritueel groeien in 10 minuten per dag Spiritueel groeien in 10 minuten per dag

Dit is geen roman, maar een aan jezelf werkboek.
Er wordt veel van ons gevraagd tegenwoordig. We moeten zoveel en er blijft jammer genoeg weinig tijd over, om aandacht aan ons zelf te geven. Toch is dit heel belangrijk. Vooral in deze tijd waarin veel mensen ontwaken en de drang voelen om zich spiritueel te ontwikkelen.

We doen een cursus hier, lezen een boek als we tijd hebben, gaan een keer per week naar de yogales. Dit geldt niet voor iedereen, maar vaak is er interesse om spiritueel te groeien. Men doet iets hiermee en laat het dan weer helemaal lopen. We willen wel, maar de maatschappij roept om andere zaken.

Je wilt heel graag meer van jezelf houden, je wilt heel graag bepaalde zaken in je leven loslaten, je wilt beter in je vel zitten. Maar de tijd ontbreekt vaak. Wil je veranderingen in je leven? Aan jezelf werken d.m.v. spirituele groei en bewust worden is dan belangrijk.

Geen tijd en geld voor dure opleidingen en cursussen? Mijn spiritueel boek is dan iets voor jou! Ik neem je 30 dagen aan de hand mee om spirituele groei in je leven te integreren. En dat kost je maar 10 minuten per dag! Wensen, groei, veranderingen, loslaten, bewust worden. Alles zit er in.

Als je bv gitaar wilt leren spelen, zal je elke dag de gitaar moeten pakken en spelen. Anders werkt het niet. Dat is ook de basis van mijn boek. Veranderingen ondergaan is een keuze. Maar je zal wel elke dag er aan moeten werken. Alleen met mijn aanpak is 10 minuten per dag al voldoende om een sterke basis neer te zetten.

Als je op de afbeelding hierboven klikt of de link `Lees meer…`, zie je alle info, de recensies en een proefversie (fragment klikken) van het boek. Zo kun je bekijken hoe ik schrijf en hoe het boek in elkaar steekt en of het wat voor jou is. Lees meer…

Hartelijke groeten,

Paul Wezenbeek


Andere artikelen voor spirituele hulp en groei

Boek voor spirituele groei:

Spiritueel groeien in 10 minuten per dag.

Engelen aanroepen:

Liefde aantrekken

Vreugde ervaren

Artikelen: Spirituele hulp

Wens meditatie. Wens naar de bron brengen.

Engelen en liefde

Aartsengelen. Meditatie en visualisatie met de 7 aartsengelen. Ritueel met uitleg.

Aartsengel Michael en het doorsnijden van karmische banden.

Opgestegen meesters. Wie zijn dat? Wat doen ze?

Aan jezelf werken dmv affirmaties met een hartverbinding

Jeugdtrauma. Samen met je innerlijk kind dit helen.

Zelfhulp. Integreer meer rust en balans in je leven.

Edelstenen reinigen, opladen en programmeren. Laat ze jou helpen.

Negatieve gedachten omzetten in positieve gedachten.

ADHD en ADD. Wel eens gedacht aan hulp van een engel?

Affirmaties zingen. Verander je leven op een vrolijke manier.

Kracht van kleur. Bereken jouw krachtkleur.

Aartsengel Metatron. Chakra`s reinigen met behulp van de kubus van Metatron.

Dankbaarheid. Dankbaar zijn brengt rust, vreugde en voorspoed in je leven.

Aartsengel Michaël en zijn beschermende pilaar van licht. Eenvoudig zelf te doen en beschermt je tegen ongewenste energieën.

Godin Lakshmi en overvloed aantrekken.

Lekker slapen. Positief gaan slapen. Laat je helpen tijdens je slaap. Energetische hulp inroepen om je te begeleiden in je slaap.

Hulp van engelen. Werkloosheid onder engelen en aartsengelen neemt toe. Vraag ze om hulp!

Affirmaties: Negen gouden regels om affirmaties optimaal te benutten.

Artikelen: Spirituele informatie

Krachtdieren en hun boodschappen. Dieren zijn zeer gevoelig voor onze energie.

Rituelen met edelstenen. Leuke en interessante dingen doen met edelstenen.

Stand van de maan. Maak er gebruik van.

Boeddha. Vele mensen hebben een Boeddha beeld. Wanneer en waar leefde hij. Wie was hij?

Het derde oog. Wat is dit. Wat doet het. Waar zit het.

Waarom mediteren?

Aura. Wat is dat en wat kun je zelf hiermee doen?

Reïncarnatie. Waarom zijn we op aarde, wat is het doel? Wat gebeurt er tussen de levens in?

De vijfde Dimensie, wat bedoelen ze daarmee? Wat betekent dat nou eigenlijk….

Ascentie: Hogere energie/trillingen op aarde. Wat merk jij ervan?

Chakra`s wat en waarvoor en waarom chakra healing….

Dimensies. Kenmerken van de eerste negen dimensies.

Artikelen: Persoonlijke groei

Vergeven is loslaten. Waarom vergeven zo belangrijk is.

Vrouwelijke en mannelijke energieën in balans. Yin en Yang.

Jezelf vergeven. Jezelf helen en blokkades weghalen.

Van jezelf houden. Hoe doe je dat?

Artikelen: Bewustwording

Bewustzijnsgroei, wat doet het met jou?

Oude ziel. Rijpe ziel. Wat ben jij?

Ascentie verschijnselen. Lijst van positieve verschijnselen.

Omgaan met emoties. Bewust worden dat ze er zijn, is de eerst stap.

Uit elkaar groeien en bewustwording

Engelen bestaan. Mooi verhaal over de waarneming van astronauten.

Onvoorwaardelijke liefde. De weg die we met zijn allen mogen bewandelen. Onvoorwaardelijk liefde is als de zon.

Groei van bewustzijn. Leer begrijpen dat oordelen geen nut heeft.

Ascensie. Wat betekent dat? Kun jij dat bereiken?

De essentie van het leven.

Spirituele groei en bewust worden is geweldig maar ook moeilijk…

Voor jezelf opkomen als spiritueel mens

Levensdoel ontdekken met hulp van de aartsengelen die bij ons sterrenbeeld horen.

Dankbaarheid, zeg jij weleens dank je wel tegen je fiets?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNL_NL