Zelfhulp apps – Werk aan jezelf – Integreer meer balans in je leven

Zelfhulp apps. Werk aan jezelf. Integreer meer balans in je leven.

zelfhulp apps

Zelfhulp apps gebruiken. We willen wel.

Vele mensen willen een ander leven. Ze willen meer in balans zijn. Er is zoveel stress en drukte om ons heen tegenwoordig. Onze agenda`s staan helemaal volgeboekt, druk, druk en druk. Wat we juist nodig hebben als we willen veranderen is tijd voor onszelf. We worden ook steeds bewuster van zaken zoals spiritualiteit. We gaan een cursus volgen en daarna doen we er niets meer mee….Waar het om gaat is dat je spiritueel bewust worden en veranderingen in je leven brengen ook echt integreert in je leven.

Dit houdt in dat je bijvoorbeeld s`ochtends 10 minuten hieraan besteed en s`avonds ook. Tussendoor in de auto of op de fiets kan het ook. We willen veranderen maar we nemen er de tijd niet voor. Gewoon omdat we het niet gewend zijn hier tijd aan te besteden. We gaan door met stressen want dat voelt vertrouwd! Dit geld niet voor iedereen hoor, maar wel voor velen.

Ga iets structureel doen zoals yoga

Als je bijvoorbeeld een of meerdere keren per week naar yogales gaat dan breng je al structuur aan in veranderingen in je leven. Maar elke dag heeft 1440 minuten. Waarom zou je dan niet 10 of 20 minuten of meer per dag besteden aan veranderingen brengen in je leven. Als dit je lukt en het wordt een gewenning ben je goed bezig en zal alles sneller voor je veranderen. Als het goed voelt ga je namelijk nog meer doen…

Zelfhulp apps of boeken 

Ik heb zelf dankbaarheid weten te integreren in mijn leven met een zelfhulpboek van 30 dagen echt dingen doen. Nu als ik in de auto zit en ook s`ochtends spreek ik dankbaarheid zinnetjes uit. Deze zinnetjes gaan allemaal het universum in en zullen mij op een geweldige manier weer belonen. Het is een gewoonte geworden en het is helemaal geweldig.

Ik zie het als mijn taak in het leven om mensen te helpen in spirituele groei en ontwaken. Daarom heb ik de zelfhulp apps ontwikkeld. Daarmee kun je aan jezelf werken wanneer het jou uitkomt. Dat is het fijne aan deze zelfhulp apps. Hieronder vind je een korte beschrijving van de apps die er nu zijn.

Alle apps van Spiri-apps zijn in het Engels en Nederlands en bevatten geen advertenties. Daarnaast ontvang je bij Spiri-apps nooit push-berichten. Omdat ik geen reclame toelaat op mijn apps en website vraag ik een eenmalig bedrag van 0.99 eurocent voor het downloaden van een app. Deze app is dan voor altijd voor jou ter beschikking. Ook alle artikelen over spirituele groei en ontwaken die ik schrijf, plaats ik op de app zodat je deze altijd kunt lezen wanneer jij dat wilt.

Geleide meditatie en visualisatie app – Guided Meditation and Visualization App

Spirituele apps: Je lichaam en geest reinigen en voorzien van positieve nieuwe energie door gebruik te maken van geleide meditaties in combinatie met visualisatie en gevoel. In deze geleide meditatie app bevinden zich 10 meditaties die je in het dagelijks leven uitstekend kan gebruiken. Om jezelf nieuwe energie te geven, om los te laten, om meer zelfvertrouwen te krijgen enzovoort. Meer informatie vind je hier.

Deze app kun je downloaden vanuit de:

Android Google play store

Apple iTunes store

Engel App – Angel App

Spirituele apps: Angel App is een app waarbij je direct de juiste engel kunt aanroepen voor jouw probleem of proces waar je hulp bij kunt gebruiken. Bij voorbeeld als je bescherming nodig hebt, als je jouw hartenwens wilt vervullen, als je liefde in je leven wilt aantrekken of als je troost wilt ontvangen.Meer dan 300 situaties waarbij je de juiste engel meteen kunt aanroepen. Elke engel heeft namelijk een ander `vakgebied`. Meer informatie vind je hier.

Deze app kun je downloaden vanuit de:

Android Google play store

Apple iTunes store

Boodschappen van Dieren App – Animal Messages App

Spirituele apps: Animal Messages App is een app waarbij je boodschappen van dieren kunt gaan begrijpen. De boodschap wordt beschreven en ook waar de dier algemeen voor staat.Ook bevat de app positieve affirmaties die goed bij de boodschappen passen. Het is leuk om te gaan letten of je boodschappen van dieren krijgt. Meer dan 100 dieren die veel voorkomen worden in de app beschreven. Meer informatie vind je hier.

Deze app kun je downloaden vanuit de:

Android Google play store

Apple itunes store

Opgestegen Meesters App – Ascended Masters App

Spirituele apps: Ascended Masters App is een app waarbij je de hulp kunt aanroepen van opgestegen meesters. Zij kunnen je uitstekend helpen in bepaalde levens processen waarbij je hulp kunt gebruiken. Bij voorbeeld bij angsten loslaten, van het leven kunnen genieten, gevoelens kunnen uiten en nog veel meer. Ook vind je op deze app positieve affirmaties die bij het proces aansluiten. Vooral in deze tijd van ontwaken willen zij jou graag helpen. Meer informatie vind je hier.

Deze app kun je downloaden vanuit de:

Android Google play store

Apple iTunes store

Positieve Affirmaties App – Positive Affirmations App

Spirituele apps: Positive Affirmations App is een app waarbij je de juiste affirmaties kunt gebruiken die bij een bepaalde situatie passen. Affirmaties zijn zinnetjes die je kunt opzeggen om je onderbewustzijn te herprogrameren. Ook krijg je in deze app informatie over hoe je effectief een affirmatie het beste kunt gebruiken. Affirmaties zijn een sterk hulpmiddel om je leven op een positieve manier te veranderen. Meer informatie vind je hier.

Deze app kun je downloaden vanuit de:

Android Google play store

Apple iTunes store

Heb je vragen of wil je meer over Spiri-apps weten? Neem gerust contact met mij op.

Paul Wezenbeek


Spiritueel groeien in 10 minuten per dagSpiritueel groeien in 10 minuten per dag

Dit is geen roman, maar een aan jezelf werkboek.
Er wordt veel van ons gevraagd tegenwoordig. We moeten zoveel en er blijft jammer genoeg weinig tijd over, om aandacht aan ons zelf te geven. Toch is dit heel belangrijk. Vooral in deze tijd waarin veel mensen ontwaken en de drang voelen om zich spiritueel te ontwikkelen.

We doen een cursus hier, lezen een boek als we tijd hebben, gaan een keer per week naar de yogales. Dit geldt niet voor iedereen, maar vaak is er interesse om spiritueel te groeien. Men doet iets hiermee en laat het dan weer helemaal lopen. We willen wel, maar de maatschappij roept om andere zaken.

Je wilt heel graag meer van jezelf houden, je wilt heel graag bepaalde zaken in je leven loslaten, je wilt beter in je vel zitten. Maar de tijd ontbreekt vaak. Wil je veranderingen in je leven? Aan jezelf werken d.m.v. spirituele groei en bewust worden is dan belangrijk.

Geen tijd en geld voor dure opleidingen en cursussen? Mijn spiritueel boek is dan iets voor jou! Ik neem je 30 dagen aan de hand mee om spirituele groei in je leven te integreren. En dat kost je maar 10 minuten per dag! Wensen, groei, veranderingen, loslaten, bewust worden. Alles zit er in.

Als je bv gitaar wilt leren spelen, zal je elke dag de gitaar moeten pakken en spelen. Anders werkt het niet. Dat is ook de basis van mijn boek. Veranderingen ondergaan is een keuze. Maar je zal wel elke dag er aan moeten werken. Alleen met mijn aanpak is 10 minuten per dag al voldoende om een sterke basis neer te zetten.

Als je op de afbeelding hierboven klikt of de link `Lees meer…`, zie je alle info, de recensies en een proefversie (fragment klikken) van het boek. Zo kun je bekijken hoe ik schrijf en hoe het boek in elkaar steekt en of het wat voor jou is. Lees meer…

Hartelijke groeten,

Paul Wezenbeek

Klik op de afbeelding hierboven of de link hiernaast om mee te doen met deze leuke actie!: Elke dag 1 daad van vriendelijkheid – Avaaz actie

Andere artikelen voor spirituele hulp en groei

Boek voor spirituele groei:

Spiritueel groeien in 10 minuten per dag.

De zelfhulp apps voor spirituele groei:

Geleide meditatie en visualisatie app – Guided Meditation and Visualization App

Engel App – Angel App

Boodschappen van Dieren App – Animal Messages App

Opgestegen Meesters App – Ascended Masters App

Positieve Affirmaties App – Positive Affirmations App

Engelen aanroepen:

Liefde aantrekken

Vreugde ervaren

Artikelen: Spirituele hulp

Wens meditatie. Wens naar de bron brengen.

Engelen en liefde

Aartsengelen. Meditatie en visualisatie met de 7 aartsengelen. Ritueel met uitleg.

Aartsengel Michael en het doorsnijden van karmische banden.

Opgestegen meesters. Wie zijn dat? Wat doen ze?

Aan jezelf werken dmv affirmaties met een hartverbinding

Jeugdtrauma. Samen met je innerlijk kind dit helen.

Zelfhulp. Integreer meer rust en balans in je leven.

Edelstenen reinigen, opladen en programmeren. Laat ze jou helpen.

Negatieve gedachten omzetten in positieve gedachten.

ADHD en ADD. Wel eens gedacht aan hulp van een engel?

Affirmaties zingen. Verander je leven op een vrolijke manier.

Kracht van kleur. Bereken jouw krachtkleur.

Aartsengel Metatron. Chakra`s reinigen met behulp van de kubus van Metatron.

Dankbaarheid. Dankbaar zijn brengt rust, vreugde en voorspoed in je leven.

Aartsengel Michaël en zijn beschermende pilaar van licht. Eenvoudig zelf te doen en beschermt je tegen ongewenste energieën.

Godin Lakshmi en overvloed aantrekken.

Lekker slapen. Positief gaan slapen. Laat je helpen tijdens je slaap. Energetische hulp inroepen om je te begeleiden in je slaap.

Hulp van engelen. Werkloosheid onder engelen en aartsengelen neemt toe. Vraag ze om hulp!

Affirmaties: Negen gouden regels om affirmaties optimaal te benutten.

Artikelen: Spirituele informatie

Krachtdieren en hun boodschappen. Dieren zijn zeer gevoelig voor onze energie.

Rituelen met edelstenen. Leuke en interessante dingen doen met edelstenen.

Stand van de maan. Maak er gebruik van.

Boeddha. Vele mensen hebben een Boeddha beeld. Wanneer en waar leefde hij. Wie was hij?

Het derde oog. Wat is dit. Wat doet het. Waar zit het.

Waarom mediteren?

Aura. Wat is dat en wat kun je zelf hiermee doen?

Reïncarnatie. Waarom zijn we op aarde, wat is het doel? Wat gebeurt er tussen de levens in?

De vijfde Dimensie, wat bedoelen ze daarmee? Wat betekent dat nou eigenlijk….

Ascentie: Hogere energie/trillingen op aarde. Wat merk jij ervan?

Chakra`s wat en waarvoor en waarom chakra healing….

Dimensies. Kenmerken van de eerste negen dimensies.

Artikelen: Persoonlijke groei

Vergeven is loslaten. Waarom vergeven zo belangrijk is.

Vrouwelijke en mannelijke energieën in balans. Yin en Yang.

Jezelf vergeven. Jezelf helen en blokkades weghalen.

Van jezelf houden. Hoe doe je dat?

Artikelen: Bewustwording

Bewustzijnsgroei, wat doet het met jou?

Oude ziel. Rijpe ziel. Wat ben jij?

Ascentie verschijnselen. Lijst van positieve verschijnselen.

Omgaan met emoties. Bewust worden dat ze er zijn, is de eerst stap.

Uit elkaar groeien en bewustwording

Engelen bestaan. Mooi verhaal over de waarneming van astronauten.

Onvoorwaardelijke liefde. De weg die we met zijn allen mogen bewandelen. Onvoorwaardelijk liefde is als de zon.

Groei van bewustzijn. Leer begrijpen dat oordelen geen nut heeft.

Ascensie. Wat betekent dat? Kun jij dat bereiken?

De essentie van het leven.

Spirituele groei en bewust worden is geweldig maar ook moeilijk…

Voor jezelf opkomen als spiritueel mens

Levensdoel ontdekken met hulp van de aartsengelen die bij ons sterrenbeeld horen.

Dankbaarheid, zeg jij weleens dank je wel tegen je fiets?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *